Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.10.05. 18:31:31
Nekem kérdéseim lennének, mi volt az elképzelés Tek-el? Lébecol a padon edzésekre benéz és fizetik? Mert pályára nem való.
Ez egy nagyon jó kérdés.
Joan García egy nagyon jó igazolás, de ezzel csak a kezdőkapus kérdését oldottuk meg, a tartalékkapusét továbbra sem. Így ugyanott tartunk, mint évekkel ezelőtt, amikor ter Stegen volt a csapat egyik húzóembere, de a tartalékkapust meg bevetni nem mertük, annyira béna volt.
Nyáron lejárt a szerződése, nem lett volna kötelező hosszabbítani vele. Hozhattak volna mást is. Talán az volt az elgondolás, hogy biztosra akartak menni. A Liga szívatásai miatt lehet, hogy nem bíztak abban, hogy egy külsős kapus regisztrációját megengedik, a hosszabbításokkal, belső szerződésekkel viszont megengedőbb a Liga. Ezt engedték, lehet, hogy attól tartottak, hogy egy teljesen külsős igazolás már nem férne bele. Nevetséges, hogy a Liga ezt csinálja, de ez van. Valószínűnek tartom, hogy ezt tartották a biztos megoldásnak. De lehet, hogy még Kochennel is beljebb lennénk. Én egy olcsó igazolásra szavaztam volna helyette.