Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Majdnem 500 millió elköltése után zsinórban 4 vereség a PL-ben, 6. hely.
Számomra hihetetlen ami ott megy.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.10. 15:43:02Valaki figyelemmel követi idén a MU-t?
225 millióért igazoltak nyáron egy komplett támadósort, 7 meccs alatt 3-an hoztak össze 3 gólt és egy gólpasszt.
Mondjuk én az Arsenal-t kedvelem a PL-ből
Remélem idén végre behúzzák a PL-t.
A Liverpool-tól is többet vártam majdnem 500 millió elköltése után, Salah-nak nincs helyettese, Van Dijk idős, gondolom Konate ingyen távozik.
Wirtz azokon a meccseken amit idén láttam, teljesen vakon volt, 125 millióért 7 meccs alatt nincs gólja és gólpassza. Ekkora visszaesésre nála nem tudom ki számított.
Hát, amíg ott van Salah a kezdőben, addig másik mágus szerep nem nagyon lesz kiadó, úgy se, ha amúgy nem hozza már a klasszis formát. Ráadásul sokszor egy oldalon is vannak, és érződik hogy Salah alá akar játszani, de erőlködés az egész. Plusz többet is kell védekeznie neki is Salah helyett, mint amennyi neki jól esne.bence0330 írta: ↑2025.10.04. 20:13:22De Wirtz-nél nagyobb esést beilleszkedési időszakban nem tudom, mikor láttam utoljára, ha egyáltalán. Egy mágus volt ott, itt meg mint egy megszeppent ovis, ma eddig több passzt eladott néhány perc alatt, belevotlott a labdába, nagyon durva, ahogy jelenleg kinéz, idén ugye 0 gólpont eddig...
A második félidő már a Poolé inkább, szerintem igazságos lenne a döntetlen. De Wirtz-nél nagyobb esést beilleszkedési időszakban nem tudom, mikor láttam utoljára, ha egyáltalán. Egy mágus volt ott, itt meg mint egy megszeppent ovis, ma eddig több passzt eladott néhány perc alatt, belevotlott a labdába, nagyon durva, ahogy jelenleg kinéz, idén ugye 0 gólpont eddig...
Ja oké, ahol én olvastam, ott ez nem volt, nyitott kérdésnek hagyták. Elég ciki lenne, mert nekik az kis túlzással kb olyan, mintha nekem kéne vennem egy bocsánatkérő virágcsokrot.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.12. 12:53:44Én a Sky Sports híréből indultam ki
Sky Sports News understands there will not be a points deduction or sporting sanction if the charges are upheld but Chelsea could face a punishment similar to their recent settlement with UEFA, a €10m (£8.57m) fine.
Elvileg a 10 millió eurós megegyezésa múltra vonatkozik, 2023-ban ebben egyeztek meg, ez meg új dolog.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.12. 06:22:16https://news.sky.com/story/chelsea-hit- ... a-13428519
Milliókat fizettek feketén offshore számlákra, ügynököknek, játékosoknak, családtagjaiknak. Egy szép kettős könyvelés néz ki ott is, adócsalással fűszerezve.
Várható büntetés a Sky Sports szerint az együttműködés miatt 10 millió euró (sem kizárás, sem pontlevonás)
Amíg az egyes szövetségek FFP-je és szankciói között ekkora az eltérés, addig tovább nőnek a különbségek, és nevetségessé teszik magát a jelentését.
https://news.sky.com/story/chelsea-hit- ... a-13428519
Én már a tavalyi szezon előtt éreztem, talán írtam is, hogy csak egy ilyen fáradtság-jóllakottság keveréket látok Pepen meg a játékosokon, ez azóta sem változott. Feltámadhatnak, de szerintem is váltani kéne. Nem bánom, én örülnék, ha Arsenal-Pool versenyfutás lenne.LG írta: ↑2025.08.31. 20:17:43A 2. félidő már sokkal jobb volt. A Liverpool nyomott, jött is a gól végül. Az Arsenal későn támadt fel, 83 percig úgy játszottak, mint akiknek jó az x. Szoboszlai simán augusztus legjobbja a PL-ben, a gólon kívül a már lassan szokásosnak mondható kiváló mezőnymunka, és volt még parádés labdája Wirtznek. Ma Kerkez is megoldotta a feladatát. Wirtz még mindig keresi a formát. A Pool stabilabb volt, mint az előző meccsein, az Arsenal csalódás volt számomra. Eze beállása után javultak tudtak egy kicsit veszélyeztetni.
A City pedig -6ban augusztus 30-án.Én már tavaly azt mondtam, hogy szerintem a hazássag Peppel bármilyen szép volt is, mostanra lefőtt. Innen már nincs visszaút, kell a váltás mindkét félnek.