2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, nyilván viccelődtem, de az alapgondolat ugyanaz, 90-120 percig hajtsuk szét magunkat és nézzük mire elég, de ne picsogjunk ha 30 perc játék nem elég.
27, így kellett a hosszabbítás
És a RM a szezonjuk egyik legjobb félidejét hozta! Ijesztőek voltak egy ideig, kiderült, hogy amúgy Vini meg Mbappé tud futni labda nélkül, máris máshogy néztek ki. És ezt a Reált tudtuk ilyen szembeszéllel együtt megtartani, nem az elmúlt szezon hullagyenge csapatát.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.27. 01:08:03Eközben az ESPN azt elemezgeti hogy Cubarsi-eset egyértelmű hogy bűntető, főleg a VAR-eraban![]()
Le a kalappal a srácokkal hogy a RM ellen, ilyen helyzetben, ilyen lendületben sikerült 1-2-ről megfordítaniNagyon-nagyon kevés csapatnak sikerül ez, sőt nem is tudom kinek sikerült utoljára
Boldogat! Ma, vagy tegnap?
Ezért vagyunk mi....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.27. 01:08:03Le a kalappal a srácokkal hogy a RM ellen, ilyen helyzetben, ilyen lendületben sikerült 1-2-ről megfordítaniNagyon-nagyon kevés csapatnak sikerül ez, sőt nem is tudom kinek sikerült utoljára
Eközben az ESPN azt elemezgeti hogy Cubarsi-eset egyértelmű hogy bűntető, főleg a VAR-eraban
Nézd meg a statokat! Majdnem minden támadási mutatóban duplák az értékeink, egyedül az on target lövések kiegyenlítettek.csababarca írta: ↑2025.04.27. 00:57:11Azért ne essünk túlzásokba a másik irányba se, igenis a második félidő az övék volt, több lehetőségük is volt, veszélyesek voltak.
Ez egy klasszik X-es meccs volt, aminek a végén mi örülhettünk.
A bajnokságot még mindenképpen húzzuk be, a bl-ben lesz ami lesz, ott nincs elvárásom már.
Azért ne essünk túlzásokba a másik irányba se, igenis a második félidő az övék volt, több lehetőségük is volt, veszélyesek voltak.