Troym írta: ↑2025.07.20. 23:30:33
tényleg nem egészséges, hogy minden védekező posztra a csereember EG.
Persze, értem, de mondjuk ha valaki késeget, annak nincs rendben a hozzáállása. Bár erre pont a posztján van kivétel a csapaton belül.
Jó, azért leginkább csak jobb bekk posztra lenne tényleg csere, ha nem jönne senki. Azért a kp és a védősor elvileg keményebb de főleg bővebb lesz, mint tavaly. Én most bízom Chrisben, Ara, Cubarsi, Ingio... azért alighanem utánuk jön Eric. A vkp posztra meg pláne sokadik csere lesz csak, hárman vannak előtte még a dánt nem számolva is, tavaly azért csak ketten voltak, és amikor még onnan is kidőlt Casadó, akkor jöhetett ő...
Amúgy kicsit más, de ugye a temérdek vkp előtt inkább Pedri az, akinek igazán nincs alternatívája, DJ nem rossz ott, de pont Pedri extráit nem tudja. Azon gondolkodom, nem lehet-e az, hogy a tengernyi 10esből az egyik oda kerül cserének. Vagy Olmo, vagy Fermín, a brazilnál erre minimális az esély.
Persze adja az ég, hogy Guille vagy akárki bejöjjön, aki nyolcas poszton csere lehetne. Engem amúgy ezért nem zavar annyira, ha augusztusban igazolunk valahová, mert kiderülhet, hogy valahová nem kell, vagy oda, vagy balbekkbe Torrents-el, ezek most a fő esélyesek, esetleg Virgili lehet még csere balszélső.
Farré a nagyokkal edz, ő jobb bekk, de nem hallottam arról, hogy őt bárki nagyon dicsérte volna, persze ez nem jelent semmit. Ha jól látom, ő már az újhullámos afrikai igazolások egyike, szépen játszogat a korosztályánál feljebb a válogatottban is, ki tudja.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy