Sziasztok,
Sztem sem világvége Samu időleges kiválása, bár kétségtelenül nehéz helyzetbe hozza a csapatot, és sztem van abban igazság, amit előbb írtatok: sem Guddy, sem pedig a Nyúl nincs beillesztve még a csapatba. De sztem ha akarunk bármit is kezdeni még a BL-ben (márpedig hogyne akarnánk, egészen pontosan megnyerni újból

) akkor támadásban mindenkinek sokkal többet kell nyújtania. Nekünk tavaly sem a védekezőjáték volt az erősségünk, de sajnos az utóbbi 2 meccsen a Bremen és a Valencia ellen(ahol erősebb ellenfeleink voltak) a támadójátékunk is a védekezősünk szintjére romlott! Elöl sokat kéne fejlődni, hátul pedig minél többet játszatni Zambi-t és Thuram-ot. Nem hiszem el, hogy Rijkaard nem látja ezt

!!!!
Elöl pedig Messi kezdjen általában, Gyula meg lehet a helyettese, mert így érünk vele vmit is.
És nem Ronnie-t kéne középcsatárként játszatni a BL-ben sem!
Amúgy sztem is simán tovább kell jutnunk ebből a csoportból, csak az bosszant, hogy a Cselszki már most lépéselőnybe került velünk szemben, mindezt a saját hülyeségünk (rossz felállás, taktika miatt)
Még egyébként az is simán lehet, hogy mi kerülünk elsőként tovább a csoportból, de nem is számolgatnunk kell, hanem tanulni a saját hibáinkból és sokat fejlődni játékban. Mert van annyira erős ez a csapat, hogyha a saját játékát játssza, akkor bárkit bárhol meg tudunk verni. Csak mostanában nem ezt láttuk a fiúktól. Úgyhogy: Ébresztő!!!!
Azulgrana para siempre!!!