Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már nem is emlékszem, mikor játszott utoljára, és akkor is eléggé leépültnek tűnt. Azért az első fél évben úgy néha-néha még focizott. Úgy legyen, de azon sem lepődnék meg, ha ő már nem lép idén pályára. Ő a Flick éra nagy vesztese egyértelműen. De hát ennyi belefér, ha közben ilyen szinten focizunk.
Mert erős szezont fut, szintet lépett, és hosszabbítottunk is vele.
Többek között az szól mellette, hogy több poszton bevethető. Vigóban legtöbbször balszélső. Emellett olcsó, és ismerve a helyzetünket, nála olcsóbb játékost ilyen szinten nem nagyon találunk. Nem biztos, hogy sok játékost be tudunk majd a nyáron illeszteni, így az olcsósága elég nagy érv, Vigóban "csak" 1 millió eurót keres. Tah-ot meg sajnos nem biztos, hogy be tudjuk illeszteni, az FSR miatt. Valószínűleg olcsó megoldásokban kell majd gondolkodunk. Négy bevethető középhátvédünk van jelenleg, viszont Martinez szerződése automatikusan meghosszabbodott, 2026. június 30-ig.
gránit írta: ↑2025.04.13. 13:39:27Szerintem Martin nagyon szépen összeszedte magát tavaszra. ...
Flick nagyon jól felfejlesztette a botrányos ősz után.
Ebből is látszik, hogy Flick nem mond le játékosról, ha lát benne fantáziát. Akiről lemond, az olyan is.
Nyáron meg mélyítésnek visszahoznám a több poszton, balszélsőként is bevethető Vallét és Minguezát, utóbbi főleg nagyon erős szezont fut. Válogatott, és az erős 7. helyen futó Celta alapembere. Potom pénzért visszahozható.
Ellentmondasz önmagadnak egymást követő hozzászólásokban.
Sajnos Baldee nélkül a kupadöntő csak egy dolog. Utána még off a két elődöntőre is és még ott a Real elleni bajnoki, ami nagyon fontos lehet.
Én is kedvelem. Flick azt nyilatkozta, fájdalmat érzett a lábában. Kicsit kezd sok lenni ez a sérülés nála, a szerepléseihez képest. Ezen kívül nekem olyan érzésem van (teljesítményük alapján), hogy sok játékos nincs 100%-os formában (rövid a keret és heti 2 meccs) ami a játékukra és játszatásukra is visszahat. Pl. Olmo, Araujo, De Jong, de hozzátenném Lewyt, Yamalt, Raphinhat, Balde, Inigot és Cubarsit is. Mindegyikről olvastam egy adott időben, hogy van fizikai problémája, most ehhez hozzátehetjük Araujot is Flick nyilatkozata alapján.grgly50 írta: ↑2025.04.13. 08:19:10Minden játékost kedvelek. Számomra azonban egyik nagy szimpi Araujo. Nagyon szurkolok neki. Nem tudom, mi van vele. A téli igazolási időszakban sikerült maradásra bírni, de azóta is elég sokat mellőzik. Igaz, vannak tőle jobb formában lévők, elég sokat hibázik is. Nem tudom mi van a háttérben. Nem beszélnek róla.
Jól összefoglaltad.Peter írta: ↑2025.04.06. 23:14:51Hiányzott minden a középpályáról ami a támadások előkészítését szolgálná.
Megnyugtató, hogy létezik ennél élettel telibb és az ellenfélre valódi nyomást kifejteni képes középpályánk.
Önmagáért beszél, hogy a 2.félidő többek között Eric és Fermín cserék után mozgalmasabbá vált, miközben Raphi ugyanolyan szürke volt, mint Ferran.
Flick bizony meg akarta nyerni ezt a meccset, ugyanakkor a kezdők ennyire voltak képesek, a cserék pedig mozgalmasabbá tették ugyan a játékot, de a gól elmaradt.
Szerencsére már a 4 pontos előny elvesztéséhez is legalább két meccs szükséges.torotam írta: ↑2025.04.06. 21:53:20Én is nagyon sajnáltam az elszalasztott esélyt, az a +6 pont fontos lett volna ilyen sűrű versenynaptár és ilyen rövid (minőségi)pad mellett.csababarca írta: ↑2025.04.06. 19:51:34Remélem, hogy ez csak egy egymeccses rövidzárlat volt a csapattól, kár volt érte, mert a 6 pontos előny durván erős lett volna, de igaza van Flicknek, 1 ponttal növeltük az előnyünket, örüljünk most ennek.
Így a Madrid még simán lőtávon belül maradt.
De miután elolvastam Flick nyilatkozatát, átértékeltem ezt. Ugye mi itt ülünk jó messze a csapattól, a képernyőn nézzük épp hogyan játszanak, de abba nem látunk bele, hogy éppen mennyire is fáradt a brigád, milyen mentális állapotban vannak, hogy milyen az öltözői légkör, stb. Azért komoly sorozatot nyomtak a fiúk és nagyon sűrű is lesz a következő pár hét. Flick pedig nem véletlenül mondta azt amit, valószínűleg most tényleg pozitív eredmény az 1 pont is, annak ellenére, hagy alapból hazai pályán egy Betist nem ördögtől való dolog lett volna lenyomni.
Van négy pontunk a Madrid előtt egy hazai classicoval, a bajnokság sorsa saját kézben van, ez fontos.
Láttunk egy rotált középpályát. Most kényszerből, de máskor egyéb okokból is lesz ilyen.
Én is nagyon sajnáltam az elszalasztott esélyt, az a +6 pont fontos lett volna ilyen sűrű versenynaptár és ilyen rövid (minőségi)pad mellett.csababarca írta: ↑2025.04.06. 19:51:34Remélem, hogy ez csak egy egymeccses rövidzárlat volt a csapattól, kár volt érte, mert a 6 pontos előny durván erős lett volna, de igaza van Flicknek, 1 ponttal növeltük az előnyünket, örüljünk most ennek.