Bajnoki Mérkőzések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én a tegnapit csak az 55.perctől néztem, nem tudom előtte hogy játszottunk, de a maradék bruttó 40 perc az kínszenvedés volt.
Nem is emlékszem mikor játszottunk ennyire kilátástalanul, helyzet nélkül. Csak Koundénak volt egy helyzete, ahol védenie kellett a kapusnak, a támadók egytől-egyig csődöt mondtak.
Raphina frusztrált, nem áll jó neki.
Yamal meg a hatékonytalanság csimborasszója sok esetben, nála várom hogy áttörjön a gát, és kezdjen el eredményes lenni, mert akkor megállíthatatlan lesz.
Ami pozitívum, hogy az utolsó 5 percet leszámítva ez a gyenge betis a félpályán nem tudott átjutni, semmiféle veszélyt nem jelentettek.
Remélem, hogy ez csak egy egymeccses rövidzárlat volt a csapattól, kár volt érte, mert a 6 pontos előny durván erős lett volna, de igaza van Flicknek, 1 ponttal növeltük az előnyünket, örüljünk most ennek.
De néhány játékosnak le kell vetkőznie a frusztráltságot, van és lesznek ilyen meccsek amikor nem megy, de félőrülten kiabálni a partjelzővel, bíróval, saját játékostársakkal....ez sose vezetett megoldásra.
Nem is emlékszem mikor játszottunk ennyire kilátástalanul, helyzet nélkül. Csak Koundénak volt egy helyzete, ahol védenie kellett a kapusnak, a támadók egytől-egyig csődöt mondtak.
Raphina frusztrált, nem áll jó neki.
Yamal meg a hatékonytalanság csimborasszója sok esetben, nála várom hogy áttörjön a gát, és kezdjen el eredményes lenni, mert akkor megállíthatatlan lesz.
Ami pozitívum, hogy az utolsó 5 percet leszámítva ez a gyenge betis a félpályán nem tudott átjutni, semmiféle veszélyt nem jelentettek.
Remélem, hogy ez csak egy egymeccses rövidzárlat volt a csapattól, kár volt érte, mert a 6 pontos előny durván erős lett volna, de igaza van Flicknek, 1 ponttal növeltük az előnyünket, örüljünk most ennek.
De néhány játékosnak le kell vetkőznie a frusztráltságot, van és lesznek ilyen meccsek amikor nem megy, de félőrülten kiabálni a partjelzővel, bíróval, saját játékostársakkal....ez sose vezetett megoldásra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a bajom ezzel a felállású középpályánkkal, amit Gránit feszeget, plusz, hogy tegnap sem tudtak tempót adni.bence0330 írta: ↑2025.04.06. 10:32:34Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Frenkie, Pedri és Gavi együtt valahogy nem tudja kifárasztani az ellenfél védelmét, állítom, ha 120 perc a meccs, ugyanúgy 1-1 lett volna, nincsenek olyan ritmus, tempóváltások, amelyek nagy kihívás az ellenfélnek.
Igen, kontrolláltuk a meccset, nálunk volt a labda és 98%ban 7km/h mentek a passzok, ahogy az elmúlt jópár évben láttuk, de Lewa is csak kifacsart helyzetben kapott passzt.
Valahogy Gavi a gólja ellenére is szürke, nekem olyan közepes mindenhol (Gavi tipikusan a se nem 10-es, se nem 8-as és 6-os sem igazán, mindenből egy kicsi, de semmiben nem kiemelkedő, ezért is nehéz a helyét megtalálni, mert valójában nincs neki.) és Pedri halványabb játékával együtt nem is ment a góllövés.
A statisztikák szerint a meccset végigjátszó Lewandowskinak 23 labdaérintése volt, messze a legkevesebb a Barca kezdőjátékosai közül. Ennél még a védekező-kontrázó Betis középcsatára, Hernandez is többször volt játékban, és a második félidőben csereként beállt Raphinhának is 24 labdaérintése volt.
Arról nincs statisztika, hogy Lewandowski a 23 esetből hányszor ért "jól", hasznosan a labdához, én például arra emlékszem, hogy az egyikből bedobás lett a Betisnek.
