Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Legutóbb is feltettem neked a kérdést hogy a hazai triplára ki a legnagyobb esélyes, ha nem mi?
https://www.eredmenyek.com/merkozes/foc ... d=GUeAB1F8FCBsteve írta: ↑2026.01.25. 17:10:44Casado jópár sima passzt rontott...PR42 írta: ↑2026.01.25. 17:08:20Casado nagyon tetszik. Több mélységi labdát is adott és szépen forgatott párszor.
Nagyon nagyon extra, lesz szerintem még helyeztünk a labdáiból.
Cancelo előre extra, hátra 0. Ez így nem lesz jó. Direkt az ő oldalára hozzák a támadásokat 1v1-re, és rendre bukjuk is. Ebből is lehet még gól.
Többiek langyos semmi.
Inkább erőlködőnek tűnik, mint magabiztosnak...
A szabálytalan az volt, hogy a védő által megtolt (mégha csak húsz centit is, de hazaadott) labdát kézzel fogta meg a kapus. Nem tudom, hogy ilyenkor mi a szabály . Szerintem tizenhatoson belüli kezezésnek kellene számítania, de lehet, hogy tévedek.
Sok szurkoló is elhitte, hogy mi vagyunk a királyok. Már jöttek itt a "mi vagyunk a bajnokság és a kupa TORONYMAGAS esélyesei" ábrándozások. Aztán elég hamar visszakerültünk a rideg valóságba.
Casado jópár sima passzt rontott...PR42 írta: ↑2026.01.25. 17:08:20Casado nagyon tetszik. Több mélységi labdát is adott és szépen forgatott párszor.
Nagyon nagyon extra, lesz szerintem még helyeztünk a labdáiból.
Cancelo előre extra, hátra 0. Ez így nem lesz jó. Direkt az ő oldalára hozzák a támadásokat 1v1-re, és rendre bukjuk is. Ebből is lehet még gól.
Többiek langyos semmi.
Belefekszik védő ölébe és elesik, labda elpattan tőle...