bence0330 írta: ↑2025.04.12. 23:47:15
soadroli írta: ↑2025.04.12. 23:40:14
Alejandro Balde will be OUT for 3 weeks.
He has a biceps femoral injury. @fansjavimiguel
kupadöntő érdekes lesz nélküle.
Meg minden más is.

BL elődöntő még simán beleesik ebbe az időszakba, az első meccs mindenképp, és aztán még bele is kell lendülnie. Gerard Martinon a világ szeme...
bence0330 írta: ↑2025.04.12. 23:47:15
soadroli írta: ↑2025.04.12. 23:40:14
Alejandro Balde will be OUT for 3 weeks.
He has a biceps femoral injury. @fansjavimiguel
kupadöntő érdekes lesz nélküle.
Meg minden más is.

BL elődöntő még simán beleesik ebbe az időszakba, az első meccs mindenképp, és aztán még bele is kell lendülnie. Gerard Martinon a világ szeme...
Sajnos Baldee nélkül a kupadöntő csak egy dolog. Utána még off a két elődöntőre is és még ott a Real elleni bajnoki, ami nagyon fontos lehet.
Egyrészt mentálisan másrészt, lehet, hogy ott el is el tudnánk dönteni a bajnokságot vagy éppen elbukni. Ha addig jön egy váratlan vereség (plusz az utolsó két fordulóban Villarreal, illetve Bilbao idegenben), akkor ki-ki meccs is lehet az első helyért, nem mellesleg nekik lehet, hogy már csak az marad. Nagyon necces lehet még ez a bajnokság én távolról sem vagyok nyugodt, max. ha addig bejön nekik egy váratlan bukó. Ami nagyobb bizonyosságra ad okot, hogy az idei Realra nem látok olyan mentális erősséget.
Feljavult a kezdeti játékához GM, a tegnapi gólban is neki volt aa legnagyobb szerepe + 3 assist, de Balde idei teljesítményét és fontosságát tekintve összehasonlíthatatlanok. Én őt inkább egy szükség esetén beküldhető, harmadik számú védőnek tartom. Nem feltétlenül azért mert életveszély lenne, hanem nincs igazi plusz benne. Ezt nem csak arra alapozom, amit idén mutat, hanem főleg a tavalyi szezonjára. A kicsiknél is inkább egy megbízható, kezdő szint volt, de annál több semmiképp. Nem egy Casádó, aki évről évre bizonyította, hogy az Atletic egyik legfontosabb játékosa, így olyan hatalmas meglepetés nem is volt, hogy itt szerepet kapott, legfeljebb, hogy ennyire stabilan.
Ezért tartom a szélső után a csere balhátvédet a legégetőbb pozíciónak erősítés szempontjából.