Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.07. 15:14:22

Én jövőre a két szélső védőt poszot és a bal oldali támadót erőltetném. Ha ezekre a posztokra nem igazolunk, jövőre idáig sem jutunk (nem mintha a mostani idényre bármi panasz lehetne eddig)

De azt láthattuk, hogy a szélső védő cserék gyengék, míg elől nincs merítési lehetőségünk. Szélre jelenleg van egy Yamalunk és Raphinhánk, valamint egy Ferran, akit oda betehetünk. Fati nem kell Flicknek, Pau Victor inkább csatár, de játszott szélen is, de nem komoly tényező oda. Én bal oldalra hoznék valakit mindenképpen. Ha lenne pénz én Nico W.re mennék rá, de nem nagyon igazolhatunk pénzért, ezért beérném kevesebbel is. De ha itt kiesett volna Yamal vagy Rafi, akkor nagy bajban lennénk...
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.05.07. 14:04:35

gránit írta:
2025.05.07. 12:48:56
Chino írta:
2025.05.07. 11:26:32
Láttuk, hogy mit jelent egy Balde kiesése, akkor mi lett volna ha Yamallal történik?! De akár Raphinhávil is. Mert simán benne van a kalapban, főleg előbbinel. Nem egy 17 évesre szabtak egy 50-60 meccses szezont 90 percekkel. Főleg, hogy mennyit faragják.
Lookman teljesen logikus és jó választás lenne, főleg 30 millió körül, bár kicsit elhaltak róla a hírek. Mondjuk alapból az igazolásokról összességében, de most a Bl-búcsú után szerintem megint röpködnek majd a nevek.
Előre maximum középcsatárt igazolnék., mert ott necces a jövő évi kezdő. Hátul sokkal nagyobb gondok vannak, mint elől. Hátul még a kezdő sem ideális, elől legfeljebb a tartalékok. David fizetése valószínűleg nem lenne nagyobb, mint Tahé, csak utóbbira nagyobb szükségünk van, vagy egy másik, határozott védőre. Nem hiszem, hogy sokat igazolhatunk a nyáron, valamelyik poszt megerősítését el kell engedni, és ezek nálam a támadóposztok.

Olmo leigazolása szerintem jó volt, többet adott, mint Gündogan. Sokat sérült, de ha beáll, gólerős.
Nekem lassan már GM is kezd tetszeni. Azért még csak most kezdte és igen komoly meccseken kell helyt állnia. Nem érzem, hogy klasszis lehet belőle, de nem tűnik akkora zsákutcának, mint amit itt olvasok róla

Igazolni mindenképpen kell, már tavaly is kevesen voltunk. Egy Cancelo hogy megoldaná a problémáinkat.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.07. 12:48:56

Chino írta:
Láttuk, hogy mit jelent egy Balde kiesése, akkor mi lett volna ha Yamallal történik?! De akár Raphinhávil is. Mert simán benne van a kalapban, főleg előbbinel. Nem egy 17 évesre szabtak egy 50-60 meccses szezont 90 percekkel. Főleg, hogy mennyit faragják.
Lookman teljesen logikus és jó választás lenne, főleg 30 millió körül, bár kicsit elhaltak róla a hírek. Mondjuk alapból az igazolásokról összességében, de most a Bl-búcsú után szerintem megint röpködnek majd a nevek.
Előre maximum középcsatárt igazolnék., mert ott necces a jövő évi kezdő. Hátul sokkal nagyobb gondok vannak, mint elől. Hátul még a kezdő sem ideális, elől legfeljebb a tartalékok. David fizetése valószínűleg nem lenne nagyobb, mint Tahé, csak utóbbira nagyobb szükségünk van, vagy egy másik, határozott védőre. Nem hiszem, hogy sokat igazolhatunk a nyáron, valamelyik poszt megerősítését el kell engedni, és ezek nálam a támadóposztok.

