Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jogos Cadena ser rádióban volt, Twitterén is kinn van, biztos izgultam
Ez mondjuk megért volna egy forrást, mert a médiumokban, többek között a Cadena Ser által is megerősítve bruttó 12 millió lesz a fizetése, Olmoval, Pedrivel és Araujoval egy szinten az 5. a csapatban. (Rashfordot egyelőre nem számítva) Jövőre persze Lewy függvényében ez jó eséllyel változik.
Na bakker, kezdtem örülni hogy végre sikerül nyélbe ütni azt hogy hosszabbít fele fizuért, erre bruttó 18-20 milliót fog keresni, többet mint Raphinha-Yamal és majdnem annyit mint most Lewandowski

Igen, mikor tegnap megláttam a kezdőben, arra gondoltam, hogy igen, az talán most jobb döntés, bár eléggé kritikus vagyok vele általában, szerintem is elég alibi tud lenni, de mondjuk ezt az alibit néha lehet olyan magas szinten űzni, hogy azt már nem alibinek hívom.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.09.19. 17:28:41Szerintem helyén kell kezelni DJ-ot, és a taktikával együtt venni a szerepét.
A tegnapi-féle nagyon fizikális, daráló ellenfelek ellen ahol a labda is szíve szerint inkább kidurranna, könnyen lehet hogy jobb megoldás Casadonál, főleg ha a jobbik énjét hozza mint tegnap, és nem azt amikor egész meccsen egyhelyben áll és ha labdát kap akkor rátekeredik, de összességében szerencsére már messze áll attól a De Jongtól aki meccsenként adott gólpaszt...az ellenfélnek
A Bayern-PSG-féle gyors tempójú játéknál viszont valószínűleg Casado gyorsasága és meglátásai fontosabbak a fizikai hátránynál, emlékszünk a Bayern elleni teljesítményét nem kell sokat magyarázni. Vele gyorsabb a játék, több kulcspassz/gólpassz értékű meglátásai vannak, viszont hajlamos a fizikai hátrány miatt az ilyen Newcastle-féle csapatok ellen eltűnni, így De Jong jobb választás lehet.
2 különböző kaliber, örülhetünk hogy végre van taktikailag is változtatási lehetőség és mellé egy olyan edzőnk aki tud változtatni, nem pedig 20 egytucat ugyanolyan játékosunk, csak Flicknek kell okosan menedzselni őket és a megfelelő meccsen játszaniuk.
Tegnap DJ jól hozta a szerepét, sokszor feltűnt váratlan helyeken is, sokat melózott így jár érte a dícséret, pedig én aztán főleg bírálója vagyok, persze ha egy nagyon rohanós meccsbe meg berakja Flick és rosszul kezeli akkor természetes hogy a gyengeségei jönnek ki és nem az erősségei.
Na ez, az aktuális lehetőségek ismeretében egy, a témát megfelelően lezáró bölcs gondolat.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.09.19. 17:28:41örülhetünk hogy végre van taktikailag is változtatási lehetőség és mellé egy olyan edzőnk aki tud változtatni,
Példának okáért alapvetően én sem gondolom ezt másként, sőt mi több, amihez hozzászóltam és amit hozzászóltam, azok véletlenül sem a tegnapi meccsre voltak kihegyezve, hanem egészen pontosan azokról az "alapvetően...." gondolatokról szóltak, amihez többek most is éppen hozzászólok....Frank Rijkaard írta: ↑2025.09.19. 14:41:43alapvetoen ertem a kritika alapjat, valoban elofordul, hogy frenkie lehetne agresszivabb a labdaval, de a tegnapi meccs utan ezert elovenni szerintem kicsit vicces, amikor ezt kivanta meg a merkozes. erre tokeletes pelda az, ahogy 2-1 utan a hosszabbitas 7 perceben eldugtak a labdat pedrivel - az abszolut vilagklasszis volt, es kevesen tudjak ezt megcsinalni rajtuk kivul a vilagon.
nekem amugy teljesen semleges jatekos frenkie, nem a kedvencem, de nem is kovetelem ki a csapatbol. viszont en nagyon bizok benne, hogy egy teljesen fitt es egeszseges marc bernal jovore kiszoritja a kezdocsapatbol, fantasztikus kepessegei vannak annak a sracnak.
Az alapvető vélemény / kritika ugyanakkor egyáltalán nem zárja ki azt, hogy alkalmanként ne lenne / lehetne akár kimagasló teljesítménye is, de azért azt is hozzáteszem, az ő posztján egy minden tekintetben versenyképes Barcának olyan játékosra van szüksége, aki inkább többé képes folyamatosan kimagasló teljesítményre, sem mint kevésbé és alkalmanként.
Szerintem hiába szögezed le, ez egyértelmű kritika. Ha egy személyben lassul valakitől a játék, az sosem jó, mert ha az edző kéri bizonyos helyzetekben a játék lassítását, akkor annak mással is hasonlónak kéne mutatnia.Fernando írta: ↑2025.09.19. 06:51:56Előre is leszögezném: nem kritika.
Csak én látom úgy, hogy mikor a pályán van mennyit lassul a játékunk? Nagyon jól fedezi a labdát, de mostmár jópár éve semmit nem ad előrefelé a csapatnak. Ha Pedrivel együtt játszik az az érzésem, hogy átesünk a ló tuloldalára a biztonság irányába a kreativitás kárára.
Kis túlzással egész nyáron erről írtam, miközben abban reménykedtem, elcseréljük valaki olyanra, akivel nem helybenjárunk, hanem előrelépünk a középpályán.
Sajnos közel nem olyan minőségű játékos lett belőle, aki képes felkelteni épkézláb klubok komoly érdeklődését.
Viszont azóta nem volt hosszabbítás, nem kapott új szerződést, ami változtatott volna a fizetésén, így ennek kellett maradnia, máshogy nem oldható meg. Akkor kellett volna gondolkodni, de Bartomeuék nem aróól voltak híresek, hogy olyan fizetéseket adjanak, amik nem viszik csődbe a klubot. Arról nem beszélve, hogy rengeteg pénzről lemondott a Covid alatt, amit aztán folyamatosan kapott vissza, egy összegben az brutális lett volna.gránit írta: ↑2025.08.15. 12:20:42Lehet, hogy akkor nem számított kimagaslónak a fizetése, de az egy teljesen fenntarthatatlan pénzügyi irány volt, nem az a mérce. Azt se felejtsük el, hogy a fenntartható pénzügyi döntések nem csak a bérsapka miatt fontosak, hanem a klub anyagi helyzete miatt is. Nem csak azért kell ésszerű döntéseket hozni, hogy megfeleljünk a Liga sokszor indokolatlan elvárásainak, hanem azért is, hogy ne menjen csődbe a klub.
Jó lenne inkább eladni, a posztra megvagyunk, és sok pénzt kaphatnánk érte.