Egy másik jellemző adat, hogy az 5 fejpárbaja közül csak egyet tudott megnyerni, tehát az esetek négyötödében elhibázott ötlet volt a fejelőtudományában bízni.
Arról nincs statisztika, hogy Lewandowski a 23 esetből hányszor ért "jól", hasznosan a labdához, én például arra emlékszem, hogy az egyikből bedobás lett a Betisnek.
Egy másik jellemző adat, hogy az 5 fejpárbaja közül csak egyet tudott megnyerni, tehát az esetek négyötödében elhibázott ötlet volt a fejelőtudományában bízni.
Nem csak ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban, hanem általában, azt gondolom, nem találjuk meg elégszer a centereinket. Most megnéztem a statisztikákat, és ezt támasztják alá. Lewandowski több mérkőzést játszott a bajnokságban, mint Mbappé, mégis sokkal kevesebb a lövése (viszont jóval hatékonyabb, 25% vs 17%). Ferrannak mindössze 36 lövése van eddig a szezon során, persze centerként nem játszott nagyon sokat, de ez így is kevés. Ő is a magas találati hatékonyságának köszönhetően van az élbolyban a góllövőlistán, ő is 25%-os helyzetértékesítő.
https://www.bbc.com/sport/football/span ... op-scorers
Nem találjuk meg őket elég alkalommal. Tegnap is rengeteg pontatlan passz érkezett feléjük.
https://www.bbc.com/sport/football/span ... op-scorers
Nem találjuk meg őket elég alkalommal. Tegnap is rengeteg pontatlan passz érkezett feléjük.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Igen, ez érdekes volt, mert elméletileg működhetne. Ferrán szerepköre gyakorlatilag Raphinháé, mindketten vonalak mögé indulgatnak (oké, Rapha emellett 10-es is, Ferrán elég tisztán egy second striker ilyenkor), szóval elvileg működnie kéne, de valóban egymás lábát taposták néha. Ferrán is akkor villant egyet, mikor visszalépnie kellett, ezek az egyérintéses, váratlan passzai amúgy kifejezetten jók szoktak lenni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.06. 14:52:39...nem működött a Ferran-Lewandowski kettős, ki is emelték az angol kommentátorok hogy feltűnően ugyanarra a területre mozognak be egyszerre így kioltják egymást.
Mondjuk a centerposzt gyengeségéhez hozzájárult az is, hogy a Betis nagyon tömörült ott középen, jól zárták a területet. Azért hiába taposták egymás lábát, két komoly formában lévő játékosról beszélünk, szerintem az ellenfélen sok múlott ilyen téren.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem egy pihenőnap kijár a srácoknak, szerencse hogy most lesz +1 nap a 2 meccs között és nem a szokásos legkésőbb 72 órán belül lesz.bence0330 írta: ↑2025.04.06. 12:14:42Érdekelne, Flick mit csinál most két meccs között, lehet, hogy szabadnapot kapnak a játékosok, vagy könnyített edzések lesznek, mert ez iszonyat durva volt, 9 nap alatt 4 meccs, és azért főleg az Atleti elleni sokat kivett a játékosokból, főleg, hogy többen voltak köztük határon, kisebb fizikai problémákkal, még épp játékra képesen, DJ, Rapha, Gavi, Yamal, Inigo, Cubarsi...
És igen, feltehetően a BL-nek szóltak a cserék, nem véletlen hogy döntetlennél Pedrit, Baldét, De Jongot hozta le, Raphinha is valószínű emiatt nem kezdett, bejöhetett volna mint sokszor, most nem pattant be sajnos előfordul, így is hihetetlen szérián mentünk, és így is sikerült +1 pontot hozni a RM-ra. Pech hogy így a Leganes elleni idegenbelit a 2 Dortmund között komolyabban kell venni, bár mi sem panaszkodhatunk mert ők meg a Bayernnel játszanak a 2 BL meccs között.
Yamalt tényleg le kellett volna hozni, illetve jelenleg nem működött a Ferran-Lewandowski kettős, ki is emelték az angol kommentátorok hogy feltűnően ugyanarra a területre mozognak be egyszerre így kioltják egymást.
