Troym írta: ↑2025.04.20. 09:58:53
brazilfan írta: ↑2025.04.20. 09:34:54
Én nem a kiszolgáltatott helyzetbe hozott hátvédeket hibáztatom a kapott gólokért.
Ez nem feltétlen neked szól, de az elég komoly probléma, ha jelentős mennyiségű szurkoló, fórumozó, akár újságíró szerint nem a védelem mondott teljes csődöt egy héten belül másodszor, amikor az ellenfél középcsatára triplával zárja a meccset.
2 meccsen 6 gólt kaptunk, 5-öt lőttünk.
Lassan tényleg ott tartunk, hogy ezért a sok kapott gólért is Lewa a felelős, de halkan megkérdem, hogy a tegnapi 3 és hétközi 3 kapott gól valójában kinek a hibája?
Szczesny, Araujo és Lewa és le van tudva a probléma?
Még az sem kell, hogy most aztán XY takarodjon, mert hibázott, de ismerjük már el, hogy a védelem csődöt mondott kétszer, és mindenféle összetételben. Tegnap Inigo és Cubarsi, hétközben Araujo és Cubarsi számára volt megoldhatatlan Guirassy és Borja Iglesias 3 gólnál kevesebben tartása, pedig utóbbi 32 évesen kb 5 góllal állt a bajnokságban, finoman szólva sem klasszis szint.
Szerintem
- GM helyett azonnal mást kell betenni kezdőként, én Inigot használnám ott és GM akkor álljon be, ha van 2-3 gól előnyünk.
- EG ezentúl 50-50%ban osztozzon a játékperceken Frenkievel, mert katsztrófálisan körülményes ismét a holland, utolsó 5 meccséből 4szer gyenge volt.
- Araujo és Cubarsi osztozzon a khv posztokon per pillanat, de pl a Mallorca ellen betenném Christensent akár és elkezdeném visszahozni csere szintre
Komolyan nem értem, milyen fixáció ez Nálad, hogy minden alkalmat megragadva végletekig:
- Védjed Lewa, Ara párost, meg, akik éppen a padon vannak, Fati, Chris, Torre stb, mert, ha játszanának, biztos minden jobb lenne.
- Szapuljad Cubarsí, Inigo, Gavi, Fermín sort egy rossz passz után, azonnal, el sem hagyta a lábukat a labda, már érkezik is a hsz., hogy max. csere szint és társai.
Igen, ennyi kapott gólban egyértelműen benne vannak a védők is, szerintem ezt mindenki látja, meg azt is, hogy, ha esetleg elúsznak a kupák, abban sáros lesz Flick nullához konvergáló rotációja is, nem is kicsit. De pl. Lewát szerintem senki nem szidta tegnap, pedig az első ziccerénél 6 méterről kettőt tévedett, utána meg a védőből szembeni ütemelőnyből kitöltötte a labdát a stadionból. De engedjük is el, nem akarok belemenni ebbe a vitába, mert totál parttalan, most, hogy lesérült, lehet bizonyítani a többieknek.
Azt gondolom, hogy Flicknek az agyonnyert meccseken jóval többett kellett volna cserélnie, többször hozzányúlni a keret mélységéhez, de azért azt is látni kell, hogy a gálakezdő megbontása mit eredményez (Dortmund).