Élő közvetítések
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
2 belső védőnk fent 70 méteren, ebből nyaljuk a harmadikat, elképesztő 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Olmo nem lehet fáradt, de köszönjük neki is ma.
Ennek a meccsnek gatya, a védelem ismét elbénázta 3 gól Guirassy, 3 gól Borja, szép hét
Araujo de [auto_cenzúra]
hát ez gatya

Erről beszéltem már a Dortmund ellen is.
Jó lett volna ma egy B sorral (amennyire lehet) kezdeni lesz ami lesz alapon. Nem tette meg Flick.
Ha kikapunk a következő meccsre már nem pihentethetünk, ha a Madrid nyer.
Ezt eltaktikázta (nem jól mérte fel) Flick.
Az eredmény még ránk nézve hízelgő,
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kikaphatunk ma, ettől ez még ugyanaz a csapat aki az eddig eredményeket lehozta.
Ezért kell óvatosan bánni a jelzőkkel novemberben vagy februárban, mert a címeket április-május környékén osztják.
Meglehet ez még ma is, de vannak rossz jelek.
Fáradtságot felhozni meg nevetséges, mert ez egyes egyedül Flick sara, voltak nokedli meccseink, félidőben 3 gólos előnyökkel, akkor lehetett volna rotálni, és nem csak a kp-n, hanem pl Yamalt és Raphinhát is sűrűbben, főleg, hogy volt/van egy viszonylag éles FT a keretben.
Egyébként meg ilyen helyzetekből jobb napjainkon rúgtunk 3-4 gólt, mert akkor mindent adott a gép.
Ezért kell óvatosan bánni a jelzőkkel novemberben vagy februárban, mert a címeket április-május környékén osztják.
Meglehet ez még ma is, de vannak rossz jelek.
Fáradtságot felhozni meg nevetséges, mert ez egyes egyedül Flick sara, voltak nokedli meccseink, félidőben 3 gólos előnyökkel, akkor lehetett volna rotálni, és nem csak a kp-n, hanem pl Yamalt és Raphinhát is sűrűbben, főleg, hogy volt/van egy viszonylag éles FT a keretben.
Egyébként meg ilyen helyzetekből jobb napjainkon rúgtunk 3-4 gólt, mert akkor mindent adott a gép.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
De Jong nem fáradt, hanem béna. Elképesztően erélytelen. Állandóan ezt csinálja. A Betis ellen is ugyanezt csinálta, csak az a támadó elbénázta, Iglesias meg nem bénázta el.
Szörnyű Szczesny-t és de Jongot a csapatban látni. Két igazi kerékkötő.
Helyzetek felét berúgja a csapat, nem állnánk rosszul...

Majdnem minden támadásukat GM oldalán hozták.
Ha ilyen gyengék, miért kell ennyire agyig feltolni a védelmet?
Ha ilyen gyengék, miért kell ennyire agyig feltolni a védelmet?
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Abból látszik, mennyire fáradt a csapat, hogy még Inigo és DJ is össze-vissza csinál mindent. Elfogytunk, sajnos, nem tudom, hogy jövünk ki megint ebből a gödörből. Nem véletlen, hogy FErrán jó egyedül, a csere.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
hőst csinálunk egy Borja Iglesiasból...
Befogunk ulni “2” szek koze…
Ez mekkora szégyen!
Mondjuk Ferran, talán.
Amúgy nem ekéztem Araujot, ócskán játszott, de arra vannak több tucatnyian, akik naponta eladnák, nem kellek háttérzajnak.
Nem őt dicsérik amúgy sem minden nap a fórumon, hanem a Cubarsi - Inigo párost, holott állítom komolyabb életveszély ők ketten és ez az ellenfél a Celta, nem a Dortmund.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ki jó ma?Troym írta: ↑2025.04.19. 17:15:56Fermin jó ma? Direkt szóba sem hozom a 0 hasznos labdaérintését.
GM-et meg általánosságban direkt nem is említem soha, leírtam többször, hogy harmadosztályú játékos, ezt 30 meccsen bizonyította, erre a dícséretek egymást érik, ha kétszer tud tisztázni, az edző konstans bízik benne, nálam ő Oleguer 2.0. Állítom helyette akár Victor is lehetne a balhátvéd, minőségi romlás nem lenne.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Fermin jó ma? Direkt szóba sem hozom a 0 hasznos labdaérintését.
GM-et meg általánosságban direkt nem is említem soha, leírtam többször, hogy harmadosztályú játékos, ezt 30 meccsen bizonyította, erre a dícséretek egymást érik, ha kétszer tud tisztázni, az edző konstans bízik benne, nálam ő Oleguer 2.0. Állítom helyette akár Victor is lehetne a balhátvéd, minőségi romlás nem lenne.
-
- Entrenador del Barça
Kíváncsi vagyok Soto Grado szólt volna e a VAR szobából hogy szétrúgták Cubarsi lábát Tek dupla védésénél. Ilyet hogy lehet elengedni? Ott volt a bíró és a partjelző is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.04.19. 17:18:23-kor.