Messi megemlíthető, Deco=-1, a többiek=0...
Lényegtelen!.. GUDI HELYET SAVIGOL-tkrisz911 írta:ozsimiki írta:Rosszul emlékszel! Mivel ott teljesen más a játékstílus,és ott meghatározó ember volt,míg Mourinho nem szerződtetett 1tuccat playat a helyére,ott jól nyomta nagyon,itt ezen a meccsen semmi hasznosat sem csinál eddig!krisz911 írta: Ha jól emlékszem a Chelseanél is hasonló volt a játéka!
Jó lenne nagyon a félidőben még egyenlíteni![]()
Emerson meg lehet,h vissza se tud állni...
A Chelsea elleni meccsre gondoltam.
ozsimiki írta:Rosszul emlékszel! Mivel ott teljesen más a játékstílus,és ott meghatározó ember volt,míg Mourinho nem szerződtetett 1tuccat playat a helyére,ott jól nyomta nagyon,itt ezen a meccsen semmi hasznosat sem csinál eddig!krisz911 írta:Ha jól emlékszem a Chelseanél is hasonló volt a játéka!ozsimiki írta:Eddig nem kritizáltam Guddyt,de most jobb lenne ha gyorsan lehozná őt Frank,és behozná Saviolát! Eddig Guddy csak lesre fut+1labdát sem tud megjátszani
Jó lenne nagyon a félidőben még egyenlíteni![]()
Emerson meg lehet,h vissza se tud állni...
Rosszul emlékszel! Mivel ott teljesen más a játékstílus,és ott meghatározó ember volt,míg Mourinho nem szerződtetett 1tuccat playat a helyére,ott jól nyomta nagyon,itt ezen a meccsen semmi hasznosat sem csinál eddig!krisz911 írta:Ha jól emlékszem a Chelseanél is hasonló volt a játéka!ozsimiki írta:Eddig nem kritizáltam Guddyt,de most jobb lenne ha gyorsan lehozná őt Frank,és behozná Saviolát! Eddig Guddy csak lesre fut+1labdát sem tud megjátszani
Ha jól emlékszem a Chelseanél is hasonló volt a játéka!ozsimiki írta:Eddig nem kritizáltam Guddyt,de most jobb lenne ha gyorsan lehozná őt Frank,és behozná Saviolát! Eddig Guddy csak lesre fut+1labdát sem tud megjátszani
Nos igen, remélem lő neked legalább egy gólt.Süny írta:Majdcsak figyelj, ma lő nekem Messi egy góltGúnár írta:Messi mit megcsinál...![]()
Gudi ejnye-bejnye...majd a következőt.
Majdcsak figyelj, ma lő nekem Messi egy góltGúnár írta:Messi mit megcsinál...![]()
Gudi ejnye-bejnye...majd a következőt.
legyen igazadBoixos írta:békesség!
három éve ugyanezt csináltuk, az elején ki sem jöttünk a kapunk elől, égtünk 1-0ra, a végén mégis nyertünk 2-1re.
nem lesz gáz.