Mascherano14 írta: ↑2025.05.11. 22:58:50
Egy Mbappe 1-1-et fogott, de amúgy inkább csak lelkipásztor. Szerintem sosem volt több, borzasztó lassú, ilyen lassú kapust a laliga ban még nem láttam. De nyugalmat adott a hátvédeknek, Pena még nem. Az tuti, hogy Ter Stegen más liga.
Bennem is ez fogalmazódott meg az utóbbi 4-5 meccsen, pedig amikor idejött és kapuba állt, akkor nagyon támogattam. Szép lassan azért kiderült, hogy nem véletlenül ment ő nyugdíjba, most így a szezon gyakorlatilag végeztével ha vonalat húzunk, már tisztábban látjuk a képet. A Benfica ellen nagyot ment, de sajnos itt a végén tényleg egy bója is állhatott volna a kapuban helyette, ami kapura ment az gól volt. Tényleg iszonyat lassú, a mi agyig feltolt védelmünknek pedig kifejezetten nem fekszik egy ilyen lassú, nehézkes kapus.
Kétségtelenül nyugalmat adott a védelemnek amikor beállt, és kellett is a rutinja, de én nem szeretném őt még egy szezonban kulcsmeccseken a kapuban látni.
Állítólag ő sem köteleződött el, ha valid az interjú, akkor tegnap beszélt pár mondatot a meccs után, és azt mondta hogy 2 éves szerződéshosszabbítást kapott a klubtól, de át kell gondolnia hogy neki és a családjának mi a legjobb.