Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Lehet minőségibb védőkkel kevesebbet kaptunk volna, és nem lenne ennyire látványos. Pl. Frankfurt ellen GM (esetleg egy jobb védő) vagy el tudja rúgni a labdát, vagy fut tovább a támadóval, és megnehezíti a lövést. Chinoval egyetértek, legalább Balde nem szabálytalankodott, egy kiállítással nehezebb lett volna.bence0330 írta: ↑2025.12.11. 19:34:42Ezt így nem lehet számolni. Egyfelől gólerősebbek is vagyunk emiatt, mint a többiek, másfelől meg azért a védelmünket nem elit játékosok alkotják, bármilyen felállásban kapnánk gólokat.
Az ATMA többet kapott, nem feltolt védelemmel. A Juve annyit kapott, mint mi, nem feltolt védelemmel. Ha nem így kapjuk, máshogy kapjuk. Amúgy az elmúlt meccseken a lesreállítás is egyre jobban működött.
Ha nem toljuk fel ennyire, honnan tudhatjuk, nem kaptunk-e volna ugyanennyit? Vagy csak 1-2-vel kevesebbet, cserében kevesebb lőtt góllal.
Amúgy meg kb feleennyit kaptunk volna, ha nem sérül le a kezdőnk fele közben, beleértve a kapusunkat. Megnézném, melyik csapat nem kapna így gólokat, mindegy, milyen taktikával.
A helyzetekkel kapcsolatban nem értek egyet. Már az első félidőben is volt Lewynek meg Ferminnek 1-1 lehetősége, csak előbbi eltörte, utóbbi 10 méterről blokkba lőtte pedig a kapus már verve volt. A másodikban csak amire emlékszem, Raphinha üres kapuja, Koundé gólja után négyen vittük a kapusra csak Lewynél volt a labda és Rashford kicsit nehezen tudta eltalálni, Ferran ahogy beállt kétszer helyzetbe került, de ha megnéznék egy összefoglalót biztos találnék még. A németeknek az első félidőben volt egy sansza, a másodikban nem emlékszem, hogy Garciának közbe kellett volna avatkoznia komolyabban. Ami veszélyesebb volt az mind les.PR42 írta: ↑2025.12.10. 16:01:04Ez a Frankfurt meccs rosszabb volt számomra mint a Brugge meccs.
Esélyünk nem volt feltörni őket úgy éreztem.
Lewy lesgólja szép volt, illetve Ferran is próbálkozott, de igazából nem voltak standard módon kialakított helyzeteink.
A Brugge ellen egy csomó helyzetet kihagytunk, ott éreztem erőt a csapatban, csak sok volt a hiba.
Itt most semmit se éreztem.
Mindegy, megvan a 3 pont, menjünk tovább, és remélem sok ilyen meccsünk nem lesz. 1-2 ilyen belefér néha.
legyen igazad, persze sok minden alakíthat az esélyeken tavaszra, sérülések stb. a jelenből kiindulva sztem a BL top szinten nem fogjuk elbírni a védelem gyengébb minőségi össszetételét, a labdaszerző robot vkp hiányát, és hát a center poszt is inog, mert Lewa látványosan bezuhant egyelőre, Ferran meg kérdés, hogy nagy meccseken mennyire lehet tényező. de mind1, most vergődjünk tovább valahogy egyenes ágon, aztán meglátjuk. mindenesetre ha a BL-ben nem jutnánk nagyon messzire, én akkor se leszek csalódott.Chino írta: ↑2025.12.10. 13:05:13Szóval bárkire azt mondani, hogy esélyes-nem esélyes necces, főleg, hogy jön még egy teljesen új sorsolás, ami mindent megboríthat. Tavaly sem vártak például egy Liverpool vagy Bayern kizúgást a 16-ban .
A forma-sérülések is felülírhatják a dolgokat. Mióta jönnek vissza a kulcsembereink azért nálunk is kicsit máshogy néznek ki a dolgok.
Ez utóbbit, ha így nézzük sok top csapat elmondhatja magáról. City legutóbb kikapott a Leverkusentől, döntetlen a Monaco ellen, Chelseanek bukó az Atalanta ellen és döntetlen Kazahsztánban, Poolnak bukó a Galatával és PSV-vel szemben, Internek 0 pont az Atma és Liverpool ellen stb. És sokaknak még most jön a neheze, mint például utóbbi esetében.Zozzy 5 írta: ↑2025.12.10. 12:04:46Nyögvenyelős volt, de legalább behúzták a srácok. Az utóbbi egy hónap érezhető javuló tendenciája mellett (nagyobb kontroll, több lőtt gól, hatékonyabb védekezés) én nem keseredek el, ennyi belefér, mert nagyon örülök annak, hogy Flick a maga határain belül ugyan, de változtatgat, próbálkozik, kísérletezik. Például olyan gólokat, amitől októberben hülyét kaptam (ellenfél kiugratja a szélsőt és centezeres az addig lesen lévő csatárnak) egyre kevesebbet kapunk.
Ha ezt a szintet tudjuk hozni, mint amit mostanában, akkor nekem inkább jó érzéseim lesznek, akkor is, ha amúgy ezzel a szinttel nem vagyunk BL esélyesek. Ott jutunk ameddig jutunk, ez van, elköltött euró százmilliók nélkül van egy plafon. De a bajnokságban abszolút élvezhető lesz követni a srácokat, ha hozzák az utóbbi hónap átlagát.
Teljesen egyetértek, de nekem erről az jut az eszembe, amikor egy nehézsúlyú bokszoló alacsonyabb súlycsoportban láthatóan jobban élvezi a versenyzést.
Elég felemás volt a meccs, főleg a két félidőt figyelembe véve. Ami az elsőben tetszett, hogy nagyon ült a visszatámadás. Ahogy elvesztettünk egy labdát másodpercekkel később vissza is szereztük. Ugyanakkor -magunkhoz viszonyítva- kevés helyzetet tudtunk kialakítani, ziccerek pláne nem jöttek.bence0330 írta: ↑2025.12.10. 10:13:57
Szerintem is fogjuk meg innen. Kapu előtt ugyan gyengék voltak a támadónk, ez tény, de ez relatív ritkán van így (pláne, hogy kb mindegyik), és még így is sikerült megfordítani a meccset, ami ha innen nézzük, egész komoly fegyvertény.
Kb csak annyi lehet a hátrány, hogy két meccsünk maradt megszórni az ellenfeleinket a kötelező győzelmek mellett, amire a gólarány miatt szükség is lehet akár. Valamelyiknek el kell rakni egy ötöst, idegenben a Prága talán ehhez necces, otthon a Koppenhága inkább.
A VAR semmit nem változtatott, nem következetes nincs felelősségrevonás lehetőség.... Látszat intézkedés.

Ha, ma este nyerünk utolsók már nem lehetünk, viszont a legjobb nyolchoz innentől, már egy kisebb fajta csoda kell, majd meglátjuk. Ha nem akkor sincs akkora tragédia, okosan játszva két meccsen, barki ellen magunkat mondanám esélyesnek.