Olmo leigazolása szerintem jó volt, többet adott, mint Gündogan. Sokat sérült, de ha beáll, gólerős.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.07. 11:38:41

Olmóval lesz a baj. Eladni nem fogjuk, vagy nem akarjuk, mert nehéz beismerni a hülyeséget, meg ő sem fog akarni elmenni, így túltelítődött a poszt, csak igazából ő mégse lesz ott gondolom a szezon nagy részében. Én eladnám, Raphinhát tolnám be oda, mert amúgy ha nincs csúcsformában, és az alapokhoz kell nyúlnia (ami minden sportolónál így van, ha nincs toppon), akkor ő ösztönös mozdulataival egy beljebb tolt jobbszélső, vagy 10-es, nagyon forognia kell ott balszélen neki, az átvételek után látszik minden érintésén, hogy nem kényelmes a poszt, nem jön neki ösztönösen, csak nagy koncentrációval hatékonyságban megoldja amúgy.

És akkor hoznék oda egy echte balszélsőt, emellé még egy kétoldalon bevethető szélsőt a padra, részemről ez lehetne bárki, Lookman is. Centerhez nem tudom, hozzányúlnék-e még egy évig, ideális esetben nyilván, de szerintem ott van a legkisebb gond.

Kp-st nem hoznék, Casadó és Bernal meg fogják oldani, mindkettejük kiesése nagy érvágás volt, csoda, hogy idáig bírtuk, Gavi sajna nem igazán való oda, vagy csak vészhelyzetben. Gavinak igazából nem látom a helyét a taktikában, 10-es posztra is 3.-4. embernek. Imádom a habitusát, de részemről ő mehetne, nem azért, mert rossz, hogy a keretben van, alapvetően jó, de ő szerintem itt már nem fog kiteljesedni, neki lenne jó a váltás.

Cancelót megpróbálnám visszahozni, ő is itt akar még mindig lenni, bevállalná nem túl drágán szerintem mindkét oldalon tökéletes csere lenne, plusz még szélső poszton is bevethető.

A kh témában én meglennék, ha valaki távozik, pótolnám, Tah-t nem hoznám 6.-nak, semmi értelmét nem látom ekkora tátongó lyukak mellett. Ha Chris vagy Ara megy, akkor rendben. Eric is minimum egy stabil csere szintre feljött.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.05.07. 10:14:32

Óriási kérdőjel a középcsatárposzt is. Ferran ebben a szezonban nagyot ment, kétséges, hogy ez jövőre is így lesz-e, Lewandowski pedig öreg, mint az országút. Egy nagy fogás oda aligha fog beleférni. Mivel inkább hátul vannak bajok, mint elől, ezért ha keveset engednek minket igazolni, inkább a középcsatárposztot áldoznám be. Ha mégis engednének nekünk oda egy igazolást, ami erősen kétséges, akkor oda is kellene valaki. David volt az egyik kiszemeltje a klubnak, de engem nem győzött meg ebben a szezonban, a fizetése pedig csillagászati lenne. Egy Pavlidis-t még lehet, hogy be is tudnánk illeszteni, keres 2,8 milliót a Benficánál.
Davidnak miért lenne csillagászati a fizetése? Valamivel biztosan feljebb menne, de most 2 millió alatt keres. Nem is egy sztárigazolás vagy egyértelmű kezdőtagságra.
Tah-nak biztosan nagyon magas lenne a fizetése. Több klub is keresi, ingyenes, van neve ellentétben mondjuk a fentivel. Ráadásul meglepődnék,ha a Real nem csapna le rá egy csillagászati fizuval. Legalább két belső védőt igazolniuk kell, hogy egyáltalán darabra meglegyenek, plusz úgy néz ki Xabi Alonso is megy. 8-9 milliót biztosan le kellene szurkolni neki és ezzel lenne 6 belső védőnk, amit nem is szoktak cserélgetni, egy balhatvédünk és két posztra 1-1 szélső.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.05.07. 10:14:32

Én arra számítok, hogy ezen a nyáron is 1-2 igazolás fér majd csak bele.

