Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha mások nem hajtanának tehetségekre......főleg ha kiesik egy emberük arról a posztról.A Barca is akar valakit Etoooooooo miatt.Kit is?Kire nem hajt a real Question
Milyen eredményekre gondolsz ?Mert eddig még semmi nem történt....Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...
Szerintem is marad a Valenciánál! Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...cps46 írta:Ezt viszont meg tudom érteni. Cicinho sokáig sérült, Salgado meg...hát elmarad Migueltől, de ha jól tudom nincs átigazolási időszak vagy hogyishívják. Viszont a Valencia jobb most mint a Real, tehát Miguel is hülye lenne, ha váltana.Game90 írta:Miguelre hajt a Real.
De mondomgrecki írta:Antiimperialista!
Nem mondod, hogy te is jártál a Eurosport tanfolyamra!!!!! Csak mert én is ott voltam azon az órán...Szabó Gáborral hírszerkesztés asszem, nem????
Kicsi a világ...
Ezt viszont meg tudom érteni. Cicinho sokáig sérült, Salgado meg...hát elmarad Migueltől, de ha jól tudom nincs átigazolási időszak vagy hogyishívják. Viszont a Valencia jobb most mint a Real, tehát Miguel is hülye lenne, ha váltana.Game90 írta:Miguelre hajt a Real.
Ezeket kellene kihagyni...de hát a pénz nagy úr mindenhol.Remélem jövöre mi nem megyünk,francnak sem kell az a sok semmit érő tura.Csak fáradt a csapat.Rafael Márquez szerint az amerikai túra hatásai csak most látszódnak meg a csapat játékán, s az akkori túlzott terhelés köszönhető a gárda pillanatnyi tompasága. Rafa úgy véli, az előszezon nem olyan volt, mint amilyennek kellett volna lennie, a rengeteg utazás, a temérdek mérkőzés és a kemény munka túlzott volt a rendelkezésre álló időhöz képest, s ez most lecsapódik a teljesítményen.
Antiimperialista!antiimperialista írta:Banyek, Horváth Feri a tavalyi 0-3-as közvetítést teljesen elcseszte, mert azon fetrengett, hogy a Madrid milyen rosszul játszott, és mennyire kikapott. Pont akkor jártam a kommentátor tanfolyamra, és ezt ott beszéltük is a meccs másnapján. Ráadásul nem mi mondtuk ezt, hanem az, aki az órát tartotta, egyébként ő Magyarország egyik legelismertebb sportripotere, és személyesen is ismeri Horváth Ferit. Szóval ha Barca-drukker lenne, nem ilyen hangulatban közvetített volna.
Nyilasi meg akkor divatszurkoló (Magyarországon ez nem meglepő), nemrég még nagy Madrid-szurkoló volt.
reac és bvscBoixos írta:az a lényeg, h a léderer meg reac-ultra.
Nos igen, ez így van, jól mondod! A Real Madrid szurkolóknál ez alapvetően így van. Na jó, nyugi, csak vicceltem...gentdelbarca írta:Ez egyszerűen egy apróbb agyi problémára vezethető vissza.
Egy igazi Barca szurkoló nem katalányozza és nem bárcásoknak nevezi a kedvenc csapatát.R.M.C.F írta:.Horvát Ferkó Barca fan.Ezt manapság nem lehet érezni mert "visszavett".Legalábbis a televizión is átható Real-ellenességéből és Barca szimpátiájából.Évekig lehetett hallgatni hogy próbálja meg a Madrid érdemeit kicsinyíteni.
Hát megszokhattuk,ha a samsungsportról van szó...
"Cesc nem lett volna jó vétel, Emerson és Diarra jobb" - Pedja Mijatovic.