Fuh bakker, a mai nap éreztem a legkevésbé 1-3-nál hogy vissza tudnánk jönni, erre megint sikerült

Írtam hogy remélem Yamal-Olmo kettős tud jönni 30 percre, szerencsére Flick is így gondolta, hamar meg is lett az eredménye, sokkal frissebben játszottunk, sokkal nagyobb volt a hajtás is, testileg is, de szerintem inkább fejben van elfáradva a csapat és nehéz felpörögni, de már nem sok van hátra. Bajnokit valahogy haloványan de hozni, CDR döntő 1 meccs, BL elődöntő 2 meccs és jók lehetünk.
Előny hogy Yamal az elmúlt 2 meccsen nem 180-200 percet játszott összesen hanem 70+30-at így talán sikerül friss állapotúra felhozni a sorsdöntő CDR-BL meccsekre, Pedri szintén pihenhetett egy kicsit a BL meccsen és csak 30 percet játszott kedden, így talán ő is frissebb lesz.
Raphinhát kellene kicsit rotálni még a Mallorca ellen, talán az elegendő lenne neki.
Olmo meg kellett mint egy falat kenyér, nagyon tudja hogy hol kell felbukkanni szűk területeken, létfontosságú lesz az Inter ellen, remélem kibírja addig.
Baldé a BL-re szintén elengedhetetlen lesz, és ha visszatér szerencsére ő is frissen. GM előre nem szint sajnos és ezen az sem segít hogy FT nem balszélső, folyton Lewandowski mellett trappol ösztönösen.
A védelmet viszont muszáj összekapni, végre stabilak voltunk és kevés gólt kaptunk, erre sikerül 2 meccsen 6 gólt kapni, amiből több bohóc/amatőr megoldás. Azért Flick szólhatna a srácoknak hogy az ellenfelet saját térfelén ne próbálják már lesre állítani mert nem fogja benézni úgy a bíró/partjelző mint pár meccsel ezelőtt
FDJ-re szintén ráférne egy kis pihenő, megint előjött a bohóckodós totojázós énje, Christensent a következő meccsen bedobnám 30-40 percre ha már meccsek óta egészséges.
Lewandowski kiesése nagy hátrány(bár a Dortmund elleni duplán kívül az utolsó 4-5 meccsen elég halovány volt, szóval amúgy is ráfér a kényszerpihenő), nagyon remélem hogy a Cápa nem fogja fejben elizgulni a dolgot, de talán ezen is javított(Atleti elleni odavágó VS visszavágó)
Közben az Atleti utolsó perces góllal kikapott így szinte végleg kiszállt a bajnoki versenyfutásból, reménykedjünk hogy a RM holnap is pontot bukik, de ha nem fog akkor sem leszek csalódott, veszettül kellett ez a mai győzelem különben a 2 BL meccs közötti bajnokin igazi nagyon nagy érvágás lett volna úgy kimenni hogy "ha bukunk valószínű hogy oda a bajnokság".