Troym írta: ↑2025.04.06. 09:30:58
... Frenkie, Pedri, Gavi középpálya valahogy nem jó, de nem tudom milyen más lehetőségünk lesz szerdáig.
A többivel egyetértek, ez egy olyan meccs volt, amiben ez egyszerűen benne volt, főleg, hogy nem csak a Betis jó, hanem lehetett érezni a támadóinkon, hogy tompák, konkrétan ahogy Davi írta, 2 napos szünetekkel dolgoztunk zsinórban 4 meccsen, ez sem normális dolog. Ettől még Raphinhának és Yamalnak is voltak olyan labdái és megmozdulásai, amik jók voltak, inkább pech kategóriába sorolnám, hogy nem lett belőlük gól, egy másik meccsen ez alighanem 3-1 környékén végződik. De ez van, a focit kevés gólra játsszák, nem mindig jön ki a különbség.
Viszont a mai meccsen aztán nem tudom, mi rosszat lehet mondani a középpályára. Olyan szinten kontrolláltuk a meccet, mint bármelyik kiscsapat ellen. Pedri tompább volt, mint szokott, de így is jó, DJ hozta a szintet, Gavi meg pont azt adta ami tőle elvárható, a birkózós-tizes posztor. Ha ő van ott, akkor a letámadásunk van csúcson. És emellé rúgott gólt. Szerintem a középpálya perfekt volt.
Lewy bújócskázott, Ferrán bújócskázott, meg egy helyzetet kihagyot, és meghagynám a birkózós-tizes posztot a Gavi-Fermín páros egyikének.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy