Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bajban vagyunk, ezért gyengék az eredmények és a játék, igen. Tavaly is volt ilyen. Sőt tavaly volt 5 pontnál nagyobb hátrányunk is...ocsike83 írta: ↑2025.11.05. 10:48:14
Az szerintem nem a lúzer kategória, amikor az edző felnéz a lelátóra és ott ül sérülten a fél kezdő, majd maga mögé néz a kispadra és kb csak a tartalékok, meg az ifisták ülnek ott. Ja, ha nem éppen az edző is ott ül fent valahol a VIP páholyban.
De legyen igazad. Legyen egy szép tavaszunk.
Csak továbbra is reális célokkal, mert ha azokat túlteljesítjük, akkor szép is lehet.
De aki a triplázást és a BL győzelmet várja ettől a csapattól, az max tényleg nagyon elvakult lehet.
Az szerintem nem a lúzer kategória, amikor az edző felnéz a lelátóra és ott ül sérülten a fél kezdő, majd maga mögé néz a kispadra és kb csak a tartalékok, meg az ifisták ülnek ott. Ja, ha nem éppen az edző is ott ül fent valahol a VIP páholyban.PR42 írta: ↑2025.11.05. 10:03:44
Itt aki kvázi lúzer módon gondolkodik azt szerintem a klub kirúgja.
Ez amit írsz nem realizmus vagy hideg fejjel történő gondolkodás, hanem letargia.
Aztán max valami nem jön össze, és elcsúszunk... de inkább célozzuk ezt és csússzunk el, minthogy célozzuk meg a semmit és tapsoljunk hogy sikerült.
Igen, hatalmas különbség volt a két csapat között, ha nincs a belga, akkor 4-5 lett volna közte! Ami viszont igazán feltűnő volt, hogy a realnak valódi ziccere nem volt, teljesen nullázták őket a védők, a brazil rinyagép szokásosan rinyált állandóan, ha megállították.
ocsike83 írta: ↑2025.11.05. 08:54:54
Ezeket összefoglalva, el kell engedni a Real kergetését. A BL-ben meg az első nagyobb csapat be is fog bennünket árazni sajnos.
Nem a csapat ellen beszélek, de idénre ezek a realitások. Előbb-utóbb kidurranunk sajnos. Ez a keret így nem fogja ezt a 3 + a válogatott fronton való harcolást.
Éljük túl valahogy, legyen meg a jövő évi BL szereplés, menjünk pár kört az idei BL-ben, esetleg találjunk idén is pár fiatalt. Illetve tegyünk meg mindent az 1/1-ért. Minden más csak ajándék.
Aki látta tegnap a Real meccset, meg tudná mondani, hogy valóban ilyen különbség volt a két csapat között, mert összefoglaló alapján akkor is megköszönhették volna Courtoisnak, ha 4 van közte, sőt!
Szerintem, ha minden "józan eszű" Barcelona szurkoló a szívére teszi a kezét, akkor el kell engedni ezeket a fenti dolgokat.
Szerintem jó döntés született. A probléma inkább az, hogy Baldé kezezése büntető volt, vagy hogy egy alapvonalon kipattanó labdát érint Eric Garcia keze, azokat meg befújták...FcBarcelona1 írta: ↑2025.11.05. 06:53:42Kezezés szituációra.
Kovácsnak ha jól emlékszem volt már vitatott játékvezetése a Realnak, mint ahogy erről Marcziniak jut még eszembe.
Nemrég írtam, a szuperliga miatt 4,5 milliárdra perlik az UEFA-t. Nem tudom mit kell még tenniük, hogy legalább pártatlan legyen a bíráskodás.
Addig minden másra ott van Negreira![]()
Igen, bejött amit vártam, sőt, ekkora különbségre nem is számítottam (nem eredményben, játékban) a Pool javára. Szoboszlai pedig idén a Liverpool legjobbja, és talán Európában is a legjobb középpályás eddig. Szép lenne, ha tavaszra is kitartana ez a forma.PR42 írta: ↑2025.11.04. 22:53:16Igazad volt! A Madrid nem bír a Liverpoolal.
Még van pár perc de a statisztikák egyértelműek. Én nem követtem a meccset de mindenképpen üdítő hogy gyengébb a Madrid.
Ezek szerint Alonsonak azért a komolyabb csapatok ellen még akadozik a gépezete, de sajnos ez a bajnokságban nem jelent semmit.
Meglátjuk hogyan tovább, én viszont továbbra is félek hogy a bajnokságban beérhetetlenek lesznek.
Idén bármennyire is nehéz de nekünk meg kellene hajtani a BL-t.
Igazad volt! A Madrid nem bír a Liverpoolal.