Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Aminek célba kell találnia, az előbb vagy utóbb, de célba fog találni....
Olmo, Fati, Pau Victor, de oda lehet rakni Gavit, Fermint. A magam részéről Toni Fernandez-t szívesen megnézném a maradék pár meccsen, ügyes gyereknek tűnik.

Fati?brazilfan írta: ↑2025.05.16. 20:13:49Ha Lewandowski gólkirály akar lenni, akkor játszania kell. De ki fogja kiszolgálni, ha Pedri, Raphinha és Yamal pihen?
Ferrant megműtötték, Araujo a térdét jegelte, Koundé sincs, Inigo sincs, Cubarsi ki van zsigerelve, különben is össze van kutyulva az A sor a B-vel.
Örülnék, ha Fati és Victor is játszhatna, csak ne az legyen, mint legutóbb, hogy ha fél óráig nem lőnek gólt, akkor jön a fórumon a “hát ezért nem ők a kezdők” bölcsesség.
Remélhetőleg a BL-serlegeket tekintve is felzárkózik/zunk hozzá 30 éves korára.
Én úgy tudtam, hogy nem mi hoztuk vissza a -7 pontot, hanem a bírók vették el tőlük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.15. 23:45:15*Spanyol Kupa a RM ellen
*Spanyol Szuperkupa a RM ellen
* Spanyol Bajnok, a RM-et oda-vissza tönkretéve, mindezt -7-ről visszahozva
Azzal folytatom a gondolatot, hogy augusztusban egyértelmű változást vártam, de jóval lassabb ütemű és közel sem ennyire látványos fejlődést reméltem.
Elképesztő minőségű szórakozást kaptunk a csapattól idén. A trófeák, meg hogy a Madrid orra ki lett fújva, csak hab a tortán..