A Magyar Barca!
Kicsit szánalmas ez a hozzáállás!!! Hol van az A csapat? Vagy nem mernek kiállni ! 

Minden nem, közelebb visz az igenhez!
- Marci
- Capitá del Barça
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
7. Bugesz
8. Jakxy
(9. Sáska?)
10. Marci ??????? (sok dolgom van, sajnos nem hiszem, de ha tudok megyek)
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
7. Bugesz
8. Jakxy
(9. Sáska?)
10. Marci ??????? (sok dolgom van, sajnos nem hiszem, de ha tudok megyek)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Gábor no.:2 írta:lehet hogy a végén még megleszünk?!
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
7. Bugesz
8. Jakxy
(9. Sáska?)
Minden nem, közelebb visz az igenhez!
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
lehet hogy a végén még megleszünk?!
Szombati foci:
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
7. Bugesz
(8. Sáska?)
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
7. Bugesz
(8. Sáska?)
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Entrenador del Barça
Szombati foci:
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
10 alatt ne is menjünk!(Megpróbálok hívni valakit)
1. Mehrl
2. Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
6. Zsolti
10 alatt ne is menjünk!(Megpróbálok hívni valakit)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Szombati foci:
1.Mehrl
2.Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
1.Mehrl
2.Czinger
3. Büky-bá
4. Melkor
5. Iván
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
Sajnos nekem közbejött holnapra egy fontos találkozó, úgyhogy nem tudok menni. Jövő héten pedig vidéken leszek, így azt az alkalmat is ki kell hagynom!
Sajnálom, remélem meglesztek, jó, és hasznos játékot kívánok nektek.
Legközelebb személyesen - remélem többekkel is - október 18-án, szerda este találkozunk nálam, a Chelsea-Barca mérkőzésen!!! További jelentkezőket várok még! Addig természetesen neten vagyok még...
FORCÁ BARCA!!!

Legközelebb személyesen - remélem többekkel is - október 18-án, szerda este találkozunk nálam, a Chelsea-Barca mérkőzésen!!! További jelentkezőket várok még! Addig természetesen neten vagyok még...

"Més Cuen un Club"
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Szombati focira ki jön?
1.Mehrl
2.Czinger
3. Büky-bá
1.Mehrl
2.Czinger
3. Büky-bá
-
- Entrenador del Barça
Van egy Chelsea-szurker osztálytársam(nem divat,már régóta szurkol nekik) őt ha elhívnám,mindenféleképpen sírna,vagy az eredménytől,vagy mert jól megvervénk 

-
- Director del Fútbol
2006. október 18. Szerda este, 20.45, MTV1 - Chelsea-Barcelona
1. Bercy
2. Iván
3. Melkor
4. Zsolti
5. Barcafan
6. Silvanus
...
Gyerünk, még van hely bőven! Hatalmas összecsapás lesz!!!
Azt ugye mondanom sem kell, hogy az új csapattagok előtt is adott a lehetőség, hogy jöjjenek! Charlie, Vito, Anti, tudom, hogy nem futkároztok fel Pestre csak úgy, de ha épp meg tudjátok aznap oldani, és ha Barcafan lesz oly drága és intéz nektek szállást (mert sajnos ez nálam hely hiányában nem megoldható), akkor nagyon megéri, szóval... HAJRÁ!!!
1. Bercy
2. Iván
3. Melkor
4. Zsolti
5. Barcafan
6. Silvanus
...
Gyerünk, még van hely bőven! Hatalmas összecsapás lesz!!!

Azt ugye mondanom sem kell, hogy az új csapattagok előtt is adott a lehetőség, hogy jöjjenek! Charlie, Vito, Anti, tudom, hogy nem futkároztok fel Pestre csak úgy, de ha épp meg tudjátok aznap oldani, és ha Barcafan lesz oly drága és intéz nektek szállást (mert sajnos ez nálam hely hiányában nem megoldható), akkor nagyon megéri, szóval... HAJRÁ!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
1. Bercy
2. Iván
3.
4. Melkor
5.
6.
7.
8.
9.
10.Zsolti
11. barcafan
12. Silvanus
2. Iván
3.
4. Melkor
5.
6.
7.
8.
9.
10.Zsolti
11. barcafan
12. Silvanus
Hát most hétvégén már voltam Leventével együtt, csak te hiányoztálSilvanus írta:
Iván - Végre, te is élsz? Alig várom, hogy végre újra láthassunk téged is!!!

De amúgy mostantól fogok menni rendszeresen, ha minden igaz

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
Bercy - Most akkor jösz a Chelsea-Barcára, vagy csak felvágsz arra, hogy van egy Realos haverod??? Ne én írjam már be a neved, te móka-Miki...
Barcafan - Örülök, hogy jösz, hozz Popcorn-t!

Barcafan - Örülök, hogy jösz, hozz Popcorn-t!

"Més Cuen un Club"
Köszi az újbóli lehetőséget Silva, minden bizonnyal élek vele, tavaly marha jó volt, és eddig (majdnem) mindig nyertünk is, úgyhogy megyek
1. Silvanus
2. Iván
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. Én

1. Silvanus
2. Iván
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. Én
-
- Director del Fútbol
Kedves H.F.C.B., kedves csapattársak, kedves barátaim!
Újra egy hosszú szezon, újra igen izgalmas mérkőzések várnak ránk, nem csak a pályán, de a TV készülékek előtt is! Csodálatos estéket töltöttünk már együtt, borzasztó izgalmas mérkőzéseket láttunk, és izgulhattunk végig hol nálam, hol Norbinál, és ez reményeim szerint idén sem lesz másképp!!! Az F.C. Barcelona sajnos Eto'o kiesésével most nagyon nehéz időszak előtt áll, ráadásul most jönnek a legnehezebb mérkőzések is mind a bajnokságban, mind pedig a BL-ben, így hát ha lehet, most még nagyobb szüksége van a csapatnak a szurkolásra, a támogatásra!!! A részünkről is.
Így hát részemről máris egy óriási összecsapás megtekintését ajánlom figyelmetekbe a Silvanus Arénában, ÉLŐBEN!!! A társaság a régi, a hangulat óriási lesz, és persze a mérkőzés is (remélhetőleg
), várom tehát mihamarabb a kedves jelentkezőket! GYERTEK!!!
1. Silvanus
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
12 fő fér el kényelmesen a kis kuckómban, de ha túljelentkezés lenne, amit nem hiszek, azt is megoldjuk!!! További terveim közt szerepel a Real Madrid-Barcelona, és a Barcelona-Chelsea mérkőzések megtekintése is veletek az elkövetkező hetekben, de Madrid meccs még nem tudom hol lesz majd látható (Sport Klub-om nincs), másik pedig még odébb van.
Újra egy hosszú szezon, újra igen izgalmas mérkőzések várnak ránk, nem csak a pályán, de a TV készülékek előtt is! Csodálatos estéket töltöttünk már együtt, borzasztó izgalmas mérkőzéseket láttunk, és izgulhattunk végig hol nálam, hol Norbinál, és ez reményeim szerint idén sem lesz másképp!!! Az F.C. Barcelona sajnos Eto'o kiesésével most nagyon nehéz időszak előtt áll, ráadásul most jönnek a legnehezebb mérkőzések is mind a bajnokságban, mind pedig a BL-ben, így hát ha lehet, most még nagyobb szüksége van a csapatnak a szurkolásra, a támogatásra!!! A részünkről is.

Így hát részemről máris egy óriási összecsapás megtekintését ajánlom figyelmetekbe a Silvanus Arénában, ÉLŐBEN!!! A társaság a régi, a hangulat óriási lesz, és persze a mérkőzés is (remélhetőleg

1. Silvanus

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
12 fő fér el kényelmesen a kis kuckómban, de ha túljelentkezés lenne, amit nem hiszek, azt is megoldjuk!!! További terveim közt szerepel a Real Madrid-Barcelona, és a Barcelona-Chelsea mérkőzések megtekintése is veletek az elkövetkező hetekben, de Madrid meccs még nem tudom hol lesz majd látható (Sport Klub-om nincs), másik pedig még odébb van.
"Més Cuen un Club"
Kukucs...
Gondoltam beírok ide is valamit hogy pörögjön a fórum, mert a végin megdöntjük az 1 hetes némasági rekordot...

Gondoltam beírok ide is valamit hogy pörögjön a fórum, mert a végin megdöntjük az 1 hetes némasági rekordot...

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Director del Fútbol
Annyit sopánkodtam a saját bénázásomon, hogy elfelejtettem beírni, hogy nagyon örülök, hogy újra láthattalak Titeket! Pedig így van, jól éreztem magam, még ha ez néha nem is látszott rajtam. Remélem, mihamarabb újra összefutunk, akkor már a szurkolóinkkal kiegészülve!
Viktor! Köszönöm a biztató szavakat, azt, hogy túltettem magam a szombaton, jelzi a tegnap esti mesterhármasom (fájós lábbal)
De akkor is jobb lett volna a gyönyörű gránátvörös-kék mezemben villogni, és ezen sajnos most jó ideig nem javíthatok...
Viktor! Köszönöm a biztató szavakat, azt, hogy túltettem magam a szombaton, jelzi a tegnap esti mesterhármasom (fájós lábbal)

De akkor is jobb lett volna a gyönyörű gránátvörös-kék mezemben villogni, és ezen sajnos most jó ideig nem javíthatok...