Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj most csak az irígység beszél belőled, hogy lehet leszólni egy ennyire közönségszórakoztató focit játszó csapatot, nem is értem, azt bitos nem is gondoltad kokolyanBodi írta:A mai délután után kérdezem,hogy lehet valaki Chelsea drukker?
Egyszerűen a foci szégyene amit ezek művelnek.Hiába nyernek minden meccset,nem érdemes megnézni őket,egy magyar bajnoki jobb meccs.
Én is így lennék vele, ha nem lenne egy csomó arsenalos haverom.....Zsolti írta:énis úgy vagyok vele,hogy bárki,csak ne a kékek,de ha lehet akkor inkább az Arsenal
Hát barátom sztem te vmit benéztél, merhogy a samsung sport egy akkora kamugyáros [auto_cenzúra] oldal, h az onnan való híreket már el sem olvasomkamo írta:Game90, nem tudom, hogy miért rohansz ki ilyen élesen a samsungsport.hu ellen. Az oldal nem híreket gyárt, hanem külföldi oldalakról fordít és tájékozódik. Leírja, hogy mi a szóbeszéd a sportsajtóban, forrásmegjelöléssel. Nem tudom, hogy ebben, mi a kamu...de harag és rosszindulat nélkül mondd el, hogy te miért gondolod így...
Köszönettel...
Ja ok. Megbocsájtokozsimiki írta:1000 BOCS! Tudom,h mekkora x*r az egész samsungsport,de most az is benne volt a cikkben,h Buffon szóvivője megerősítette a Chelsea érdeklődését,ezért merészeltem betenni...Game90 írta:Cudicini megoldja majd. Buffon felesleges lenne.
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" mindig samsungsportos híreket betenni? Úgyis mindegyik óriási kamu.![]()
![]()
Perreronak is szól![]()
1000 BOCS! Tudom,h mekkora x*r az egész samsungsport,de most az is benne volt a cikkben,h Buffon szóvivője megerősítette a Chelsea érdeklődését,ezért merészeltem betenni...Game90 írta:Cudicini megoldja majd. Buffon felesleges lenne.
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" mindig samsungsportos híreket betenni? Úgyis mindegyik óriási kamu.
lol és hogy gondolja 6 hónap mulva Buffon lessz a 3. számú kapus?ozsimiki írta:Mourinho Buffont szeretné ideiglenesen Cech helyére![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17426
Szerintem meg felesleges lenne,Cudicini is nagyon jó kapus!
Szerintem elég lenne 1 középszerű kapust igazolniuk...dehát ez a Chelsea
Jajj én is nagyon sajnálom.Perrero írta:Jajj szegény![]()
![]()