Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Részemről is Nagy GRT!antiimperialista írta:Hát, srácok, örömmel jelentem be, hogy megvan az esküvőm időpontja! Július 21-én búcsút mondok a legényéletnek!
Hát akkor én is garatulálok, pont akkor lesz a névnapomantiimperialista írta:Hát, srácok, örömmel jelentem be, hogy megvan az esküvőm időpontja! Július 21-én búcsút mondok a legényéletnek!
ez a mostani vagy a 92-es serleg.bzozo írta:komolyan élvezet volt végigsétálni a muzeumon!!
A serleget fogni fenomenális kisülés volt!!
VISCA EL BARCA
bzozo írta:gratula!!
én már tulvagyok rajta!! Már a babát várja pici kis asszonykám!
ja ez egy szép kezdeményezés lenne!Atesz írta:Hát ja nem lenne rossz a közös meccsnézés.
Egyébként azzal mi van, hogy hivatalos Barca oldal lenne az eurobarca.hu???
Viszonylag..innen pl 3 óra..na mind1..Chelsea necc,mert az hétköznap..akkor tuti nem..max. real,de az se nagyon..majd eldől,hogy lesz-e valami belőleDrigo írta:Sztem is necces az össznépi meccsnézés, viszont, ha lesz, akkor már sztem Pest a tali is jó volt, és mondjuk nem tom, h ki mennyire örülne annak, hogyha mondjuk Szegedről(Vito) mondjuk Szombathelyig kéne autókáznia (ez csak egy példa).Pest az viszonylag mindenhez közel van, ill inkább mindentől kb egyforma távolságra.Kérdés, hogy hol lehetne összejönni, egy ilyen alkalomból, mert olyan kéne, ahol csak mi vagyunk, viszont kivetítő kéne, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani, de ilyet mindenképpen csak rangadók idején lehetne szervezni (Real, vagy a BL-kieséses szakaszában Chelsea-t azért nem írtam, mert az lehet h már túl közel van).
De ez a Pest annyira necc..mondjuk nem tudok jobbat..de engem nem engednek fel egyedül évente 5ször Pestre..főleg,ha ilyen állapotok vannak..Hansúlyozom,nem tudok jobbat..de elég hátrányos a sok vidékinek Pest..mert 1-2 alkalom egymástól távoli időpontban,szünetben(iskolai.) még jó,mert akkor nagyobb rá az esély,hogy felengednek bárkit is..de sok alakalom,egymásután..gentdelbarca írta:..és szerveznek időnként meccsnézéseket (Budapesten)!
Én úgy tudom, hogy a HFCB-sek között szokott lenni a "Silvanus-Arénában", de hát az ugye "zártkötű", de ezen kívül másról nem tudok, ha lenne is ilyen, szerintem azt csak lokálisan lehetne csinálni, mert nem hiszem, hogy valaki azért utazna több száz kilómétert, hogy megnézen egy meccset, aztán haza.Szal sztem nézz körül, hogy ki lakik a közeledben, és akkor azok között érdeklődj.gentdelbarca írta:Kérdeznék, illetve érdeklődnék!
Szokott lenni közös meccsnézés? Értem úgy, hogy a fontosabb meccsekre összeülünk valahol (kocsma, ill kimondott meccsnéző hely) és közösen szurkolunk szeretett csapatunknak!
Ha nem szokott ilyen lenni, akkor nem lehetne néha csinálni ilyet?
Előre is köszönöm az infókat és a véleményeket!
Forca Barca!!!