Nagyjából egyetértek.
Lassan 5 év telik el a Covid óta. Gazdaságilag az új stadionnal kezd realizálódni a stabilitás. Még most is Lenglet, Fati, Stegen, De Jong fizetésétől szabadulnánk.
Szerintem sokszor le lett már írva a csapat mentalitása. Idén szerintem nagyot léptünk előre, Stegen lecserélésével egy újabb lépést tennénk előre. (Pletykák alapján Flick szerint a BL megnyeréséhez elengedhetetlen egy minőségi kapus igazolása. Nem tudom megvan e az a kép, amikor Yamalék szemrehányóan néznek Stegen akkori-újabb hibája miatt)
A keret fiatal és fejlődőképes.
https://barcauniversal.com/barcelonas-u ... is-season/
nekem tetszik ez az irány, hogy a zsoldosok helyett saját nevelésekre, klubhoz kötődő játékosokra számítunk. Nekem sem kedvencem finoman fogalmazva Gerard Martin, de inkább ő, mint egy Firpo igazolás.
Rengeteg hír van pletyka szinten átigazolásokról, (kapus, csatár, szélső, szélső védő, kh, vkp-s), de a lehetőségeink korlátozottak.
Szerintem a külsős edzővel Flick személyében és a fizikai felkészítőkkel hatalmasat húztunk.
Nekem Joan Garcia is egy ilyen kis lépés lenne. Meg is lepődtem, mert ő csak 66%-al passzol a megszokott 90% helyett, de szerintem is a kapus elsődleges feladata a védés.
Valószínűleg a klub minden táján szükség van a konkrét vagy felfogásbeli modernizálásra, amit én személy szerint látni vélek.
Az, hogy Stegen, Fati, Lenglet, De Jong, Lewy mikor lesz lecserélve, a lehetőségeink alakítják.
Én szeretném ha maradna ez az irány még pár évig, hogy láthassam mi sül ki belőle.
Ha már Inter BL döntője, valószínűleg nem tett jót csapatnak a Simone Inzaghi Szaúd Arábiába való távozásának pedzegetése a sajtóban, év végére el is buktak mindent, és pont ami eddig az erősségüknek látszott, nekem úgy tűnt az esett szét náluk.
Szerintem nálunk is szükség lenne a stabilitásra a fejlődéshez, minden hibát figyelembe véve a klub részéről, és csak remélni tudom, hogy tanulunk azokból.
A szurkolók részéről pedig valószínűleg kell a türelem, valószínűleg jövőre sem leszünk a BL győztes esélyesek között. Számomra ez azért sem nehéz, mert amikor elkezdtem a Barcanak szurkolni, 1 Bek győzelmünk volt és az elődöntő is nagy eredmény lett volna.
Valószínűleg ezért más a megítélésem a jelenlegi helyzetünkről vagy a vezetőségről, edzőről.