- bence0330
Igen, valaki írta az élőben, hogy nem akarjuk megnyerni a meccset. Akkor én félreértettem, és a játékosokra gondoltam, de ők mentek becsülettel. Flick viszont egyértelműen valóban a BL-nek szóló cseréket hajtott végre - ez szerintem most így volt korrekt. Behúzhattuk volna így is, de nem tettük. Benne van. Többen írtátok Torrét, na őt én sem értem, ha már elengedtük a meccset, behozhattunk volna egy kreatív, bátran lövő játékos, aki kis területen is ügyes. Yamal meg teljesen elfogyott, a helyére kellett volna behozni, akkor még inkább a BL-nek szólt volna a dolog. Még akkor is, ha Flick nem bízik benne. Szóval én egyedül ezt az ügyet hoznám fel hibának, a többi az szimpla fontossági rangsor, így is ki vagyunk zsigerelve. Én továbbra is tartom, hogy ha elmegy 1-2 kupa, az a szélső cserék hiánya miatt fog megtörténni, nincs kire lecserélni őket, mindkettejüknél vannak már kisebb fizikai gondok, Yamalnál konstansan óriási kapu előtti tompaság van, pedig szerintem simán képes lenne fitten több gólt rúgni, Raphánál meg vannak ilyen 2-3 meccses hullámok, mikor látszik rajta, hogy kicsit sok neki a terhelés. Fati már két meccsen is el lett küldve melegíteni, hátha.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintem a cserék már inkább a BL miatt voltak. A lehetőségek így is megvoltak a győzelemhez, de most ez az x sem tragédia, hiszen még így is nőtt az előny.FCBsteve írta: ↑2025.04.06. 13:53:50
Flick cseréit nem értettem, folyamatosan vette le a kreatív játékosokat a középpályáról...
FdJ, majd Pedri, helyettük Garcia (aki nem volt rossz, de inkább védekező, mint előre kreatív) és Fermin (aki szintén nem volt rossz, de inkább befejező ember). Kivételesen Ferminnek volt egy-két Olmora emlékeztető lefordulása, majd megindulása, de aztán valahogy sosem lett belőle semmi...
Flick cseréit nem értettem, folyamatosan vette le a kreatív játékosokat a középpályáról...bence0330 írta: ↑2025.04.06. 10:32:34Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Lewy bújócskázott, Ferrán bújócskázott, meg egy helyzetet kihagyot, és meghagynám a birkózós-tizes posztot a Gavi-Fermín páros egyikének.
FdJ, majd Pedri, helyettük Garcia (aki nem volt rossz, de inkább védekező, mint előre kreatív) és Fermin (aki szintén nem volt rossz, de inkább befejező ember). Kivételesen Ferminnek volt egy-két Olmora emlékeztető lefordulása, majd megindulása, de aztán valahogy sosem lett belőle semmi...
Nekem Torre hiányzott nagyon, főleg Pedri lecserélése után, ő lehetett volna a kreatív ember egy védekező Garcia és egy támadó Fermin között/mellett... És biztos, hogy nagyon hajtott volna!
Lewy sem tudom miért maradt fent végig, bár kivételesen mezőnyben most egész elfogadható volt, de elől teljesen felejthető. Ferran egy gólpasszt azért adott, helyzetét pedig eléggé kifacsart helyzetben volt kénytelen elrúgni...
Yamal gépiesnek tűnik - megy, csinálja, de valahogy a koncentráció nincs 100%-osan ott, sokszor egészen veszélyesen vesztett labdát.
- bence0330
Érdekelne, Flick mit csinál most két meccs között, lehet, hogy szabadnapot kapnak a játékosok, vagy könnyített edzések lesznek, mert ez iszonyat durva volt, 9 nap alatt 4 meccs, és azért főleg az Atleti elleni sokat kivett a játékosokból, főleg, hogy többen voltak köztük határon, kisebb fizikai problémákkal, még épp játékra képesen, DJ, Rapha, Gavi, Yamal, Inigo, Cubarsi...
Jó meglátás és van pár video fent a neten, ahogy pattog a tegnapi lefújás után (a brazil), Flickkel, TS-sel is…mi volt a baja?Troym írta: ↑2025.04.06. 09:30:58Engem inkább az zavar, hogy Raphinha hogy kerül formába 3 nap alatt, mert látványosan szenved a válogatott meccsek óta és a Dortmund ellen csak Yamalban bízni elég rizikós, plusz talán Péter említette, hogy a Frenkie, Pedri, Gavi középpálya valahogy nem jó, de nem tudom milyen más lehetőségünk lesz szerdáig.
