170 lehet nem volt Vini, de a 100 feletti értéke szeirntem abszolút jogos volt. Fiatal, de már jó korú játékos, aki konstansan a legjobbak között volt évek óta. Oké, aranylabdát nem érdemelt volna, de top10-ben jogos volt abszolút a jelenléte, nem csak tavaly, korábban is az volt/lett volna, Ancelotti érkezése óta. Nyilván a jellemét vegyük le, a TM azzal nem foglalkozik, pusztán a focitudása alapján évekig a legjobb balszélsőként emlegették Mbappén kívül, nem véletlenül, megvan benne minden hozzá, kiválóan cselez, villámgyors, gólerős, stb.
Rashford 50 milliós TM értéke szerintem teljesen korrekt közepes formánál is, és jól jelzi, mint a statok is, hogy az a gyengébb év sem volt gyenge, csak lehetett volna jobb is (20 gólpont 2400 perc alatt egyáltalán nem rossz olyan csapatokból, ahol játszott, sőt, inkább kifejezetten jó...). Reméljük, mi megemeljük az értékét.

Ebben a korban ő már nem lesz 150 millió, de egy 70-80-ig szerintem simán felkúszhatna év végére, ha minden jól sülne el (Rapha 50-ről lett 90, csak picit fiatalabban), jó formában az bőven reális érték az angolnál. Persze ez nekünk mindegy, 35-ért van rá opciónk.
Olvasgattam amúgy néha olyan véleményt, hogy nem teszi oda annyira magát amúgy meccseken, ez szerintem a MU-val való összetűzéséből adódó hírek miatt terjed. Nekem két nagy kedvencem volt az elmúlt évek Unitedéből (főleg még az Ole által edzett csapatból), ő volt az egyik, nem volt neki büdös a munka akkor, amikor még sokat néztem őket. Szóval ettől nem félek, meg amúgy is hülye lenne Barcelonába jönni, és minden áron Flick alatt játszani, ha nem akarna 110%-ot nyújtani, szerintem tudja, hogy az itt alap.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy