gránit írta:
Minden tehetsége ellenére is folyamatosan lesre állítottuk az előző szezonban, és azóta is gyűjtögeti a lesgólokat is, egyelőre nem nagyon tanul ezekből. De egy bitang nagy játékos.
Amikor pedig nem sikerült 10-ből 3-szor lesre állítani egy meccsen Bappet, akkor 30 métert futott a kapusunkkal szemben zavartalanul és lődözte a gólokat. Senkit nem fog érdekelni, ha 5ször lesre tesszük, majd egyetlen egyszer nem és azzal nyernek. Ellene (+Vini) én nem örülök a feltolt védelemnek.
Szerintem MBappe jelenleg az aktív játékosok (támadók) közül a legjobb. A tehetsége, a skilljei a többiek fölé emelik. Szerintem nem top3, hanem top1 az ember. Haaland, Kane, Yamal, Dembele mind mögötte vannak (ha nem is sokkal). Hangsúlyozom szerintem.
De engem jobban aggaszt, hogy a Madrid komoly minőséget vásárolt a védelembe. A jobboldalra a lehető legjobb elérhető játékost megszerezték (TAA), középre Huijsen, naná hogy ő is a Madridba akart menni, de a legnagyobb "gond", hogy baloldalra is komoly minőséget húztak be Carreras személyében. Bal védő nagyon hiányposzt, pech, hogy Carreras is a Madridba akart menni, jó lett volna ott még a Mendy/Fran duót nézni...
Gyakorlatilag akit akarnak megvesznek, megszereznek (Bappe, Bellingham, Güler, Endrick, Huijsen, Trent, Carreras, stb). Én ebből a szempontból irigylem a szurkolóikat, a fórumaikon áhított nevekről beszélnek a drukkerek, majd meg is veszi a klub azokat a játékosokat (legalábbis nagyrészüket).
Nálunk meg rezeg a léc már itt lévő játékosok regisztrációjakor.
De majd változik ez is.
Én a Madridot nagyon erősnek tartom és most éhesek is + új edzőjük is van.