Yamal pár meccse rengeteget labdát szór el, dobálja be őket középre minden elképzelés nélkül, tegnap alig volt értékelhető megmozdulása.
Láthatóan a Lewa-Ferran kettős sem működik, nem is értem, miért nem cserélt már a félidőben.
- bence0330
A többivel egyetértek, ez egy olyan meccs volt, amiben ez egyszerűen benne volt, főleg, hogy nem csak a Betis jó, hanem lehetett érezni a támadóinkon, hogy tompák, konkrétan ahogy Davi írta, 2 napos szünetekkel dolgoztunk zsinórban 4 meccsen, ez sem normális dolog. Ettől még Raphinhának és Yamalnak is voltak olyan labdái és megmozdulásai, amik jók voltak, inkább pech kategóriába sorolnám, hogy nem lett belőlük gól, egy másik meccsen ez alighanem 3-1 környékén végződik. De ez van, a focit kevés gólra játsszák, nem mindig jön ki a különbség.
Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Lewy bújócskázott, Ferrán bújócskázott, meg egy helyzetet kihagyot, és meghagynám a birkózós-tizes posztot a Gavi-Fermín páros egyikének.
Nem látok okot az aggodalomra.
Betis elkapta a Sevillát, Realt, zsinórban 7 győzelme volt a bajnokságban, nem érzem katasztrófának a döntetlent, kb jelenleg a 3.-4. legerősebb csapat.
Jó lett volna nyerni, de nem itt kell keresni majd a hibát, ha neadjisten nem leszünk bajnokok.
(Amúgy meg el kell kapni a Realt a bajnoki Classicon és nincs miről beszélni.)
Engem inkább az zavar, hogy Raphinha hogy kerül formába 3 nap alatt, mert látványosan szenved a válogatott meccsek óta és a Dortmund ellen csak Yamalban bízni elég rizikós, plusz talán Péter említette, hogy a Frenkie, Pedri, Gavi középpálya valahogy nem jó, de nem tudom milyen más lehetőségünk lesz szerdáig.
Ez messze nem volt a legkeményebb meccsünk ami hátra van.
Idegenben a Bilbao többszörösen nehezebb lesz.
Espanyol is tuti előveszi a szebbik énjét..
Celta sose egyszerű, főleg amíg Aspas ott van, meg Mingueza is tuti odateszi magát.
Ez a Betis meccs csak azért volt ennyire nehéz mert most volt a legsűrűbb a naptár.
A fáradtság viszont hétről hétre emelkedik, a végén kupa döntő után, esetleg BL döntő vagy BL kiesés után játszani bárki ellen piszok nehéz lesz ám.
A Bilbao és Villareal páros BL helyért megy (mint a Betis).
Nehezebb meccseink vannak hátra mint a Realnak, szóval ez piszok kemény lesz, és még csak most kezdődik a hajrá.
Nem ez volt a legnehezebb meccsünk..
Idegenben a Bilbao többszörösen nehezebb lesz.
Espanyol is tuti előveszi a szebbik énjét..

Celta sose egyszerű, főleg amíg Aspas ott van, meg Mingueza is tuti odateszi magát.
Ez a Betis meccs csak azért volt ennyire nehéz mert most volt a legsűrűbb a naptár.
A fáradtság viszont hétről hétre emelkedik, a végén kupa döntő után, esetleg BL döntő vagy BL kiesés után játszani bárki ellen piszok nehéz lesz ám.
A Bilbao és Villareal páros BL helyért megy (mint a Betis).
Nehezebb meccseink vannak hátra mint a Realnak, szóval ez piszok kemény lesz, és még csak most kezdődik a hajrá.
Nem ez volt a legnehezebb meccsünk..
