Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez így néz ki, igen.
Ahogy Törökország és Izland is. Egy részük Európában van. Oroszország is, ők az eseményekről vannak felfüggesztve, de hivatalosan még mindig UEFA-tagok. Georgia, Örményország, Azerbajdzsán is, pedig ők is a határon vannak. Ciprus is, pedig az már egyáltalán nem Európa. Ausztrália meg az ázsiai szervezethez, az AFC-hez akart csatlakozni, kérvényezték, elfogadták. Elég rugalmasan van ez kezelve.
https://x.com/JeffFcb14/status/1973088858116898958
Mindenféle rossz szándék nélkül... de én ezt soha nem értettem, mire fel hozzák ezt a dolgot, akár a mi esetünkbe is. Ha egy meccsen pl 5 egyértelmű 11-es szituáció van, akkor annyi és kész, mintha ez valami ajándék lenne...
Nemhiába mennek a mémek az arany tizenegyespontról, hogy CR7 fürdette gyerekkorában Penalppe -t
Ja, oké, fogalmam sincs a belgákról, nem is tudtam, hogy ilyen rendszerű a bajnokságuk, nem tudom, valaha akár csak rájuk is kerestem volna tegnap előtt.ocsike83 írta: ↑2025.09.19. 09:57:32Annyiban javítanálak, hogy a Genk csak alapszakasz bajnok lett. A rájátszásban már lecsúsztak és végül a 3. helyen zártak.bence0330 írta: ↑2025.09.19. 03:05:46A belgák az elmúlt 1-2 évben elég szépen felépítették magukat, lassan már surranópályán lehet velük számolni. Fogalmam sincs, hogy ez a Hayen nevű edző mit csinál, de valami nagyon összeállt már tavaly, és úgy tűnik, idén is folytatódhat akár. Azon a 2-3 meccsen, amit tavaly láttam tőlük, gyönyörű focit toltak.
Bár otthon egyelőre nem állnak jól, és tavaly is eléggé lemaradva a Genk-től lettek másodikak. A TM-re nézve azt is látom, hogy 19-24 éves játékosokból állnak, 1-2 veteránnal kiegészítve, extrém fiatal csapat.
A Royal Union SG lett a bajnok, akik szintén nagyon szépen dolgoznak. Évről évre nevelik/adják a belga góllövőlista 1-3. helyezettjeit.
Mellesleg simán verték most az első körben idegenben a holland bajnok PSV-t.
Erős kezdés tőle, az biztos. Jó lenne, ha ez a szezon meghozná az igazi áttörést számára. A tavalyi teljesítménye sem volt rossz, de ott még én azt éreztem, még mindig nem az igazi.
Annyiban javítanálak, hogy a Genk csak alapszakasz bajnok lett. A rájátszásban már lecsúsztak és végül a 3. helyen zártak.bence0330 írta: ↑2025.09.19. 03:05:46A belgák az elmúlt 1-2 évben elég szépen felépítették magukat, lassan már surranópályán lehet velük számolni. Fogalmam sincs, hogy ez a Hayen nevű edző mit csinál, de valami nagyon összeállt már tavaly, és úgy tűnik, idén is folytatódhat akár. Azon a 2-3 meccsen, amit tavaly láttam tőlük, gyönyörű focit toltak.
Bár otthon egyelőre nem állnak jól, és tavaly is eléggé lemaradva a Genk-től lettek másodikak. A TM-re nézve azt is látom, hogy 19-24 éves játékosokból állnak, 1-2 veteránnal kiegészítve, extrém fiatal csapat.