A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nem lesz semmiféle dömping, komolyan gondolja bárki, hogy ez a védelem helytáll a BL-ben?
Az a baj, hogy ezzel a kerettel iszonyatosan túlzóak az elvárásaink. Ha mindenki egészséges, akkor végig lehet vinni a 3+1 versenysorozatot, de az idei év nem erről szól, szerintem amúgy hatalmas csoda, hogy konstans kulcshiányzókkal ott vagyunk a sorozatokban, ahol. A márciusi dömping meg pláne sok ennek a keretnek, ha minden meccsen 100%-on pörgünk. Erről meccsről szerintem könnyű lenne lapozni, nem volt két kulcsjátékos, rossz napot fogunk ki, van ilyen.Initom írta: ↑2026.02.12. 21:52:59bence0330 írta: ↑2026.02.12. 21:36:41Akartam írni meccs előtt, hogy ha kikapunk, akkor kapjunk ki annyira, hogy ne legyen tétje a második meccsnek, ilyen 1 gólos hátrányt nem akartam, amit ott a BL meccsek környékén óriási erővel megfordítunk.
Ha már ez van, legyen 5-0 a vége, és akkor a második körre kiküldünk egy harapós B sort.
Nagyjából sejtem hogy miért írod azt hogy inkább legyen 5-0.
De ez a mondat nekem annyira idegen … nem tudom én pici gyerek korom óta sportolok és ha nekem játékosként azt mondaná egy szurkoló hogy jobb az 5-0 mert pihenhetsz egy elődöntőben ahelyett hogy 1-0 és van esélyed kupát nyerni …
Ez nálam nagyon messze van a sport valódi szellemiségétől és nagyon károsnak is tartom .
Nyilván egyetértek veled, de nem fogunk mást focizni, sose tettük, soha.
Nekem ez egyértelmű TAKTIKAI vereség.csababarca írta: ↑2026.02.12. 21:55:51Soha nem fogunk visszaállni, én is vártam 20 évig, hogy néha megtesszük, talán az öreg Ernesto csinálta ezt néha, meg LE 1-1 meccs 1-1 rövid periódusában.
De ezzel a védőkkel szerintem az sem lenne megoldás, egyszerűen egyéni hiányosságok tömkelegével rendelkeznek, max kicsit elfedni lehetne ezeket azzal, hogy beseggelünk hátra, de ott is kijönne, hogy ezek a játékosok ennyit tudnak.
Ha most új meccs kezdődne, sztornózva a 4-0 állást, Flick akkor is felküldené őket ugyanebben a felfogásban, az fix.
bence0330 írta: ↑2026.02.12. 21:36:41Akartam írni meccs előtt, hogy ha kikapunk, akkor kapjunk ki annyira, hogy ne legyen tétje a második meccsnek, ilyen 1 gólos hátrányt nem akartam, amit ott a BL meccsek környékén óriási erővel megfordítunk.
Ha már ez van, legyen 5-0 a vége, és akkor a második körre kiküldünk egy harapós B sort.
Hát igen, nagyon felkészültek ebből, amúgy az összes támadásuk centire ugyanúgy néz ki.