Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó játékos,és sokat is köszönhetünk neki,de neki sincs bérelt helye a válogatottban,és ez így helyes! Akiket Game90 felsorolt,jelenleg ők jobb formában vannak! Ez tény!kath23 írta:mertmondjuk jo játékos?![]()
Game90 írta:Hát most nem azért, de inkább ő sérüljön meg mint valamelyik kulcsjátékos. Őt is sajnálom, de az ő kiesése nem akkora érvágás.
Gyógyulj meg te is![]()
![]()
Jó én is sajnálom,de azért potólhatókath23 írta:Belletti biztos kihagyja a bl meccset, és elöreláthatolag 2 hétig pihen!![]()
![]()
Épp ezért montam hogy kár lenne veszni hagyni,de ez a sérülés nem tesz neki jot!!!ozsimiki írta:Belletti azért több pozítívumot,és sajnos több negatívumot is tett a Barcáért,mint Maxi...kath23 írta:Emlékezzünk csak Maxi Lopezre mit muvelt a bl.ben a chelseavel? utánna meg eltünt,nem játszatták!! remélem ez Bellettivel nem fog megtörténni!!!
Szóval ő egy stabil kezdő volt,egy bizonyos időszakban,majd folyamatosan vállt cserévé,és veszített a formájából,míg én is úgy érzem,h Bl döntő óta játszott meccseken,elég jól nyomja,bár hibája azóta is volt már....
Belletti azért több pozítívumot,és sajnos több negatívumot is tett a Barcáért,mint Maxi...kath23 írta:Emlékezzünk csak Maxi Lopezre mit muvelt a bl.ben a chelseavel? utánna meg eltünt,nem játszatták!! remélem ez Bellettivel nem fog megtörténni!!!
Főoldalon láthatsz.Figinho írta:Küldene valaki pár képet Béla Bl döntős csukájáról?
Ja, én Oleguert szeretem jobban, de tény h Belletti néha-néha bedob egészen parádés trukkoket is, csak sajna hullámzo a teljesítménye, bár a sérulések is szerepet játxanak ebben. A másik esetben viszont sztem Ronie Sylvinhoval jobban keni mint Gioval...cps46 írta:Tökre igazad van, én is azt írtam korábban, hogy nálam x-re állnak, meg amúgy is nagy Alves-ellenes vagyok, szóval szerintem kb úgy kéne játszaniuk, mit a Gio-Syl kettősnek.LG írta:Sztem uj ember nem kell ide, mert Oli és Béla nagyon jol kiegészítik 1mást.
Tökre igazad van, én is azt írtam korábban, hogy nálam x-re állnak, meg amúgy is nagy Alves-ellenes vagyok, szóval szerintem kb úgy kéne játszaniuk, mit a Gio-Syl kettősnek.LG írta:Sztem uj ember nem kell ide, mert Oli és Béla nagyon jol kiegészítik 1mást.