2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amúgy egy Araujo JHV és Kounde BHV kombót kipróbáltam volna(mégha nem is ezen a meccsen), oké hogy Koundé jobblábas de lehet hogy még úgy is többet tudna hozzáadni a meccshez mint GM.
Sokszor próbálkoztam, 2-3 alkalommal direkt rámentem frissítgetni az x-et, és ahogy megjelent, toltam be, de akkor is esélytelen voltam.
Hell nah! Vini lehet nincs top formában, de még így is általában kettő, de inkább három védő szokta fogni (van hogy az is kevés
Én ilyen 5-6-7 gólokon nem is gondolkodom, főleg nem egyet-kettőt kapva. Kicsit úgy érzem a média, klub, szurkolók stb. kicsit próbálják kiénekelni a sajtot a csapat szájából. Mindenképp szoros meccsre számítok legfeljebb két gólos különbséggel.bence0330 írta: ↑2025.04.26. 11:06:47Egyáltalán nem biztos, oda is írtam, hogy ha kihúzzák jó sokáig, vagy az elején elfutnak, bármi lehet, nyilván egy meccsen minden megtörténhet, nem adnék magunknak 65%-nál több esélyt. De közben ha jól jön ki nekünk a lépés és erősen kezdünk, simán benne van a pakliban egy 7-2 is, ha ők az idén szokásos fejetlen témát hozzák, mi meg épp a gyilkológép énünket villantjuk. Ha így jönnek ki a csapatok a pályára, akkor durva világ lehet, az nem biztos csak, hogy így jönnek ki, ki tudja, egy meccsre összekaphatják magukat, mi meg lehet, hogy kihagyunk közben mindent, de még akkor is rajtunk fog múlni, és nekem ez a tudat már óriási élmény önmagában is.Alcantara írta: ↑2025.04.26. 11:01:35Nem tudom mire fel ez a magabiztosság. Szét lesznek alázva stb.. Szerintem kutya kemény meccs lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy mi nyerjük a kupát. Egy Classicon nem számít semmi, aznap bármi lehet.
Két kívánságom van: ne legyen hosszabbítás, ne sérüljön meg tőlünk senki. El tudnám engedni a győzelmet, ha cserébe szerdán az Intert elkapnánk itthon több góllal. Az én szememben sokkal fontosabb a BL, mint a spanyol kupa.
Flick meg ugye híresen nem bukott még soha döntőt edzőként, reméljük, nem most szakad meg a sorozat.![]()
Azért ez nagyon meredek lenne. Sokkal jobbnak tartom Fort-ot képességekben, de egész szezonban nem játszott semmit. Annyi perce lenne, mint Gerard Martinnak, akkor tapsolnék, de ez nagyon nagy rizikó. Valljuk be, hogy a Mallorca is többször megfutott minket az ő oldalán. Itt meg valószínűleg Rodrigo, meg Valverde lesz az oldalán. Persze Gerard Martin se egy nyugtató megoldás, de legalább játékban van. Felmerül a kérdés, ha egy ilyen nehéz helyzetben Forthoz nyúlunk, akkor miért mindig Gerard Martin lett becserélve, meg rotálva Baldéval? Koundénak jobban járna az órája, szinte alig lenne játékperce.