Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagy hülyeség, Sergio rendkívül jól játszott, elég csak megfigyelni, mennyit ficánkolt r10, amíg vele szemben volt. De ha nem tetszik, akkor mondhatjuk Robinhot is, aki oda-vissza alázta Zambrottát... minden tiszteletem a Barcáé de a két új igazolásotok együtt el is vesztette a meccset, elég simán.(Nem nagyon fért hozzá kétség a 3. perc után, hogy eldőlt a meccs, akár milyen furcsa.)lionel19 írta: egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpasszt
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)
faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?
A Real-t ocsmárló hozzászólásokhoz csak annyit, hogy tegnap kétReal Madrid C.F. írta: Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek.
HALA MADRID!!!!
Te ...!szív a barca ma este! írta:100 éve ki nyer??? ki a túrót érdekel!!!!!!!! jelenbe éljél csicska 2-0 nézed a meccset??? én igen és kinevetem azt a [auto_cenzúra] szánalmas barcát:D
![]()
egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpassztsergi1989 írta:A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos
A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.
jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják
Ez így van, mostmár előre szabad csak nézni, és nem félni az esetleges újjításoktól.Perrero írta:igaz, kiscsapatok, közpcsapatok ellen lehet esélyünk...Real Madrid C.F. írta:Nagyon a fellegekbe szálltak a barca játékosai és nem a játékkal törödnek.
Ugyanez okozta anno a real bukását is! Sztem a barca míg nem tér vissza Etoo addig ijen lesz. De azér kis és közép csapatok ellen van esélye![]()
Amúgy jo hetetek lehetett Chelsea vereség Real vereség. Rijkard kicsit elnézte sztem a kezdőt! Azért gáz hogy egy olyan játékos nem fér be a kezdőbe mint Saviola! Guddynál százszor jobban jáccik
![]()
Node mindegy aza fő hogy nyertünk! Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek. Mert most azért SOKKAL jobban jáccotunk.
HALA MADRID!!!!
kik voltak eddig, Valencia, Sevilla, Real.. már csak az atletico van, tőlük mindifg kiszopunk lehet most is, de a kisebb csapatok elleni esetleges győzelem visszahozhatja az önbizalmat
Nem is rossz ötlet, de kétlem, h Frank fejében egyáltalán meg is fordulna ilyesmi. Márpedig erőltetni kéne Etoo hiányában a csapat taktikai szempontból való átrendezését.PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
Emersonnak valóban akkora vörös járt volna, h kilóg a bernabeuból, de ez van.cps46 írta:Jaj de nem volt szerencsénk se. Bár szórta volna ki a bíró (akiről már az elején kiderült, hogy nagy cimborám) Emersont, mert nagyon megérdemelte volna, és akkor talán a Madrid se mer ennyire kontrázgatni. Na de miért is történne ilyesmi? Persze Ronaldinho is megérdemelte volna a pirosat, de addigra már sokminden másképp lehetett volna. De ez van. Megint csak azt tudom mondani, mint a Chelsea ellen. Ha Messi mellett lett volna valaki más is, aki tudásához méltóan játszik, simán behúzzuk a 3 pontot, de ha így folytatjuk, akkor szegény srác vissza fog esni a többiek szintjére, és akkor sajna végünk...
vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviolaGame90 írta:Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.
Érdekes, nekem van egy olyan érzésem, h pont egy kicsit az önbizalom túltengéssel van nála probléma.PCPocok írta:szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna nekiGame90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.PCPocok írta:szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna nekiGame90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.