Kar az elszalasztott lehetosegert. Az utolso ket forduloban Villarreal es Bilbao(idegenben) elleni meccs jon, amik szerintem legalabb ilyen nehezek lesznek.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Easy. Igy is nott a kulonbseg a fovarosiakhoz kepest. A klasszikusra jo lenne legalabb ekkora elonyt tartani, behuzni a classicot es akkor bajnokok a sracok. -2 meccs. Szoval 6 meccsre kell nagyon odatenni magat a csapatnak. +1 kupadonto. Blbe meg ha elmennek a dontoig akkor 5 meccs. Valahogy birjak ki.

Valaki írta az élőben is, hogy nem nagyon akarjuk megnyerni a meccset és én is így láttam. A pályán levők akartak, de Flick nem igazán... Ezek a cserék nagyon furák voltak.
De persze értem, iszonyú fáradt a csapat, de akkor tényleg miért nem jön be Pablo Torre? Flick zseniális edző, de azért Fati és Torre jegelését nem tudom hova tenni. Azt hittem lassan megtörik a jég, mert élt a srác a másodperceivel is, aztán egy ilyen meccsen sem kap lehetőséget.
Szerintem pocsék egy meccsünk volt ma. Az x csalódás ahhoz képest, amennyi helyzetünk volt, illetve amilyen előnyt kiharcolhattunk volna.
Sajnos az az érzésem, hogy pont a mai meccs mutatta meg, hogy ez a csapat kevés a nagy sikerekhez. Van kb 14 nagyon jó képességű játékosunk, de a padon túl gyengék a helyettesek. Olmo, Casado illetve Martinez kiesésével pedig kb nincs akit be lehet hozni nagyobb minőségi visszaesés nélkül.
Sajnos Raphinha, Yamal és Pedri pedig kb szünet nélkül kell játszik, teljesen kipukkadtak, föleg Yamal. Így sajnos túl sok sikert nem jósolok a következő hetekre nézve...
Ennek persze az egyre növekvő meccsszám, illetve terhelés is az oka. A FIFA ill. UEFA teljesen tönkreteszik a top-futballt... szerencsére mi a teljesen dilettáns klub-vb-t kihagyjuk.
Sajnos az az érzésem, hogy pont a mai meccs mutatta meg, hogy ez a csapat kevés a nagy sikerekhez. Van kb 14 nagyon jó képességű játékosunk, de a padon túl gyengék a helyettesek. Olmo, Casado illetve Martinez kiesésével pedig kb nincs akit be lehet hozni nagyobb minőségi visszaesés nélkül.
Sajnos Raphinha, Yamal és Pedri pedig kb szünet nélkül kell játszik, teljesen kipukkadtak, föleg Yamal. Így sajnos túl sok sikert nem jósolok a következő hetekre nézve...
Ennek persze az egyre növekvő meccsszám, illetve terhelés is az oka. A FIFA ill. UEFA teljesen tönkreteszik a top-futballt... szerencsére mi a teljesen dilettáns klub-vb-t kihagyjuk.
Vérszegényre sikerült ez a meccs, amitől nem is vártam nagyon mást.
Lesz még ilyesmi kezdőnk, de ez a Gavi-Pedri-Frenkie kp még mindíg nem lopta be magát a szívembe és ezen Gavi gólja sem változtat semmit. Nyilván Flick próbálkozik velük és van amikor nincs is más opció igazán.
Fermín azért némi színt hozott, Raphi nem sok vizet zavart fel Ferran után, Yamal pedig az egész meccsen indiszponált volt.
Tragédia nincs, a Betis koncentrált volt és nem engedett ennél többet.
Nagyon nyilvánvaló és hosszabb távon is látszik, hogy akkor megy jól a játék és akkor eredményes a csapat is, ha közel a 100%-os teljesítményhez tudunk produkálni. Ez alatt már nagyobb részben az ellenfél képességeitől vagy lehetőségeitől függünk illetve esetleg attól, hogy valaki egyénileg hoz valami extrát tőlünk avagy nem.
Nem azért, mert ma éppen nem játszhatott, de az Olmo féle játékra óriási szüksége van a csapatnak.
Lesz még ilyesmi kezdőnk, de ez a Gavi-Pedri-Frenkie kp még mindíg nem lopta be magát a szívembe és ezen Gavi gólja sem változtat semmit. Nyilván Flick próbálkozik velük és van amikor nincs is más opció igazán.
