Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most fizessünk ki csak azért több tíz millió eurot Buffonért, mert esetleg egy kicsit jobb Valdesnél(mert azért még előtte van), meg vannak akik nem annyira szeretik?Los Barrachos írta:Én azért szeretném Buffont, mert nem szeretem Valdést.
Lionel86 írta:Gratula a teljesítményéhez!!!! Én csak azt nem tudom mikor lesz belőle válogatott kerettag?? Mert már simán hozza azt a szintet mint cani és casillas!! Szeritem!
De lehet majd csak akkor kerül keretbe a cani nyúgdíjba megy:P!
Így van! Én nem is szoktam szidni a rossz kijövetelei miatt,mert az óriási védéseivel kiegyenlíti,sőt....LG írta:A kijövetelei télleg hagynak kivánnivalot maga után, de az első mondatoddal is teljesen 1etértek. Két éve minden meccsen rettegtem, h ne [auto_cenzúra] potyát, de azota ez teljesen megváltozott. Rengeteg meccset hozott nekünk, 11-eket védett, a BL döntőn is parádézott. Mára a csapat 1ik legbiztosabb pontja lett, és még mindig fejődhet. Szvsz már benne van a 10 legjobb kapaus között, és spanyolban is csak Casillas jobb nála.
Volt egy nagy kacsa, hogy a Chelsea megkörnyékezte BartheztSzakacs írta:Nincs osszesen egy hete hogy visszavonultRonaldinho 17 írta:Barthez már visszavonult !) mert nem akarta senki se felvenni
Tavaly ValenciaEnrique írta:Los Banditos írta:Viazont az utolsó mondatodat nemhiszem hogy azt teljesen komolyan gondoltad mert azért Buffon,Cech,Casillas,Ricardo kajakból jobb nála...Enrique írta:El nem cserélném senkire.
Egy Casillasért ezer örömmel cserélném.
Tartom amit mondtam. Nekem az is számít, hogy ne egy zsoldos védje már a Barça kapuját, hanem egy igazi, katalán fiú.
...
Potyagólokat kap??? Mikor, ki ellen?![]()
Másrészt, sokkal, de sokkal több olyan meccs volt, amit miatta (is) hozott a csapat, mint amit miatta elvesztett.
Los Banditos írta:Viazont az utolsó mondatodat nemhiszem hogy azt teljesen komolyan gondoltad mert azért Buffon,Cech,Casillas,Ricardo kajakból jobb nála...Enrique írta:El nem cserélném senkire.
Egy Casillasért ezer örömmel cserélném.
Teljesen egyetértek ezzel!Charlie írta:Nekem számít hogy katalán és sajátnevelés. Hatalmas figura, egyéniség. Jobban elnézem neki a hibáit -amiben tellég ludas, nem csak rámondjuk úgy megszokásból-, mint mondjuk Ronaldinhonak.
Nehéz a kapussors.
C.
Sztem a fénykorában lévő Bartezhoz hasonlitotta, aki nem volt roszCharlie írta:Subinho most te kihez hasonlítod Valdest? A leszálló félben lévő Bartezhez? Ne röhögtess már. Valdes szinte most jön bele, mi közbe te 1 lejárt lemezhez hasonlítgatod, remélem, érzed a különbséget. Az 1ik a jövő másik meg nagyon a múlt. Az 1ik még gyerekes hülyeségeit (amennyi még van neki) növi ki, a franciának meg a "korral járó" meghülyüléssel + a rengeteg kritikával van kapcsolatba a teljesítménye.
Az egyiknél még orvosolható, a másiknál nem.
Barthez, istenem...
C.