Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak az a mai fociban nem jön be, ha valaki rögzített szituból odarakja ahova kell, de mezőnyben meg semmit nem mutat!Game90 írta:Azért Beckham szabadrúgásait se hagyjuk ki. Ő legalább belövi őket.
Az meg igaz, hogy a szögleteink meg a szabadrúgásaink nagy 0ák.
monnyuk a szögletek azok télleg kiábrándítóak!!! meg a szabik is!!!LG írta:Nem mondom h játxunk arra, de néha nem ártana 1-2 jo beadás, meg a szögleteink is 0-k.
még szerencse, h nem látunk ilyeneket barca meccseken. [auto_cenzúra] is lenne, ha arról szólna a barca játéka, h szélről valaki beíveli, te meg próbáld meg beletenni a fejed... a barca rövid, gyors, lapos passzos játéka a nyerő!!! remélem ez nem is fog megváltozni!!!LG írta:De angliában ez is elég volt, mert ott ez a játék lényege. Amugy ő legalább tud beadni, mert sajnos Barca meccseken ilyenből nem sokat látniPerrero írta:csak még nem mutatta meg mit tud akkor ha nem annyi a dolga, h bekurja a labdát a támadok fejére...![]()
![]()
De angliában ez is elég volt, mert ott ez a játék lényege. Amugy ő legalább tud beadni, mert sajnos Barca meccseken ilyenből nem sokat látniPerrero írta:csak még nem mutatta meg mit tud akkor ha nem annyi a dolga, h bekurja a labdát a támadok fejére...![]()
![]()
Ezt nálunnk a faluba szokták mondani 5-0s zakok utánR.M.C.F írta:Azt tartja a mondás nem a játékos a hibás ha nem tud focizni....az aki beteszi!
Sztem üljön a Real cserepadján. Ő volt olyan hülye, hogy elment. Bár sztem nagyon be se férne a MU kezdőjébe. Meg egyébként is Ferguson sem nagyon szereti őt.ozsimiki írta:Beckham visszamenne a M.U.-ba! Szerintem is nagy hiba volt otthagynia őket...![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=125139
Bocs,de csak érdekességnek tettem be ezt a hírt! Magasról tojok rá,h miket ír Beckham magárólR.M.C.F írta:elkell olvasni Beckham életrajzi könyvét....ott megmondja a frankót...ezt megint valaki kitalálta.Ferguson folyamatosan szivatta...és csinálta ki.Egyszeri baleset volt. Tizenkét éves korom óta ismerem Fergusont, s csak egy-két alkalommal volt gondunk egymással” – mondta David Beckham, majd hozzátette: - Lehet, hogy nem akarta a távozásomat. Nem gondolom, hogy arra vágyna, hogy sikertelen legyek. Remélem, hamarosan visszatér a szerencsém.”
elkell olvasni Beckham életrajzi könyvét....ott megmondja a frankót...ezt megint valaki kitalálta.Ferguson folyamatosan szivatta...és csinálta ki.Egyszeri baleset volt. Tizenkét éves korom óta ismerem Fergusont, s csak egy-két alkalommal volt gondunk egymással” – mondta David Beckham, majd hozzátette: - Lehet, hogy nem akarta a távozásomat. Nem gondolom, hogy arra vágyna, hogy sikertelen legyek. Remélem, hamarosan visszatér a szerencsém.”
Ez baromság h ien miatt veszítették volna el, sztem nagy csata lett volna és lesz is, Cechet tudják pótolni, Cudicini is nagyon jó kapus, mondjuk nem oan jó mint Cech de azért...lionelmessi19 írta:Hát én is jobbulást kívánok neki.ozsimiki írta:Lehet,h Cech fél évig nem játszhat:
http://www.fn.hu/index.php?id=296&cid=146374
Mondjuk egy ilyen komoly műtét után nem meglepő!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!![]()
Nem sajnálom, h ellenünk nem játszhat, de azért mégiscsak...
Cudicinivel mi van?
Off: sztem az oroszok elvesztették a bajnokságot.
A Manchester fog nyerni, bár még sok van hátra, de szerintem ez lesz a vége.
Ez csak valami rémhír lehetett.lionelmessi19 írta:érdekes, valahol tegnap azt olvastam, h Cudicininek eltört egy csigolyája.