Barca vs. Real
lionel19 írta:cibuu írta:Remélem egy jó meccset fogunk látni,egy olyat amin ismét bebizonyosodik hogy ez a földkerekség legjobb rangadója.nade azér mégiscsak illene nyernünk,hisz otthon játszunk![]()
nézd meg a tabellát és meglátod ki nyer

Az jó... ha így működne nem kellene lejátszanunk a maradék 32 fordulót. Hülyeséget mondtál...
cibuu írta:Remélem egy jó meccset fogunk látni,egy olyat amin ismét bebizonyosodik hogy ez a földkerekség legjobb rangadója.nade azér mégiscsak illene nyernünk,hisz otthon játszunk![]()
nézd meg a tabellát és meglátod ki nyer
mi jáccottunk már a 3 legnagyobb ellenfélből 2-vel ti 1gyel sem és mi elől vagyunk ti meg kb 7.ek
na oké:)fogadjunk sörbe,ok? 

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Persze hogy jó meccs lesz!
BARCA győzelemmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
BARCA győzelemmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Remélem egy jó meccset fogunk látni,egy olyat amin ismét bebizonyosodik hogy ez a földkerekség legjobb rangadója.nade azér mégiscsak illene nyernünk,hisz otthon játszunk

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor kívánom,h ilyeneket olvashassakPetixy írta:Ha nyer a Barca megint megjelenik somszomszéd aláírásában a 9bl meg ilyesmi.De jo is lenne....

FORZA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mardel
- Jugador d'estrella
Ahogy olvasom a középpálya összetétele még kérdőjeles, ami eléggé érthető is, szvsz sem Edmilson sem Motta nincs vmi nagy formában, viszont a 3 "kicsi" kezdetése sem életbiztosítás!! Én meggondolnám Marquez feltolását a középpályára! Aztán meglátjuk....én telhetetlen vagyok, uh nem mondom, h egy x-el kiegyeznék, de szomorú sem leszek ha így alakul, és a mutatott játék sem keserít el.
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
nyertünk mi már ott több góllal...nem taps volt.Busz szétverés,köpködés.a Barca szurkolók a Nou Campban miért tapsoltak volna meg titeket tavaly
Na de ne rontsuk el ezt a szép napot vitával.
Minden tiszteletem a Barcáé még ha ez fordítva nem is müködik igy.
Ma nyernünk kell de ez nem lesz épp egyszerű.
Azért kíváncsi vagyok hogy lesz-e vmi komolyabb Ultra Sur vs. Boixos Nois "nézeteltérés". Remélem nem.... 

a "nácikkal" nem foglalkozom.De a példa minket erősít.Ezt mi tudtuk eddig.Más nem.akkor mutatná ez a klub nagyságát, ha majd az egész stadion - benne a náci ultrassurosokkal is -, így fog tapsolni. addig maradjunk annyiban, h mindkét szurkolótáborban vannak olyanok, akik a klubjuktól függetlenül szeretik a szép focit.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem nagyon rossz eloerzetem van..de legyen nektek igazatok es nyerjunk..En 1-1 tippelek..
Este mindenki szurkoljon !!!
En apait es anyait beleadok...mivel ez az elso bajnoki meccsunk amit TV-ben latok...szal ki kell hogy elvezzzem
Este mindenki szurkoljon !!!
En apait es anyait beleadok...mivel ez az elso bajnoki meccsunk amit TV-ben latok...szal ki kell hogy elvezzzem

Tiziano Crudeli fan 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem most meghúzza ezt Frank! És minden Barcás örül is majd ennek a lépésnek! Xavi meg tuti kezdő lessz,olyan nincs,h ő ne kezdjen! Főleg úgy,h már rég visszatért a formája,mert ha rögtön a sérülés után lennénk akkor megérteném,semmilyen más esetben óriási hiba lenne őt nem játszatni!Bodi írta:Ezen nagyon meglepődnék,bár nem lenne rossz felállás.
Akkor van komoly esélyünk,ha rengeget lesz nálunk a labda,ez viszont Edmilson jelenlétében nem lehetséges mostanában...
Én a legjobban még mindig annak örülnék,ha Marquez kezdene vkp poszton.
Allig várom már az estét

FORZA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Ezen nagyon meglepődnék,bár nem lenne rossz felállás.
Akkor van komoly esélyünk,ha rengeget lesz nálunk a labda,ez viszont Edmilson jelenlétében nem lehetséges mostanában...
De ez a többi meccsen is igy van.R.M.C.F írta: Csak és kizárólag az az napi forma dönt.Semmi más!
-
- Llegenda del Barça
elől és hátul jók vagyunk, de a középtől fázok egy kicsit... xavi miért nem kezd? edmilson miért igen? dehát rijkaard tudja, h mi a pálya, biztos meg van az oka egy ilyen felállásnak.
akkor mutatná ez a klub nagyságát, ha majd az egész stadion - benne a náci ultrassurosokkal is -, így fog tapsolni. addig maradjunk annyiban, h mindkét szurkolótáborban vannak olyanok, akik a klubjuktól függetlenül szeretik a szép focit.R.M.C.F írta: A taps: Hát igen...ez mutatja mekkora a nagysága ennek a klubbnak!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Szerintem is Xavi ennek a csapatnak a motorja.Kitűnő játékos aki kihagyhatatlan egy ilyen derbin ahol a labda tartása a legfontosabb.
Edmilson nem tudja megtartani.
A képekre reagálva: Iker sokszor volt tavaly bánatos szegény.Ő az aki nem tehetett a vesszőfutásunkról az elmult években.
A taps: Hát igen...ez mutatja mekkora a nagysága ennek a klubbnak!
Az eredményt még csak tippelni sem tudom! Fogalmam sincs....
Csak és kizárólag az az napi forma dönt.Semmi más!
Edmilson nem tudja megtartani.
A képekre reagálva: Iker sokszor volt tavaly bánatos szegény.Ő az aki nem tehetett a vesszőfutásunkról az elmult években.
A taps: Hát igen...ez mutatja mekkora a nagysága ennek a klubbnak!
Az eredményt még csak tippelni sem tudom! Fogalmam sincs....
Csak és kizárólag az az napi forma dönt.Semmi más!
Rijkaard a vesztébe rohan, ha kihagyja Xavi-t és berakja a nagyon rossz formában lévő Edmilson-t...Hát nem látta a Chelsea ellen mit csinált!?