Fermín azért némi színt hozott, Raphi nem sok vizet zavart fel Ferran után, Yamal pedig az egész meccsen indiszponált volt.
Tragédia nincs, a Betis koncentrált volt és nem engedett ennél többet.
Nagyon nyilvánvaló és hosszabb távon is látszik, hogy akkor megy jól a játék és akkor eredményes a csapat is, ha közel a 100%-os teljesítményhez tudunk produkálni. Ez alatt már nagyobb részben az ellenfél képességeitől vagy lehetőségeitől függünk illetve esetleg attól, hogy valaki egyénileg hoz valami extrát tőlünk avagy nem.
Nem azért, mert ma éppen nem játszhatott, de az Olmo féle játékra óriási szüksége van a csapatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.04.06. 00:04:44-kor.
Ne legyen igazam, de nekem kicsit a decemberi lejtmenet sejlett fel a látottak alapján. Rengeteg pontatlanság, a mindig labdabiztos Pedrinek az eddigi 29 meccsén összesen nem volt ennyi eladott labdája, Balde, de még Yamal is gyakorlatilag sikeres csel nélkül, a befejező csatároktól értelmes megmozdulásra nem emlékszem, hátul pedig egy szöglet, és ennyi elég a fájdalmas döntetlenhez. Persze, a jelenségre tökéletes magyarázat van, a neve: fáradtság. Ráadásul ezért még megrovás sem érheti a csapatot, ellenkezőleg, dícséret, amiért olyan élményben részesítettek bennünket az eddigiekben, amire józan ésszel a szezon indulásánál senki sem számíthatott, és mindezt hosszú ideig tartó vegetálás után. A rövid pad előbb-utóbb óhatatlanul visszaeséssel jár, és ez függetlenül hat attól, mennyire hibás benne a klub. Mi most ennek isszuk a levét, és innentől magam abban reménykedem, hogy a vetélytársak is elfáradtak, meghagyva ezzel az esélyt valamelyik hazai trófeára. Őszintén szólva a BL-t én már elengedtem, az ahhoz szükséges frisseséghez kevesen vagyunk. De........ahogy a mondás tartja, a remény hal meg utoljára
- davi10
- Llegenda del Barça
Kicsit tényleg kár ezért, de szerencsére még ezzel az X-el is jobban állunk, mint a forduló előtt. Ilyen nehéz meccsünk papíron már csak a Real ellen lesz a ligában.
Nekem az volt a furcsa, hogy Flick nem használta ki az 5 cserelehetőséget, én hoztam volna még Pablo Torre-t Gavi helyére a végén.
Reméljük tudunk élni azzal a "luxussal", hogy most 3 teljes nap el fog telni 2 meccs között, rá is fér egy kis pihenő a csapatra.
Nekem az volt a furcsa, hogy Flick nem használta ki az 5 cserelehetőséget, én hoztam volna még Pablo Torre-t Gavi helyére a végén.
Reméljük tudunk élni azzal a "luxussal", hogy most 3 teljes nap el fog telni 2 meccs között, rá is fér egy kis pihenő a csapatra.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Megborították a legendás szatyros bírót, szendvicsbe fogva, Mortal Combat style-ba, szerintem mindenki nevetett egy ilyen alkalmon

Amúgy kár érte, jó lett volna a 6 pont előny, de máshogy nézve viszont az egyik legkeményebb meccset zárva is sikerült +1 ponttal növelni az előnyünket a RM ellen.
Hihetetlen szériában voltunk, szinte borítékolható volt hogy valamikor ez megszakad és nem pattan minden be, ma ez eljött, de legalább úgy hogy relatíve jól is jöttünk ki belőle.
Legalábbis szerintem előre sokan aláírtuk volna reggel azt hogy a mai fordulót +1 ponttal zárjuk a RM ellen

-
- Barça B
15 percent játék, 75 perc lötyögés ... ez kevés lesz
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Marha nagy ziccert kaptunk, hazai pályán nem sűrűn botlik a Real, de nem sikerült kihasználni. Nagyon nagyon nagy kár.
6 pont előny és egy hazai Classico már lélektani előny lett volna a javából.
6 pont előny és egy hazai Classico már lélektani előny lett volna a javából.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22