Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero írta:el ne kezdjétek már temetni, senki nem várhatja el tőle, h 2,5 éven át vigye a csapatot, 3 éve van a csucson, kell neki 1 kis pihenés... (Mikor laporta lett az elnök akkor főleg Ronaldinho (és Davids) hozták ki a csapatot a szarból) utána következő 2 évben 2 bajnokság + BL, adjunk neki időt, nemsokára megint varázsolni fog...lionelmessi19 írta:Messi már megint elképesztő volt.
Ha jövőre nem lesz sérülése, akkor csont nélkül aranylabdás lesz.
De még idén sem késett le róla.
Egyszerűen idén még egy védelem sem tudta megállítani, csak sajnos nem vesz körül egy jó formában lévő csapat.
Nagy szerencsénk van ezzel a gyerekkel, lehet h nagyobb, mint Dinhoval.
Ő volt egyértelműen a Barca legjobbja tegnap! Küzdött ahogy bírt,voltak szép megmozdulásai,és kihozta magából szerintem a maxot,de hát nem voltak társak....Game90 írta:Messi volt tegnap a Barca egyik legjobbja. Bár ilyen teljesítmények között nem volt nehéz a legjobbnak lenni. Messiben tegnap benne volt egy gól. Kár, hogy nem jött neki össze.
Akkor más meccset néztünk... Senkit nem tudok kiemelni...lionelmessi19 írta:ha Giuly kezdett volna, akkor jobban kikapunk valszeg.redmiller írta:Csereként megmentette volna...Gudjohnsen írta:Messi sajnos nem tudta megmenteni a csapatot, mert nem volt összhangban a csapat. Szétszórtak voltak.
messi hatszor többet ér.
Nem is tudom, h Giuly mér állt be.
Más: Messi megint a Barca legjobbja volt, csak hát annyi védő egyszerre, azért elgyötrik a srácot, nem egy acélkolosszus...
Puyol, és Xavi is jók voltak nagyon.
ha Giuly kezdett volna, akkor jobban kikapunk valszeg.redmiller írta:Csereként megmentette volna...Gudjohnsen írta:Messi sajnos nem tudta megmenteni a csapatot, mert nem volt összhangban a csapat. Szétszórtak voltak.
Csereként megmentette volna...Gudjohnsen írta:Messi sajnos nem tudta megmenteni a csapatot, mert nem volt összhangban a csapat. Szétszórtak voltak.
Na látod ez jó kérdéslionelmessi19 írta:Off: Giuly mi a fszt keres az első ötvenben?Game90 írta:Hát sztem igen, Fabregas a másik. Messinek kéne kezdenie, Giulyt meg hozzuk be a 70. perc környékén. Hátha talál egy gólt, mint a Milan ellen.
Messit a kezdőbe
Hála Istennek,h nem esett vissza! Reméljük nem is fog,és még jobb lessz csak! Mai meccsen rá is nagy szükség van,és szerintem tuti nem fogunk benne csalódni!Obinho írta:Emlékszem még két-három (pontosan nem tom) éve mikor messi első gólját (eszméletlen volt) lőte a Barca színében rögtön felkerült a gól szinte minden netes oldalra, és mindenki ott fikázta, hogy ő neki is egyszer volt csak ekkora mázlija. És tessék. A Bárány sültek halgatnak.....
Atesz írta:Messinek a tavalyi viszonylag jó szezonja volt, viszont Robinhonak, ha rá gondolsz, nem sikerült túl jól az első szezonja a Reallal.
Atesz írta:Messinek a tavalyi viszonylag jó szezonja volt, viszont Robinhonak, ha rá gondolsz, nem sikerült túl jól az első szezonja a Reallal.
lionel19 írta:Ha láttad a VB-t akkor tudod... H egy iszonyat gyenge csapatot a hátán cipelve továbjutattott a csoportból , nem mellesleg az Evertonban is jól megy neki. Ha nem Nyugat-Szamoán születik hanem pl.: Spanyolországban nagy sztár lehetne... De amúgy mindig szokott lenni 1-2 kilógó ember az 50 benvisca el barca írta:a másik a cesc?lionelmessi19 írta:Éljen- éljen!
MEssi az aranylabdások között!
Nem semmi 19 évesen!
2 db 19 éves Barca nevelés az aranylabdára jelölt 50 között! óriási![]()
dehogy ilyen jatekosmint a tim cahill mit keres ott....![]()
ennyi erovel én is beférnék
Én még mindig nem tudok megbarátkozni a gondolattal, h ő pályára lépjen a fontos meccseken, max akkor, ha már vezetünk, és megspórolnánk messi maradék erejét a margó számára!Game90 írta:Hát sztem igen, Fabregas a másik. Messinek kéne kezdenie, Giulyt meg hozzuk be a 70. perc környékén. Hátha talál egy gólt, mint a Milan ellen.
Messit a kezdőbe
Ha láttad a VB-t akkor tudod... H egy iszonyat gyenge csapatot a hátán cipelve továbjutattott a csoportból , nem mellesleg az Evertonban is jól megy neki. Ha nem Nyugat-Szamoán születik hanem pl.: Spanyolországban nagy sztár lehetne... De amúgy mindig szokott lenni 1-2 kilógó ember az 50 benvisca el barca írta:a másik a cesc?lionelmessi19 írta:Éljen- éljen!
MEssi az aranylabdások között!
Nem semmi 19 évesen!
2 db 19 éves Barca nevelés az aranylabdára jelölt 50 között! óriási![]()
dehogy ilyen jatekosmint a tim cahill mit keres ott....![]()
ennyi erovel én is beférnék