Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából egyetértek, de az 1. és 3. pontot talán összehúznám. Koundé a sérülése előtt -a válogatottal együtt- több mint 60 meccset töltött zsinórban a pályán (és még nem számoltam a tavalyi évet) Nem tudom hányan voltak egész Európában, akik ilyen terhelésnek voltak kitéve, mezőnyjátékosok közül gyanítom senki.bence0330 írta: ↑2025.06.03. 15:52:15Az elképesztő szezonja után én 2 dologban szeretném csak, hogy fejlődjön:
1: csere. Amikor bele kell nyúlni a meccsbe, mindig jól cserél, az remek, de annyiszor alázzuk az ellenfelet, és tartja közben a meccs végéig a pályán a kulcsembereket, hogy az szerintem indokolatlan. 3 meg 4 gólos előnytél tényleg mindegy, kit tesz be, Pena is beállhatna Yamal helyére, és nyernénk. Ennek kicsit megittuk a szezon végén a levét, de szerintem már az ősz végi hanyatlásban is volt ennek kicsit szerepe.
2: bizonyos meccsszituációkban kicsit több pragmatikusság. Érdekes, mert a szezon második felére ebből amúgy mutatott jópár alkalommal valamit, Atma ellen pl, de az az Inter ellen vezetésben teljes csapatos letámadás téma elég durva volt.
+1 GM. Lelkes, aranyos, időhúzó csere lehet, de ennyi, őt felejtse el, teljesen érthetetlen az egész jelenség, ahogy már ő maga is rémültében lecserélgeti hamar néhány meccsen, annyira rossz, aztán következőn megint ott virít. Ott van Fort, aki százszor tehetségesebb, és jegelés után is lehozott zsinórban több hibátlan meccset a végén. De ha neki lefőtt Flick alatt, akkor remélem Torrents ezt a gondot elsöpri egy az egyben.
Ez logikus is, legtöbben azt írtuk itt is, hogy a balszélső nem Raphinha helyére jönne, hanem kvázi Olmóéra. Marad a kérdés, hogy őt mi a fenének igazoltuk le, de hát ez van. Hátha ő lesz KDB utódja Pep szemében. Diaz meg egyértelműen illene Flick profiljába azzal az elképesztő munkamorállal, plusz azért a skilljei is a helyén vannak, de kicsit akkor is túlárazottnak gondolom. De elméleti szinten nézve, ez a letámadás+támadóképesség kombóját nézve nagyon-nagyon magas szint lehetne, amiből Lewy fog már inkább kilógni a szezon jelentős részében.
Plusz azért (legalább 2) komolyabb ellenfelek ellen, komolyabb ligában, felteszem komolyabb kupában. Persze Lucho is meg fogja érdemelni, főleg ha behúzzák, de szerintem is Flick teljesítménye nagyobb.
OFF
Biztos vagyok benne, hogy fog kapni nyáron játékosokat és jövőre sokkal könyebb dolga lesz, nem mintha idén nem oldotta volna meg jól a feladatát...
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk.Cseri írta: ↑2025.05.08. 05:05:02Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni...bence0330 írta: ↑2025.04.27. 13:20:15
Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.
Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn.Stalkyard írta: ↑2025.04.27. 12:11:03Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…