2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erőlét, magasság bármi, biztos megvan az oka. Mondanám, hogy az utolsó meccsen hétvégén nem játszott rosszul, de hát ez más szint lesz. Igazából nem lepődnék meg, ha kiesnénk ennek a mostani Barcelonának a legjobb 16 között volt , van a szintje, és szerencsés sorsolás esetén a legjobb nyolcban. Ahogy tavaly is. Hiányzik még néhány igazolás és nem utolsó sorban ezen a szinten már szerencsére is szükség van.
A hétvégi MoM címe után biztosra vettem, hogy GM-et a kezdőbe rakja Flick. Tuti, hogy rá külön készültek, meg lehetett volna lepni őket egy Inigo vagy Fort kezdőbe jelöléssel a balszélen. Sajnos úgy érzem, hogy GM a félidőig se húzza ki 'Dumfries' mellett, de most nagyon ne legyen igazam (itt ezen a ponton már nem elég, hogy hajt meg szimpatikus valaki).
Abszolút így!csababarca írta: ↑2025.05.06. 19:49:39Koncentráltan, ne legyenek egyéni hibák, dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki, az nem érdekel.
De ne legyenek elcsúszások se védekezésben, se egyénileg.
Reméljük Tek most legalább megpróbál pár szögletre kijönni..magassága adott hozza
Egyetértek, és pont ezért nem lennék annyira elkeseredve egy esetleges mai búcsú miatt, persze nagyon jó lenne döntőzni, de így is túlteljesített a csapat és végre megmutatták hogy fel tudják venni a kesztyűt szinte bárkivel, mindezt élvezetes, izgalmas játékkal, csapatként küzdve, nem mellesleg nagyon fiatal tengellyel. Ami fáj azért hogy egy Baldé-Koundé szárnnyal most ez 70-30-as meccs lenne a javunkra, ezt akkor is orvosolni kell a nyáron ha nem esünk ki ma.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.05.06. 19:12:59Piszok hosszú utat tettünk meg eddig, 2015 után újra ott lehetünk a döntőben, hihetetlen érzés, és köszönöm a csapatnak, mert vissza adott valami érzést, amit rohadt rég éreztem, az első kivételével az összes bl menetelést végig szurkoltam, követtem, jó újra abból a régi izgatott állapotból most ismét kapni, de a munka még nincs elvégezve, kőkemény 90 perc vár ránk a San Siroban, az Inter is hosszú idő után szeretne ott lenni, én hiszek ebben a csapatban, még ha olykor vannak hatalmas kérdőjelek a játékosok vagy épp Flick döntései kapcsán, ki kell menni és győzni kell, és örülök hogy X lett az első meccs, mert így focit fogunk látni!
Csak a Barca!
Nem, mert ezt már a szezon legelején elmondták, hogy az elődöntő és a döntő már mindenki számára elérhető lesz.
Mondjuk most annyi szerintem a különbség, hogy ha belfutunk a PSG-be, akkor is továbbmehettünk volna, lett volna egy kb 50-50%-unk, remélem, jövőre is olyan erősek leszünk, hogy kb így állna a dolog. De ja, akkor végződhetett volna rosszabbul is a BL szezon. Egy ilyen top2-3 csapat ellen az elmúlt években full esélytelenek lettünk volna. Most az Inter fontos hiányzókkal együtt 50-50 szerintem, elődöntőben meg már tényleg rendben lenne az is, ha kiesnénk, persze valahogy be kellene húzni, akárhogy is.Troym írta: ↑2025.05.06. 18:15:27Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.06. 17:54:20
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok.![]()
Nem véletlen a nyolcad és negyeddöntő a leggyakoribb végállomásunk BL-ben (a két csoportkör kiesést próbálom rossz álomként megélni), kb 5-7 jobb csapat van nálunk jobb játékosokkal, idén mindet elkerültük ezidáig, de anno hányan imádkoztak, hogy nehogy a PSG jöjjön a nyolcaddöntőben, mert vége a koncertnek és jövőre simán belenyúlhatunk egy komolyabb nyolcaddöntőbe.
Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.06. 17:54:20
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok.![]()
bence0330 írta: ↑2025.05.06. 17:34:59Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?pep71 írta: ↑2025.05.06. 17:21:51Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Ráadásul volt olyan hogy egy fontos meccsen(talán a Dortmund elleni visszavágó) ahol kb csak minden második olyan labdára mozdult ami az oldalvonal felé megy, mintha lusta lenne, nem egyszer eljátszva azt hogy ő megáll majd végül az ellenfél játékosa meg röhögve összeszedi, meccsben tartva, egy ilyen hozzáállású meccs után szerintem Fort vagy bárki más simán kikerült volna. Szóval ha ma is kezd akkor remélem olyan erőbedobással teszi mintha élete utolsó meccse lenne.bence0330 írta: ↑2025.05.06. 17:34:59Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?pep71 írta: ↑2025.05.06. 17:21:51Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?pep71 írta: ↑2025.05.06. 17:21:51Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.Khyzz írta: ↑2025.05.06. 13:33:01Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])
Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.
Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.
Támadók nem kérdés.
Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.
Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.
Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több.![]()