Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát azért az első félidőben volt több kidolgozott helyzetünk, amiből lehetett volna gól.cruyff írta:Persze, hibázni lehet, de ami kissé riasztó volt, hogy 90 perc alatt egyetlen igazi kidolgozott gólhelyzetet sem tudtunk elérni. Önmagában az 1-0 nem is lenne annyira durva. Eto'o nélkül halott a támadójátékunk, nincs átütőerő. Marquez pedig legközelebb remélem nem Puyolt "fogja" majd mint a kapott gólunk előtt....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Szerintem még mindig többet tudott volna nyújtani, mint Eidur.Perrero írta:Terry ellen kevés esélye lett volna Saviolának...DavidsNeD írta:Thuram valóban kezdő lehetne Zambrotta mellett. Márquez meg ilyen lövőtechnikával nyugodtan felhúzódhat Edmilson helyére.
De tegnap mindenképpen Savinak kellett volna kezdeni, lévén h egy ember a volt csapata ellen csak nem fog tudni "úgy" játszani.
Egyáltalán nem akarjuk 1-2 ember nyakába varrni a vereséget.Kikizoli írta:hmm.. elolvastam pár hozzászólást és az a véleményem, hogy ti a vereséget 1-2 ember nyakába akarjátok varrni, hol ott a világ 2 legnagyobb footballcsapata csapott össze, most ez lett az eredmény, ettől szép a foci, ha mindíg nyerne a barca, unalmas lenne, nem?
Ronaldinho Gaucho 4ever!!!!

hát... azert az eros tulzas h edmilkan meg decon ment volna el a meccs...pé írta:Érti valaki Rijkaard húzásait egyáltalán? Én biztosan nem! Edmilson, Deco hétről-hétre förtelmes játékot nyújt, mégis bent vannak a kezdőben. Sokáig nagyon jól működött Marquez középen(ott ahol Edmilson csak nyomozza a labdát) és most már lenne igazi alternativája is hátul Thuram személyében. Minek igazoltuk le Thuramot, ha rendszeresen csak kispadozik?! Deco pedig: hihetetlen milyen gyenge teljesitményekre képes meccsről-meccsre, az utóbbi időben mutattott játék alapján talán jobban járnánk ha kispadozna. Iniestával azt hiszem gyorsabb, gördülékenyebb lenne a támadásépités. Hozzáteszem, tegnap nem csak ezen a két emberen ment el a meccs, de szerintem az ő kettejük gyenge formája hosszútávon csak árthat nekünk.