Hoznék egy belső védőt (Tah), egy kapust (Meret úgy tudom, még mindig nem hosszabbított a Napolival), emellett még talán belefér néhány mikroigazolás, a két hátsószélsőt hazahoznám (Mingueza, Valle). De Jonggal pedig kezdenék valamit. Egy csere Mainoo-val, kifizetném és elengedném, helyére jöjjön Partey, bármi, tényleg bármi, csak tegyünk ott valamit. Amíg ő a csapatban van, addig nemzetközi kupa véleményem szerint nem lesz. Hihetetlen gyengepont ő. Hiába verjük ripityára a kisebb csapatokat, ha jön egy BL-elődöntő, és elmegy ezen az 1-2 meccsen minden.

Óriási kérdőjel a középcsatárposzt is. Ferran ebben a szezonban nagyot ment, kétséges, hogy ez jövőre is így lesz-e, Lewandowski pedig öreg, mint az országút. Egy nagy fogás oda aligha fog beleférni. Mivel inkább hátul vannak bajok, mint elől, ezért ha keveset engednek minket igazolni, inkább a középcsatárposztot áldoznám be. Ha mégis engednének nekünk oda egy igazolást, ami erősen kétséges, akkor oda is kellene valaki. David volt az egyik kiszemeltje a klubnak, de engem nem győzött meg ebben a szezonban, a fizetése pedig csillagászati lenne. Egy Pavlidis-t még lehet, hogy be is tudnánk illeszteni, keres 2,8 milliót a Benficánál.
Troym írta:
2025.05.07. 10:24:39
Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
Barcelonában mindig a minimumra mentek ezen a poszton, és igazából ebben a szezonban is ráfáztunk erre. A meccs előtt azt számolgatta mindenki, hogy lehetne egyáltalán kiállni.
fanbarca
Entrenador del Barça

2025.05.07. 09:57:00

Szerintem azért az is kiderült, hogy ez a csapat amúgy nagyon rendben van.
Mentálisan, támadásban főleg.

Én a következő feladatokat látom fontosnak, ami nyilván nem lesz olcsó, de szerintem megvalósítható.

A védelmet kell megerősíteni, ez tuti és a támadósorba kell több rotációs lehetőség, de a középpálya szuper jó és szélsővédőkben is jók vagyunk.

Én a következőt csinálnám (FIFA mode on):

Eladnám: Pena, Araujo, Fort, Olmo (?), Fati, Pau Victor.
Vennék:

1. Védő: pl. Ousmane Diomandé (Sporting, 21). Olyasvalaki, aki párharcerős, magas. Mondjuk ő kb. 50 misibe kerülne. Tah nekem annyira nem tűnik jó opciónak. Ő is a tipikus párharcgyenge, jó passzer védő. Abból megvagyunk.
2. Csere szélsővédő: Vanderson (Monaco, 23). Többször is felvetődött már, szerintem Fort nem nyújt eleget védekezésben és így jobban lehetne Koundé-t rotálni, esetleg néha visszahelyezni középre. Ő egy 25 misibe kerülne.
3. Csere balszélső: Jesus Rodriguez (Betis, 19). Olyan 20 misibe kerülne.
4. Cserecsatár: George Ilenikhena (Monaco, 18). Olyan 15-20 misibe kerülne. Szuperül kerül helyzetbe

Ez +– 115 millió euró.
Hasonló összegben simán el tudunk adni.

Éééés így nézne ki a keret:

Ter Stegen / Szczesny / Astralaga
Koundé / Vanderson
Cubarsi / Inigo / Diomandé / Eric Garcia / Christensen
Balde / Gerard Martin
De Jong / Pedri / Casado / Bernal
Gavi / Fermin / Torre
Yamal / Ferran
Lewandowski / Ilenikhena
Raphinha / Jesus Rodriguez

Pár megjegyzés: Én nem érzem, hogy Olmo-val sokkal bennebb lennénk, sokat sérült is, vannak extra húzásai, de ennyi. Fermin meg Gavi párban simán le tudja hozni azt a posztot és még ott van Torre is. Gerard Martin szerintem sem kezdő kategória, de rotációs játékosnak teljesen rendben van. Ha megnézzük a többi nagycsapatot, szinte sehol sem erősebb a csere balhátvéd (Tsimikas, Laimer, Fran Garcia stb.). Fati visszatérése szimpatikus lenne, de én nem látom benne már a robbanékonyságot vagy akarást. Elengedném. EG pedig egy teljesen jó rotációs ember szinte bárhova.

