Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Idén szerintem kellőképp beárazták az Aranylabdát. Ahol egy Cole Palmer a 8., Mbappé 7. stb. úgy, hogy gyakorlatilag csapatszinten utóbbi semmit sem nyert, Pedri pedig egy triplázó csapat húzóembere volt csak a 11. ott ez már komolytalanná vált. Az pedig, hogy Raphinhát megelőzi egy Salah már egyszerűen szégyen kategória.
Ismervén, hogy mennyire pontos szokott, lenni, csak a második félidőkben láthattuk volna Flick-nél!FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.23. 06:53:58Raphinha helyezése számomra is vicc. Szerintem azt nézték, hogy ki lett pl. A torna játékosa (Aitana-Alexia, tavaly Yamal-Rodri)
Ahogy írtam, szerintem az egyéni teljesítménynek és nem a csapat sikereinek kellene döntenie, hoztam lejjebb statokat, Dembelé számait középcsatarként inkább Lewyével kellene összevetni, ahol szintén alulmarad.
Ez van, a franciák végre megkapták az áhított díjat, valahol várható volt, de eddig reménykedtem, hogy az kapja, aki legjobban megérdemli.
Végül igaz lett, hogy Dembelé jobb, mint Mbappe
Nem sajnálom Dembelétől, mert a Rennes-ből hoztam volna már, nagy tehetség, de sajnálatos, hogy Barcelonában nem tudták kihozni belőle, ami benne van.
Idén pedig pontosan Flick munkája miatt volt esély újra az aranylabdára, megnéztem volna Flick focijában Dembelet.
Kiégek
Nagyon régen a BL-re van már ez kihegyezve. A fél PSG bekerült a top10-be, mellé még bedobtak olyan neveket, akiket ha kihagynak forradalom lett volna, meg 1-2 tölteléket.Martin3570 írta: ↑2025.09.22. 22:50:51Dembelé az aranylabdás ahogy az várható volt, ezek szerint a bl és a nemzetiség döntött.
Azért kemény, hogy Yamal második lett 18 évesen. Bár nálam Pedri és Raphinha is elé került volna.
Volt két torna a szezon után, ahol esélye nem volt részt venni sem. Nem túl igazságos, de hát ez van, szerintem eldőlt a dolog már az NL-KlubVB előtt, hogy ő nem lehet, ott már inkább csak Yamal-Vitinha-Dembélé volt esélyes. Én éreztem, hogy 5. lesz. Ha nem lett volna a két bohóckupa, akkor legalább top3 szerintem. Ez van.Mascherano14 írta: ↑2025.09.22. 22:48:31Akkor már inkább Dembusz, de valaki magyarázza meg, Raphina miért csak 5. Válogatott?