Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Átlövésekkel kell operálni Milánóban, az olaszokat még folyamatosan meg kell állítani a középpályán. Flick kitalálja, Lewa hogy áll?

Vagy egy fél lábú Balde...recrea írta: ↑2025.04.30. 20:12:51Egy Jordi Alba mit játszana ott ebben a csapatbantorotam írta: ↑2025.04.30. 19:59:48Örültem volna ha GM nem játszik. Ennyire töredezett, lámpalázas és befeszült játékost ritkán látni Barca mezben. Ez most kényszer, oké, de Araujo simán mehetett volna jobb szélre és Kounde a baloldalra.
De reméljük nagy hibát nem vét majd és lesz legalább egy minimális hozzáadott értéke a támadásainkhoz is.![]()
Egy Jordi Alba mit játszana ott ebben a csapatbantorotam írta: ↑2025.04.30. 19:59:48Örültem volna ha GM nem játszik. Ennyire töredezett, lámpalázas és befeszült játékost ritkán látni Barca mezben. Ez most kényszer, oké, de Araujo simán mehetett volna jobb szélre és Kounde a baloldalra.
De reméljük nagy hibát nem vét majd és lesz legalább egy minimális hozzáadott értéke a támadásainkhoz is.

Én pont ezt (is) szeretem a mostani csapatban hogy bennük van az hogy nem csak otthon tudnak jók lenni, és képesek váltani idegenben, mint pl az Atleti elleni meccsen, ahol otthon necces meccs volt, aztán a Metropolitanoban úgy le 0-1-eztük az Atletit hogy alig volt momentumuk a meccsen, ebből kiindulva nem tartanám teljesen esélytelennek hogy egy esetleges döntetlen után ne lenne esélyünk arra hogy idegenben kiharcoljuk a továbbjutást.
Én is azon gondolkodtam a döntő alatt, nem lett volna jobb F. Lopezzel kezdeni, majd a 2. félidőben hozni Olmot. Erre volt már példa és bejött.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.29. 16:21:56Ha valami, akkor emiatt lépném meg Flick helyében a meglepetést:
Olmo helyett Fermin kezdjen, daráljon 45 percig aztán a fáradtabb Inter ellen a friss Olmot hozhatnánk aki abban a pillanatban nagy segítség lehetne.
Hátránya ennek a taktikának hogy addigra meg feltehetőleg Yamal is elfárad és szürkébb lesz![]()