Mit szóltok? Nyilván nem az lesz, amit felvázoltam, de koncepció szintjén szerintem ez érdekes.
més que un club
Troym
Director del Fútbol

2025.05.07. 09:11:47

Frimpong kéne, mint egy falat kenyér. (0%, hogy jön) Ha Kounde a jhv egy meccsen, akkor is válthatják egymást Yamallal, elég gólerős is, ha meg Frimpong a jhv egy adott meccsen, akkor vagy pihenhet Kounde, de használható középen is.
Ha egy ember hozhatunk pénzért, nálam ő lenne, mellé David és Tah ingyen.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.07. 08:03:25

NewNagyatyesz írta:
2025.05.06. 11:26:52
Egyetértek Bencével. Én azt sosem értettem, hogy mikor van egy top formában játszó, jó korban lévő és nagy teherbírású játékos, akkor mellé,mögé miért kell nagy pénzért játékost venni. Ezt anno sem értettem,mikor jég megtehettük...most meg pláne nem
Szerintem a tegnapi meccs után egyértelmű, hogy miért kell(ene) a védelmet elsődlegesen erősíteni. És minden posztra 2 hasonló kaliberű játékost tartani.
3-4 játékossal, illetve rutintalan, töketlen fiatalokkal nem lehet egy szezont, 3 fronton lehúzni.
Més que un club :P
bence0330

2025.05.07. 01:37:20

Óriásit kell villantani a nyáron, mert azért a végén csak kijöttek a komoly hiányosságok a keretben - nem csoda, még a tavalyihoz képest is kb 3 fővel gyengültünk, pedig már az is elég problematikus volt mélységre. Ez az idei meg teljesen nonszensz volt 3,5 sorozatra, bő egy kezdőnyi BL szintű játékossal.

Az volt a csoda, hogy ilyen későn jöttek ki a gondok.

Az a nagy baj, hogy nem csak rajtunk múlik, Tebas szerintem azóta vigyorog elégedetten otthon a tenyerét dörzsölve, mióta kiestünk, mint valami gonosztevő egy mesében. Őt szerintem nem érdekli, hogy spanyol nem jutott a döntőbe, de legalább a Barca se.

És még ha csak rajtunk múlna, az Olmo fiaskó után akkor is megcsappant a bizalmam.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
vg99
Capitá del Barça

2025.05.06. 12:50:27

Koundé és Yamal rettenetesen érzi egymást.
Frimpongban szerintem csak annyi logika van, hogy adott esetben Koundé játszhat belső védőt (szerintem jobb oldalon jobb..),
vagy esetleg Frimpong eggyel előrébb is mehet, ha épp Yamal sérült, és nincs minőségi cseréje, vagy más a felállás.
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.05.06. 12:49:02

Troym írta:
2025.05.02. 22:34:24
Vajon Tah nem akar inkább Madridba követni Xabit mondjuk dupla pénzért? Güler, Rodrygo, Vinicius esetén is ránkígértek és X.Alonso még egy indok. Tartsuk meg Araujot és a többi védőnket inkább, esetleg Christ cseréljük, ha szükséges.
Plusz Tah ott Madridban fixen kezdő lenne Rüdiger mellett, nálunk azért erre nem vennék mérget.
Ha Xabi lesz az edző akkor az összes olyan játékosról lemondhatunk aki nála játszott.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.06. 12:43:58

Most, hogy engedtek a gyeplon FFP ugyben, szerintem tobbet (es remelem jot) fogunk nyaron igazolni...
bence0330

2025.05.06. 12:30:20

Hát, én elviselném, ha olyan anyagi helyzetünk lenne, mint a Citynek pl. :D Nyilván remek focista Frimpong. De nekünk sajna nagyon válogatni kell. A játékos helyében kevésbé érteném a transzfert, mint a mi szempontunkból.

