Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo: nem azt írtam,h ez vicc,hanem épp,h ez nekünk nem vicces!Drigo írta:Nemértem miért hiszi azt mindenki, hogy ezt doki írta?!Már csomó helyen láttam, többek között a madridista.hu-n is több nappal ezelőtt.tény, hogy jó, és találó, és nem akartam elvenni doki érdemeit, mert jó, hogy bverekta, már én is akartam, csakhát nem jutottam el odáig, de ezt NEM ő írta!
Ez puszta valóság.
ozsimiki:vicc???ez puszta igazság, és szánalom.cFg
Sanyi tény,h nem sokszor eredményes,de ki az a Válogatottbólantiimperialista írta:A torghellés kérdést sokszor körbejártuk már, az biztos, hogy arra a posztra nincs más jelölt a magyar csatárok közül. Ráadásul szerdán Sanyi végre villantott valamit abból, amit mindig mutatnia kellene, sajnos társak nélkül, így a jó játéka és a gólja sz.rt sem ért. De, ha máskor is így játszik, mint Boszniában és most Máltán tette, jó lesz arra a posztra. Ne felejtsük el, kiknek rúgott korábban a válogatottban gólt, és senki ne jöjjön azzal, hogy azok barátságos meccsek voltak. Meg kell nézni, rajta kívül kik köszöntek be bármilyen csapatnak a mostani keretből. Gera, Huszti, és nincs több...
Szerintem simán le lehetne őket váltani,mivel ALAPgond,h milyen a válogatási elve! Neveket válogat be,nem pedig teljesítményeket! És eddigiek alapján nincs benne,h ezen változtatna,akkor meg miért kellene várni a leváltásávalgentdelbarca írta:Én nem értek egyet azzal, hogy a szakmai stábnak le kellene mondania, illetve el kellene küldeni őket! 4 tétmeccsen vezették eddig még csak a válogatottat! Mindenki megérdemli, hogy legalább egy szezonnyi lehetőséget kapjon!! Szóval csinálják csak végig, akármilyen is lesz!
4 meccs után leváltani valakit hihetetlen butaság, még úgy is hogy kikaptunk Máltától!
Tudom butaság az összehasonlítgatás, de nézzétek angliát! Semmit sem értek el immáron 40 éve! És mégsem dobálják az edzőket! Pedig ott az nem számít sikernek, hogy kijutnak ideoda! Most is 0-0 otthon Macedóniával, hát ez számukra olyan mint nekünk Málta...!!
olvastam.antiimperialista írta:Csak nem akarnak lemondani... Détári azt nyilatkozta az ns-nek, hogy gyávaság lenne lemondani. Szerintem inkább logikus lenne...
erről beszéltem reggel: sowunmi, lőw, torgelle, leandro???ozsimiki írta:Sziasztok!
Egy elég tanúlságos írás az origotól:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... egyen.html
Nemcsak a szurkolóknak kellene megfontolnia...
jaja, ez így van! múltkoriban írtam a francia, meg argentín meccset példának, de az csak sörmeccs volt. viszont a svédek elleni télleg nem volt semmi!!! az utolsó percig benne volt a pakliban, h győzhetünk, hajtottak, mentek előre, jó kis meccs volt. hidegzuhany volt, amikor annak a nagyképű f*sznak (aki egyébként semmit nem csinált egész meccsen!) a lába véletlenül elsült és kijött belőle egy bomba... ez van, beszoptuk, de jók voltunk! ha most játszott volna a csapat a svédekkel, akkora zakót kaptunk volna, hogy nem tettük volna a szekrénybe... nos, akkor van még aki azt mondja nem volt jobb matheus???!!!Szecsiat írta:Szerintem Matthaus százszor jobb volt,mint a többiek. Mindenki mondta,hogy magyar edző kell. Tessék itt van a magyar edző és szégyent szégyenre halmozunk. Nem hibáztatnám Matthaust azért,mert sok játékost kipróbált,ő tulajdonképpen egy ismeretlenbe jött ide. Azt se tudta,hogy Gerán kívül van e épkézláb játékos. Mára kiderült,hogy nemigazán. És az igaz,hogy kikaptunk a horvátoktól meg svédektől,de legalább a sima meccseket hoztuk. Meg emlékezzetek vissza,hogy itthon nagyon jól játszottunk a svédek ellen,és simán megérdemeltük volna a győzelmet. Magyar válogatottat nagyon régen,sőt talán eddig egyszer sem láttam úgy játszani,mint akkor. Volt tűz a játékosokba,hajtottak és mindent megtettek a győzelemért. Beléjük ültette a német mentalitást. Éppen ezért nagyon sajnáltam mikor elküldték.És ilyen Elton hatalomvágyó Kistuloki meg a bandája miatt szívunk egyfolytába mi szurkolók és nézők.