Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a bajom ezzel a felállású középpályánkkal, amit Gránit feszeget, plusz, hogy tegnap sem tudtak tempót adni.bence0330 írta: ↑2025.04.06. 10:32:34Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Igen, ez érdekes volt, mert elméletileg működhetne. Ferrán szerepköre gyakorlatilag Raphinháé, mindketten vonalak mögé indulgatnak (oké, Rapha emellett 10-es is, Ferrán elég tisztán egy second striker ilyenkor), szóval elvileg működnie kéne, de valóban egymás lábát taposták néha. Ferrán is akkor villant egyet, mikor visszalépnie kellett, ezek az egyérintéses, váratlan passzai amúgy kifejezetten jók szoktak lenni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.06. 14:52:39...nem működött a Ferran-Lewandowski kettős, ki is emelték az angol kommentátorok hogy feltűnően ugyanarra a területre mozognak be egyszerre így kioltják egymást.
Szerintem egy pihenőnap kijár a srácoknak, szerencse hogy most lesz +1 nap a 2 meccs között és nem a szokásos legkésőbb 72 órán belül lesz.bence0330 írta: ↑2025.04.06. 12:14:42Érdekelne, Flick mit csinál most két meccs között, lehet, hogy szabadnapot kapnak a játékosok, vagy könnyített edzések lesznek, mert ez iszonyat durva volt, 9 nap alatt 4 meccs, és azért főleg az Atleti elleni sokat kivett a játékosokból, főleg, hogy többen voltak köztük határon, kisebb fizikai problémákkal, még épp játékra képesen, DJ, Rapha, Gavi, Yamal, Inigo, Cubarsi...
Szerintem a cserék már inkább a BL miatt voltak. A lehetőségek így is megvoltak a győzelemhez, de most ez az x sem tragédia, hiszen még így is nőtt az előny.FCBsteve írta: ↑2025.04.06. 13:53:50
Flick cseréit nem értettem, folyamatosan vette le a kreatív játékosokat a középpályáról...
FdJ, majd Pedri, helyettük Garcia (aki nem volt rossz, de inkább védekező, mint előre kreatív) és Fermin (aki szintén nem volt rossz, de inkább befejező ember). Kivételesen Ferminnek volt egy-két Olmora emlékeztető lefordulása, majd megindulása, de aztán valahogy sosem lett belőle semmi...
Flick cseréit nem értettem, folyamatosan vette le a kreatív játékosokat a középpályáról...bence0330 írta: ↑2025.04.06. 10:32:34Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Lewy bújócskázott, Ferrán bújócskázott, meg egy helyzetet kihagyot, és meghagynám a birkózós-tizes posztot a Gavi-Fermín páros egyikének.
Jó meglátás és van pár video fent a neten, ahogy pattog a tegnapi lefújás után (a brazil), Flickkel, TS-sel is…mi volt a baja?Troym írta: ↑2025.04.06. 09:30:58Engem inkább az zavar, hogy Raphinha hogy kerül formába 3 nap alatt, mert látványosan szenved a válogatott meccsek óta és a Dortmund ellen csak Yamalban bízni elég rizikós, plusz talán Péter említette, hogy a Frenkie, Pedri, Gavi középpálya valahogy nem jó, de nem tudom milyen más lehetőségünk lesz szerdáig.
A többivel egyetértek, ez egy olyan meccs volt, amiben ez egyszerűen benne volt, főleg, hogy nem csak a Betis jó, hanem lehetett érezni a támadóinkon, hogy tompák, konkrétan ahogy Davi írta, 2 napos szünetekkel dolgoztunk zsinórban 4 meccsen, ez sem normális dolog. Ettől még Raphinhának és Yamalnak is voltak olyan labdái és megmozdulásai, amik jók voltak, inkább pech kategóriába sorolnám, hogy nem lett belőlük gól, egy másik meccsen ez alighanem 3-1 környékén végződik. De ez van, a focit kevés gólra játsszák, nem mindig jön ki a különbség.
Nem látok okot az aggodalomra.
Valaki írta az élőben is, hogy nem nagyon akarjuk megnyerni a meccset és én is így láttam. A pályán levők akartak, de Flick nem igazán... Ezek a cserék nagyon furák voltak.
Megborították a legendás szatyros bírót, szendvicsbe fogva, Mortal Combat style-ba, szerintem mindenki nevetett egy ilyen alkalmon