Ha Fort szezon végére se fog megfelelni Flicknek csereként, akkor amúgy ettől még persze hozni kell oda valakit, de olcsón, erős közepest, aki bírja a padot.
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.06. 11:26:52

Egyetértek Bencével. Én azt sosem értettem, hogy mikor van egy top formában játszó, jó korban lévő és nagy teherbírású játékos, akkor mellé,mögé miért kell nagy pénzért játékost venni. Ezt anno sem értettem,mikor jég megtehettük...most meg pláne nem
bence0330

2025.05.06. 11:02:10

Ezekkel az igazolásokkal az a baj, hogy ha európa egyik(?) legtöbb percét játszó, legjobb formájában lévő játékos posztjára kell igazolni, akkor ilyen Frimpongoknak általában esze ágában sincs jönni, általában az ilyen játékosoknak az nem buli, hogy korrekt csere lehet. Általában az ilyen top 1-2 játékosok mögé jó esetben egy közepest lehet hozni. Kivétel lehet, de általánosságban ez a helyzet, ahogy látom.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 10:53:08

soadroli írta:
2025.05.06. 10:06:31
Hansi Flick and Deco consider Jeremie Frimpong the ideal signing to reinforce the right back position at Barcelona. @sport
3. éve felröppen a neve tavasszal, majd nyárra kiderül, hogy nem is akarunk jhv posztra senkit, szerintem idén is ez van.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.06. 10:06:31

Hansi Flick and Deco consider Jeremie Frimpong the ideal signing to reinforce the right back position at Barcelona. @sport
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.03. 16:28:14

Tah-ra szerintem is érdemes lecsapni, hiába vagyunk papiron meg védőkből. Jövőre én már nem szeretnék Inigo - Cubarsi gálakezdőt látni, kell a csapatba egy gyorsabb, jól fejelő védő. Araujo-val ki tudja mi lesz, én nem zárom ki, hogy végül lép nyáron. Christensen szintén kérdőjel, én őt nem írnám még le.

Nem tudom mennyi pénz lesz, Laporta gondolom akar majd robbantani megint valamit, szélsővédő mellett én egy csatárt hoznék mindenképp. Lewy már nagyon kifele megy, Ferran meg inkább csereszint. Isak szerintem a legjobb választás lenne, de Alvarez is állitólag boldogtalan Madridban. Mindkettő baromi drága lenne, de ha nem hozzuk ingyen Jonathan David-et (márpedig eléggé elhalkultak róla a hírek), akkor nem mennék rá ilyen félmegoldásokra.

Amúgy KdB nyilatkozta hogy érzi még magában az erőt a legmagasabb szintre, ha nem lenne ennyire sérülékeny én kérdés nélkül hoznám.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

2025.05.03. 16:03:33

Lehet, hogy ő nem is akar mást. Korábban nem volt ritka, hogy inkább volt valaki nagy hal egy kis vízben, mint kisebb hal egy nagy vízben. Batistuta, Totti, Capdevila, meg hát rengeteg brazil, akik a válogatottal szétverték a világot, de nem igazoltak nagy klubhoz, mert élvezték, hogy a kisebb klubokban körülöttük forog a világ. Bebeto, Dunga, Taffarel, rengeteg játékos választotta ezt az utat, pedig az óriásklubok tárt karokkal várták volna őket. Ahol viszont nem körülöttük forgott volna a világ. Nico Williams talán ilyen, ami ma már elég ritkává vált. A spanyol válogaottal meg mindent megnyerhet, amiről gyerekkorában álmodott.
Alcantara írta:
2025.05.03. 14:04:09
Szerintem Inigo Martineznek nem lesz még egy ilyen erős szezonja, mint az idei.
Pontosan, és jövőre korántsem biztos, hogy lesz lejárt szerződéses ingyenes klasszis a poszton, aki ráadásul legszívesebben ide igazolna.
bence0330

2025.05.03. 14:20:09

Szerintem Nico itt klasszis lenne, a gólmutatói is az egekben lennének Flick alatt (főleg az asszisztjai), de szerintem is most ő sok lenne oda árban. Erős csere szint kell, olcsóbban. Persze ha berobbanna Dani Rodriguez, más lenne a helyzet.

