Középpálya? Kizárt, 5 évig bebetonozva.
Ott vagyunk a legjobbak, azt a sort csak én forgatnám fel egy kicsit nagyon....

Tényleg nem bántásból, provokációból, sértésből, személyeskedésből, hanem maximálisan jóhiszemű érdeklődésből, mert lehet, hogy én maradtam le valamiről. Van ilyen kilátásban? Ha igen, ki a jelölt? Úgy általában mindenkitől kérdezem. Előre is köszönöm a tájékoztatást.
Konkrétum nincs,ez a topic ilyenkor inkább pletyka rovat,némi futballmenedzser felhanggal,meg pszeudo ffp,vagy mi a neve most éppen.Feast4 írta: ↑2025.06.02. 09:24:50Egyébként most ha belegondoltok srácok, mi is a helyzet, van valami konkrétum pletykán kívűl?
A Bl kiesés óta, Cubarsi, TS, Inigó, Gavi, Arujo, Christensen, ésa még a fene tudja ki távozása lett bedobva pletyka szinten, mindenre rá is haraptunk.
Eyetlenegy dolog volt megerősítve a klub részáről, hogy akarunk egy támadót, de más semmi, Diaz, meg Rashford neve szintén csak pletyka.
Arra se tudonk egyértelmű választ, hogy tudunk-e egyáltalán igazolni.
Szerintem nyugodtan várhatunk itt még a vérre menő csörtékkel, hogy kapus kell, meg belső védő, meg mégegy ezredik kp, meg még 3 plusz támadó, mert egyenlőre nem történt semmi, csak vakarózás meg szerződéshosszabbítás.
Részemről ez a hozzászólás ezzel kapcsolatban. Az, hogy hány meccset játszott nem feltételnül releváns. Pau Victor is pályára lépett 29 meccsen. De már csak az is, mutat valamit, hogy Koundé elvesztésével inkább EG-t favorizálja, aki minden csak nem jobbhátvéd. De GM-et is inkább néztük szenvedni, mikor tavaly láttuk az első osztályban, hogy a bal oldalon is nagyon jó.gránit írta: ↑2025.06.02. 00:06:01Azt írtad, nem volt a posztra senki. Hogyne lett volna. Flick azért 21 meccsen pályára küldte őt, kb minden harmadik meccsen, tehát nem játszott sokat, peremember, de néha azért lehetőséget kapott Fort. Ennek ellenére soha nem kezdett Koundé középen Flick-nél. Még úgy sem volt része a belső védős rotációnak, hogy Fortot nem úgy kezelte Flick, mint Fatit.
Azt pedig nem látom bizonyítottnak, hogy Flick ne bízna Fortban. Lehet, hogy Koundé személyében egyszerűen megtaláltnak véli a tökéletes játékost a posztra, aki keveset hibázik, és a támadójátékot is képes megtámogatni. Nálam Koundé Aranylabda-jelölt. Amellett, hogy rendkívül stabilan hozott végig egy nagyon magas szintet az elsődleges feladatában, a világ legerősebb támadójátékához is hozzá tudott tenni. Yamallal is remekül össze tud játszani, nagyon jól dolgoznak együtt. Nem biztos, hogy Flick nem bízik Fortban, Koundé egyszerűen tökéletes játékos a posztra.
Már megint olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam. Arra írtam, hogy Koundé nyugodtan lehetne belső védő szükség esetén, ha igazolnánk egy megfelelő jobbhátvédet. Lásd mint tavaly Cancelo volt. Így ha kell Koundé vagy 3-4 belső védő kidőlése esetén is lenne pótlás két poszton. Xavi alatt ugyanez volt.gránit írta: ↑2025.06.02. 00:06:01Abban meg végképp semmi logikát nem látok, hogy Koundét a középhátvédek közé beleszámítod, majd te magad írod, hogy nincs a jh posztra rajta kívül senki más... Akkor minek számítjuk a középhátvédek közé? Jobbhátvédet fog játszani a következő szezonban is.
Amúgy örülhetsz, mert nem fog belső védő érkezni. Tahot is fújhatjuk már, más sincs kilátásban, szóval, örülhetsz.
. Erre az utolsó mondatra mi szükség van? Chino normális hangnemben írt véleményt, te azért a végére cinikus megjegyzést teszel. Nem törlöm, de jó lenne, ha ezeket megjegyzéseket, provokációt abbahagynád. Éppen tegnap írtam, hogy aránylag normális mederben van a fórum, ne cáfold feleslegesen. Alcantara .gránit írta: ↑2025.06.02. 00:06:01Azt írtad, nem volt a posztra senki. Hogyne lett volna. Flick azért 21 meccsen pályára küldte őt, kb minden harmadik meccsen, tehát nem játszott sokat, peremember, de néha azért lehetőséget kapott Fort. Ennek ellenére soha nem kezdett Koundé középen Flick-nél. Még úgy sem volt része a belső védős rotációnak, hogy Fortot nem úgy kezelte Flick, mint Fatit.
Azt pedig nem látom bizonyítottnak, hogy Flick ne bízna Fortban. Lehet, hogy Koundé személyében egyszerűen megtaláltnak véli a tökéletes játékost a posztra, aki keveset hibázik, és a támadójátékot is képes megtámogatni. Nálam Koundé Aranylabda-jelölt. Amellett, hogy rendkívül stabilan hozott végig egy nagyon magas szintet az elsődleges feladatában, a világ legerősebb támadójátékához is hozzá tudott tenni. Yamallal is remekül össze tud játszani, nagyon jól dolgoznak együtt. Nem biztos, hogy Flick nem bízik Fortban, Koundé egyszerűen tökéletes játékos a posztra.
Abban meg végképp semmi logikát nem látok, hogy Koundét a középhátvédek közé beleszámítod, majd te magad írod, hogy nincs a jh posztra rajta kívül senki más... Akkor minek számítjuk a középhátvédek közé? Jobbhátvédet fog játszani a következő szezonban is.
Amúgy örülhetsz, mert nem fog belső védő érkezni. Tahot is fújhatjuk már, más sincs kilátásban, szóval, örülhetsz.
Azt írtad, nem volt a posztra senki. Hogyne lett volna. Flick azért 21 meccsen pályára küldte őt, kb minden harmadik meccsen, tehát nem játszott sokat, peremember, de néha azért lehetőséget kapott Fort. Ennek ellenére soha nem kezdett Koundé középen Flick-nél. Még úgy sem volt része a belső védős rotációnak, hogy Fortot nem úgy kezelte Flick, mint Fatit.
Sosem írtam, hogy Fort senki, sem az előző hozzászólásban, sem soha. Egyike voltam azoknak, akik leginkább amellett voltam, hogy többet kellene játszani, mert nagyon sok van benne, amit már tavaly is bizonyított a korosztályában.gránit írta: ↑2025.06.01. 17:14:12Tehát Fort szerinted egy senki. Értem.
Koundé jobbhátvéd. Xavi kipróbálta középen, nem igazán jött be, vissza is rakta gyorsan a helyére, ahova való. Flick egyetlen egy alkalommal nem számolt vele belül. Semennyire nem volt része ott a rotációnak. Ha kicsit is számolna vele belső védőként, bekerült volna a rotációba néhányszor. De szó sem volt erről.
Mondjuk Kelleher egy rohadt jó kapus és legalább akkora luxus volt Ő a padon, mint nekünk anno Cillessen. Most meg még odaviszik Mamardasvili-t.Troym írta: ↑2025.06.01. 18:17:24Olvasom, hogy többen kételkednek Garciában, jogos egy szinten, valamennyi lutri biztos van benne.
Másrészt egy érdekes hír:
Caoimhin Kelleher to Brentford, here we go! Deal done for the goalkeeper to join from Liverpool on £18m package fee add-ons included.
Önmagában nem érdekelt volna a dolog, de láttam, hogy valami kapus igazol valahonnan valahova. Fogalmam nem volt ki ő, megnéztem, a Liverpool cserekapusa, aki 5 év alatt 60 meccsen játszott, 26 évesen 18 millió.
Deco fantasztikus munkáját azért folyamatosan bizonyítja,gránit írta: ↑2025.06.01. 17:14:12Úgy, hogy nem volt senki, aki ránk licitált volna. Akkor minek adunk nekik 9 milliós fizetést? Semmilyen nyomás nem volt, hogy Gavit vagy Martinezt elkapkodják előlünk giga ajánlattal. Nem kapnának semmi ilyet. Túlfizetjük őket, rossz hosszabbítás volt mindkettő. Egy egész jó játékos fizetése simán kijönne abból, amit csak ők ketten indokolatlanul megkapnak.
Így lehet egy csapatot a csőd szélére sodorni.
Tehát szerinted Fort egy senki. Értem.
Koundé jobbhátvéd. Xavi kipróbálta középen, nem igazán jött be, vissza is rakta gyorsan a helyére, ahova való. Flick egyetlen egy alkalommal nem számolt vele belül. Semennyire nem volt része ott a rotációnak. Ha kicsit is számolna vele belső védőként, bekerült volna a rotációba néhányszor. De szó sem volt erről.
Úgy, hogy nem volt senki, aki ránk licitált volna. Akkor minek adunk nekik 9 milliós fizetést? Semmilyen nyomás nem volt, hogy Gavit vagy Martinezt elkapkodják előlünk giga ajánlattal. Nem kapnának semmi ilyet. Túlfizetjük őket, rossz hosszabbítás volt mindkettő. Egy egész jó játékos fizetése simán kijönne abból, amit csak ők ketten indokolatlanul megkapnak.
Tehát Fort szerinted egy senki. Értem.
Nem tudom, hogy jön ide más csapat, de mivel ingyen jött egyáltalán nem kiugró eset ilyen fizetés, főleg, hogy nem 4-5 éves szerződést kapott, hanem egy rövidebbet egy éves opcióval. És itt a csökkentésről volt szó, nem arról, hogy mennyit kapott. Ha 28 évesen hozna ilyen teljesítményt senkinek nem lenne baja és nincss benne a veszély, hogy rajtunk ragad. Amíg ezt hozza megkapja az egy éveket.
Ismét, sokadjára, megvan az oka, hogy Flick ott játszatta.
ocsike83 írta: ↑2025.06.01. 09:25:14Kedves Admin(ok).
Nem lehetne ezt az FFP, van 1/1, nincs 1/1 témát valahova máshova átvezetni?
Alapjában véve kötődik az átigazolásokhoz, de valójában nem ide tartozna.
Ha valaki bedobna egy nevet, elveszik a hozzászólások között, mert megy a vita a "kinek van igaza" és a "nem értesz engem" dolgokról.
Köszönöm
De ha ebben egyetértünk, akkor ezek szerint tök feleslegesen "vallásháborúztunk" hónapokon át, mert kb arról vitatkoztunk, hogy ki miben hisz. Az igazságot meg úgysem tudjuk meg.
Most kivételesen egyetértek.
Éppen ezért elengedem ezt a témát, nem akarom szétoffolni. Egyetértek Öcsike83-al is, de sajnos nem lehet elválasztani, akkor "pletyka rovat" lesz a topic, ami még korábban nem felelt meg az "elvárásoknak"
Nem tudom mit vizionáltam kereterősség ügyében, de tegyük fel azt mondtam, hogy rémgyenge a keret, amit írsz, simán elhiszem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.01. 08:29:47Ha jól emlékszem, Koeman féle gyenge keretet vizionáltál, a végére pedig kifogásoltad, hogy nem döntőztünk a BL-ben ilyen gyenge ágon.
Jogos, abbahagyom magam részéről ffp témát.ocsike83 írta: ↑2025.06.01. 09:25:14Kedves Admin(ok).
Ha valaki bedobna egy nevet, elveszik a hozzászólások között, mert megy a vita a "kinek van igaza" és a "nem értesz engem" dolgokról.
Köszönöm
És azt mikor fogjuk megtudni, hogy milyen arányban? Soha.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.01. 08:29:47Már leírtam, La Liga, elnökeink, edzőink, játékosaink mind tehetnek róla, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, szerintem az nem mindegy, milyen arányban.
Nekem alapvetően mindegy , de szerintem felesleges, mert amúgy is annyira kihalt ez a fórum, hogy nincs értelme még tovabb tördelni.ocsike83 írta: ↑2025.06.01. 09:25:14Kedves Admin(ok).
Köszönöm
Légy szíves ne forgasd ki a szavaimat. Tőlem nagyobb kritikát nem olvastam itt Bartomeu, volt játékosok, edzők felé a kialakult helyzetünkről.Troym írta: ↑2025.05.31. 21:55:59Most nem értelek. Leírod, hogy 3 játékos elment, miért nincs keret valakire, leírom, hogy nem csak ez a 2 játékos, hanem sok másik bére is képbe került (Fati, EG, Lenglet, Olmo stb) , erre azt mondod, hogy nem lehet semmit tudni.
Te kezdtél bele, írok magyarázatot, az meg nem tetszik.
Akkor összeesküvés történt, ha így kényelmesebb, nagyon szeretnéd azt hinni amúgy is érzésem szerint.
Akkor Tebas, end of story.