2025.06.24. 22:26:45
Ez így június 24-én egy elég produktív nyárnak tűnik egyelőre. 1-2 tehetséges fiatal, a liga idei legjobb kapusa, Fati-Lenglet sikeres meggyőzése fizu lemondásról/hosszabbításról, és a távozásuk... nem rossz, nyilván az ffp helyzetünket belevéve, és nem a City-Reál-Pool féle költekezést alapul véve, hanem amilyen szűk keretek közt kell manővereznünk. Reméljük, hasonlóan folytatódik. A kövi két hónap alatt még Nico kell, és a DJ szituációt mindenképp meg kell oldani így egy évvel a szerződése lejárta előtt. Vagy elosztani hosszabb időre a fizuját neki is, vagy ha Flick akarja, simán hosszabbítani, vagy akármi (eladni sajna gondolom nem fogjuk, esze ágában nincs menni), de valamit mindenképp lépni kell, Romano szerint valamiféle hosszabbítás a terítéken is van a héten.
Ez szerintem a minimum, Torres, Victor, Fort helyzetét meg meg sem merem becsülni, hogy áll, ha Flick véleménye nem változott róluk, ők nem maradhatnak, valahogy úgy kéne megoldani, hogy ne elsózzuk, mert egyik sem rossz játékos, szerintem már egy Betis szinten bármelyik kezdő/stabil rotációs játékos lehetne. Kölcsön, vagy 8-10 millió fejenként, Fortért 50%-os sell on és egy jó buyback. Ha meg kell a vezéráldozat kh posztról (nekem ez nem olyan egyértelmű, de elfogadom), én ahogy jelenleg állnak, lehet inkább vállalnám Araujo elküldését Christensennel szemben, akinek a fő problémája, az Achilles gyulladása elvileg a műtéttel eltűnt, és reális esély van rá, hogy maga mögött hagyja a sérülékenységét, és még meccshiányosan is sokkal jobban nézett ki a Flick rendszerben, mint az uru. Sajnos.
Én személy szerint eladnám Olmót (már ha tényleg jön egy kezdő balszélső), a kezdőből egyértelműen ki fog szorulni, a padra meg túl drága (Fermín amúgy is jobb), csak azért, hogy hamis kilencesként próbálgassuk, már amikor épp bevethető, hát, nem tudom. A helyére vennék egy kreatívabb nyolcast, Pedri tehermentesítésére, szerintem többet profitálnánk belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
bence0330 2025.06.24. 22:53:49-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy