2025.05.10. 02:30:41
Egy nagyon jó ajánlat ellenében elengedném, akármekkora szíve van, imádom a hozzáállását, és azért ez focitudással is párosul, de neki nincs annyira meg itt most a helye. 2.-3. cserének mindkét posztra kifejezetten jó, amivel hasznos, de az egy teszem azt, 60 milliós ajánlattal szembe állítva nem annyira megérős. Természetesen csak akkor, ha a helyére jönne valaki, aki kicsit specifikusabban Flick rendszerébe való. Meg nála van plusz egy problémám, mai napig úgy érzem, hogy ő 16 évesen berobbant, ahhoz képest akkor elképesztő szint volt, gyakorlatilag húzóember egy gyengébb Barcában, de azóta igazából mintha... nem fejlődött volna. Sőt, amúgy mintha akkor még nyugodtabb lett volna, meg jobb 1v1-ben, voltak veszélyes megindulásai, meg gólerősebb is volt kicsit, a válogatottban kimagaslóan. Nyilván a sérülés sem segített, de azért mostanra annak már nemigen kéne relevánsnak lennie, fél éve játszik már. Így is jó játékos, félreértés ne essék, de valahogy az az érzésem, hogy ő ennél lehetett volna sokkal több mostanra. Az időzített bomba hozzáállása meg mintha kifejezetten romlana az idővel.
Amúgy nagyon hasznos kiegészítő játékos, ideális csere (azon túl, hogy mindig kicsit félni kell, nem durvul-e be), kizárólag akkor adnám el, ha tényleg komoly ajánlat érkezne érte. Hátha Pep össze akarja állítani a 3-4 évvel ezelőtti Nico-Gavi középpályát, vagy valami ilyesmi. Ha ilyesmi nem történik, akkor teljesen jó, ha elfogadja ezt a csere szerepkört, alapvetően ezzel is úgy látom, hogy ő elvan.
Kezdő szerintem azért nem lesz itt már soha, mert nem kimagasló egyik irányban sem. Vkp-nak kicsit vad, meg amúgy se igazán annak való, csak okés, jó csere oda, támadó skilljei is jók, de nem kimagaslóak, mindkét irányban lesznek nála jobb játékosok, Casadó-Bernallal meg pláne. Előre Fermínhez hasonlít, de ő meg kifinomultabb szerintem kicsit. Szerintem marad a 10-es posztra 3. számú játékos (ha szélsőt veszünk balra, akkor Raphával együtt már csak 4. számú), duplapivotra meg 5. számú játékos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy