Deluigi írta: ↑2025.09.25. 07:24:23
Talan engedelyezhetne az atigazolasok regisztralasat es nem lennenk ennek kiteve, hogy rongyosra kell jatszatnunk az ifi jatekosokat.
Tudom, ebben is a klub a hibas...
Nem emlékszem rá, hogy bárkit is nem engedett a liga regisztrálni végül, de biztos volt ilyen.
Arról meg a klub tehet, hogy rossz gazdasági/pénzügyi mutatóink vannak.
De ez a különbség, én nem írtam, hogy a klub a hibás ebben, vagy abban. Sőt általában nem is keresek bűnbakot ezeknél a szituációknál.
Mindenkinek megvan ezekben a sérülésekben a felelőssége, én továbbra is a naptárat, a full felesleges válogatott meccseket, random időpontban lévő selejtezőket hibáztatom inkább, nem a szövetségi kapitányt, aki nyerni akar szintén, mint egy klubedző.
Meg lehetne ezt logikusan oldani, pihenőkkel, a válogatott összetartásokra több idővel. Csak le kellene mondani valamennyi pénzről, közvetítési díjakról stb.
Bajnokság-bl kombót le lehetne tolni 7-8 hónap alatt kényelmesen, 6 naponta meccsek
maradna 4 hónap kényelmesen a válogatott dolgokat elintézni, felkészüléssel, fizikai felkészítéssel, meccsekkel stb.
De mindegy, úgyse fog változni, már a vbt is 64-re akarják emelni

csökkenjen csak a színvonal, az majd jó lesz, de legalább X meccsel többet nézhetnek a tv-ben.
Ez már nagyon offtopik, egyébként.
Gavinak jobbulást, remélhetőleg kiheveri ezeket, és ha nem is azon a szinten de tud majd focizni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."