Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őt Milá hozta fel a Juvenilből, miután átvette az Atleticet. Mindkét szélen egyformán tud játszani, amikor Toni Fernandezt behúzta középre Virgilit tette ki a helyére.
Nincs mese, Messinek be kell húznia a második VB-t, ha lépést akar tartani.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.10. 20:09:48Yamal nélkül elég gyenge lenne ez a spanyol válogatott, szerintem az EB-t is ő (+Olmo) hozta.
Persze ott van Rodri és most idén Pedri. Talán Nico.
A többi egy fogaskerék egy jól működő gépezetben. Hétvégén nem nagyon akart működni.
Szerk: meccs alatt írni is akartam, hogy a héten a téma bizonyos körökben az lesz, hogy 2 NL >VB![]()
Yamal nélkül elég gyenge lenne ez a spanyol válogatott, szerintem az EB-t is ő (+Olmo) hozta.
Nem láttam a meccset, csak a leírásokból láttam, hogy levette Mendes, ebből indultam ki, szóval ehhez igazából csak általánosságból szóltam, hogy oké, elhiszem, hogy most levette/levették, történt ez meg akár még Messivel is, ez elég ritka, a világ 1-2 legjobbjának van erre egyáltalán esélye, és megintcsak elismerve, hogy vakon vagyok a konkrét meccsel kapcsolatban, ezért úgy általánosítva igaz szokott lenni, hogy 2-3 ember jól koordinált módon esetleg le tudja venni néha, de ez már akár elég lehet ahhoz, hogy középen/túloldalt valamiféle emberfölényt tudjunk kialakítani, és akár már ezzel is lehet előrébb a csapat, de persze ezt nagyon okosan kell kihasználni.
Igen, azt tartom is, hogy nem okoz örömöt, emiatt pl nem is nézek túl sok meccset, pl összehasonlítva a 10 évvel ezelőtti énemmel.superman írta: ↑2025.06.10. 16:49:27
Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.
Amivel amúgy nincsen baj, csak nem kell előadni az ellenkezőjét.
Milyen ezekről beszélsz? Te látod miket írkálnak a sors társaid a Madridi fórumokon? Itt te láttál valaha ilyen ocsmány stilust? Itt egyből tiltás van! Én pl hiába Madrid játekos szeretem ahogyan bappé focizik ès bárcsak nálunk lenne! Te/ti mikor mondanátok ezt pl Yamalról? SOHA! Egy rossz játékosnak, szerencsésnek túl hypoltnak stb tartjátok, mièrt? Azért, mert nem nálatok van! Hála Istennek én is irigy lennék. Itt akarsz oktatni mindenki…a saját csapatod fórumán elnyomtak, h itt nyomulsz?superman írta: ↑2025.06.10. 16:49:27Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.
Amivel amúgy nincsen baj, csak nem kell előadni az ellenkezőjét.
Amit meg írtam tény; mindkét oldalán ekézik a túloldal kiemelt játékosait. Most Yamal van reflektorfényben, ő ér el sikereket, ezért nyilván ő kapja az ívet. Tavaly ugyanaz volt itt a madrid jázékosaival. Egyik oldal sem jobb a másiknál, és ezt nem sikerült megcáfolnotok. De nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Ezekről beszélek. Szezon előtt még a teknőc leigazolásakor ennek a tükröződése ment. Aztán az élet másképp hozta. De egyik tábor sem különb a másiknál.Andrsika írta:Egy 17 éves gyerektől be van tojva a Madrid amit ilyen olyan hülyeségekkel tagadnak.
Szívesen bemutatnám neked hogy a két tábor között de legalábbis a két legnagyobb fórum között mekkora a különbség.superman írta: ↑2025.06.10. 16:49:27
Amit meg írtam tény; mindkét oldalán ekézik a túloldal kiemelt játékosait. Most Yamal van reflektorfényben, ő ér el sikereket, ezért nyilván ő kapja az ívet. Tavaly ugyanaz volt itt a madrid jázékosaival. Egyik oldal sem jobb a másiknál, és ezt nem sikerült megcáfolnotok. De nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze.
...
Ezekről beszélek. Szezon előtt még a teknőc leigazolásakor ennek a tükröződése ment. Aztán az élet másképp hozta. De egyik tábor sem különb a másiknál.
Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.
Ezekről beszélek. Szezon előtt még a teknőc leigazolásakor ennek a tükröződése ment. Aztán az élet másképp hozta. De egyik tábor sem különb a másiknál.Andrsika írta:Egy 17 éves gyerektől be van tojva a Madrid amit ilyen olyan hülyeségekkel tagadnak.
Így van! Meg azért nem csak Mendes érdeme volt ez, hanem 3-4-5 játékosnak akik külön rá lettek bízva( erre meccs közbe is felfigyeltem) aztán a visszajátszások megerősítettek ebben. Egyébként ezt a meccset a Spanyolok edzője szúrta el nálam.bence0330 írta: ↑2025.06.10. 15:35:56Na ja, meg egy 17 éves gyerek, aki végigtolt kezdőként egy szezont olyan korban, amikor néha be kéne állítani csereként, mellette meg a B-ben vitézkednie. Egy olyan Mendessel szemben, aki 2025-ben kb 6-7 meccset kellett, hogy komolyan vegyen, amúgy kellemes átmozgató edzései voltak heti szinten, mint az egész csapatának. Lesz ez még fordítva is.
Na ja, meg egy 17 éves gyerek, aki végigtolt kezdőként egy szezont olyan korban, amikor néha be kéne állítani csereként, mellette meg a B-ben vitézkednie. Egy olyan Mendessel szemben, aki 2025-ben kb 6-7 meccset kellett, hogy komolyan vegyen, amúgy kellemes átmozgató edzései voltak heti szinten, mint az egész csapatának. Lesz ez még fordítva is.
Kiscsapatból van több, az ő szavazataira ugranak a FIFA vezetői. Az ő kedvükben járnak. Ezért meddő azt várni, hogy majd csökkenjen a meccsek száma. Nem fog, mert a kiscsapatok nem ebben érdekeltek. A kiscsapatok játékosai nem játszanak évi 70 meccset. Ők meg vannak veszve azért a plusz már meccsért, amit nagyobb csapatok ellen játszhatnak, és hogy kvalifikálhassák magukat ide-oda. Ha kevesebb meccset akarunk, szakítanunk kell a FIFA-val. Én benne lennék abban a kompromisszumban, hogy legyen kevesebb meccs, de azok rangadók legyenek (szuperliga).
Igen, mindenkit belülről emészt fel a kettősség, amiről írsz, és nem tudjuk feldolgozni, ami ingerült reakcióba csap át. Még véletlenül sem az idegesít senkit, hogy egy reálos barcásnak álcázva kamuzik végig, és kb csak azért jön át, hogy hergeljen.
Mondjuk hogy Yamal mit ártott nektek, arról fogalmam sincs, nem pofázik, nem mutogat, nem dobálja magát. Legalábbis nem rendkívüli módon. Mégis ő az új közellenség, 17 évesensuperman írta: ↑2025.06.10. 08:43:52Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol.Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.
Itt senki nem sértődött meg, csak személy szerint nem értem, hogy miért van embereknek ingerenciája arra, hogy folyamatosan nézik Romano meg xy postjait, csak azért, hogy kiakadhassanak.superman írta: ↑2025.06.10. 08:43:52Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol.Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.
Meg van engedve - senki nem mondta, hogy nincs - és igen, a másik oldalon is megteszik, pontosan ezt mondtam.