Amúgy Nico nyilatkozhatja bárhová, hogy jó döntés volt, szerintem ő is tudja, hogy megakasztotta a saját karrierjét, legalábbis ideiglenesen. Valverde antifocija sem kedvez neki igazán, meg egyébként is szerintem ez egy törés volt, ott állt egy nagy lehetőség kapujában, ami azóta egy sikersztori lett, ami meg is látszik rajta. Az csak hab a tortán, hogy mit művel a szezonban az a játékos, akinek a helyére került volna, alighanem ezt is látja. Szerintem amúgy ő sem lett volna sokkal gyengébb, mint Raphinha, de azért valamennyivel igen.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.03. 14:04:09

gránit írta:
2025.05.03. 11:54:57
Az igazolásoknál nem csak a mennyiséget kell szem előtt tartani, hanem a minőséget is, sőt, leginkább azt. Ha valakivel előre tudunk lépni, akkor érdemes leigazolni. Viszont akik ellenzik Tah leigazolását, egyelőre örülhetnek, mert még nem tettünk neki ajánlatot, az ő türelme pedig fogy:

https://barcauniversal.com/bundesliga-d ... -interest/

Nagy szívességet tennénk a Madridnak, ha átengednénk nekik, nekik most éppen égető szükségük van egy klasszis belső védőre.

Csodálkozok, hogy Nico Williams még téma, azok után, hogy többször is kikosarazott minket, és nemrég is lenyilatkozta, hogy boldog, hogy nem fogadta el az ajánlatunkat.

https://sports.yahoo.com/article/nico-w ... 00050.html
Teljesen egyetértek veled mindkettőnél. Tah ingyen óriási fogás lenne, másrészt nem erősítené e Realt. Szerintem Inigo Martineznek nem lesz még egy ilyen erős szezonja, mint az idei. Csak benne van a korban.
Nico meg teljesen szükségtelen annyi pénzért amennyibe kerülne. Tavaly hosszabbított, minek fizetnénk érte egy vagyont, ha akkor nem akart jönni. A szezonbeli gólmutatója sem támasztja alá, hogy ő kell ide.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.03. 11:54:57

Az igazolásoknál nem csak a mennyiséget kell szem előtt tartani, hanem a minőséget is, sőt, leginkább azt. Ha valakivel előre tudunk lépni, akkor érdemes leigazolni. Viszont akik ellenzik Tah leigazolását, egyelőre örülhetnek, mert még nem tettünk neki ajánlatot, az ő türelme pedig fogy:

https://barcauniversal.com/bundesliga-d ... -interest/

Nagy szívességet tennénk a Madridnak, ha átengednénk nekik, nekik most éppen égető szükségük van egy klasszis belső védőre.

Csodálkozok, hogy Nico Williams még téma, azok után, hogy többször is kikosarazott minket, és nemrég is lenyilatkozta, hogy boldog, hogy nem fogadta el az ajánlatunkat.

https://sports.yahoo.com/article/nico-w ... 00050.html
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.05.03. 09:51:45

Troym írta:
Vajon Tah nem akar inkább Madridba követni Xabit mondjuk dupla pénzért? Güler, Rodrygo, Vinicius esetén is ránkígértek és X.Alonso még egy indok. Tartsuk meg Araujot és a többi védőnket inkább, esetleg Christ cseréljük, ha szükséges.
Plusz Tah ott Madridban fixen kezdő lenne Rüdiger mellett, nálunk azért erre nem vennék mérget.
Tah-ra igazából nincs is szükségünk, pont középen vagyunk meg, szélekre kellenek emberek, Nico-t nem biztos, hogy erőltetném , az ára se olyan alacsony és Lamine-t rossz irányba vihetik el. Annyira nem tetszett ez a napszemüveges buli a díjátadón.

Remélem nyáron már engednek igazolni, mert amúgy ránkférne.
Igazából legfontosabb a Lamine és Kounde cseréjének megoldása. Ide mindenképpen kell ember, hogy lehessen őket pihentetni.
Troym
Director del Fútbol

Válasz küldése