Hm,nem lesz könnyű meccs! Ráadásul Lédererrel, vagy Alvilágivalsasi1 írta:Nov. 12. Vasárnap. 21:00 Sportklub Barcelona - Zaragoza

Hm,nem lesz könnyű meccs! Ráadásul Lédererrel, vagy Alvilágivalsasi1 írta:Nov. 12. Vasárnap. 21:00 Sportklub Barcelona - Zaragoza
Na,csoda,h Sport1 is ad kupát,legalább meg tudom majd nézni a tartalékok mit tudnakcocalinho írta:NOV. 8. szerda BARCA-BADALONA 22. óra SPORT1 élő!!!
Nem csoda, az oroszok otthon nagyon erősekm főleg ilyenkorozsimiki írta:Aki elfelejtette volna,vagy nem is tudta:
Jelenleg is megy a Viasat3-on a Spartak M.-Inter meccs,és 0-1 a milánóiaknak!
Nagyon kell a győzelem az olaszoknak,és az 1.percben már vezettek,de azóta orosz fölény! (ma ez az utolsó,mivel a BARCA ellen már nem lesz....)
Király Sport1-en lesz a meccs.cocalinho írta:DEPOR-BARCA szombat 22 óra SPORT1 élő!!!
így van!:) izgulok mint a...ozsimiki írta:Ma meg M1 20.05- BARCA-Chelsea![]()
Jó meccsenek igérkezik...otthon erős a Depor!cocalinho írta:DEPOR-BARCA szombat 22 óra SPORT1 élő!!!
Ja, asszem az lessz!ozsimiki írta: Hy!
Pedig lehet az lesz,mert nálam is úgy szokott lenni,h egyszer ez,egyszer az a jobb,de érdekes mód 2.félidőre mindig tökéletes szokott lenni![]()
Most mondjuk tudom nézni a tv-ben is.
Hy!Obinho írta:Pácsisztok
![]()
http://pplive.uw.hu/cctv5.html
Ti melyik Streamot választanátok?![]()
![]()
![]()
Ui.: mert a mecs közben már nem azt akarnám keresgettni, hogy melyik szaggat jobban!
THX
Most miről van szó? Mert azt a meccset már lejátszottákVito írta:nem nézted el, a sportklubon adják...
Én nem láttam a sport 2 műsorán a meccset.Saviola írta:Sport 2.:mrmonster írta:Nincs linkje valakinek? Megnézném a "tarcsikat", mit produkálnak.
22:00 Labdarúgás - ÉLŐ
Badalona-Barcelona, Spanyol Kupa, 4. forduló, első mérkőzés (élő)
Ha nincs akkor -> itt nézz körül
szerk.: Itt sincs,szóval nem találtam,sorry.Majd a fontosabb esemyéneket beírom félidőben,ha az úgy megfelel..![]()
FoRcA BaRcA!
Ehh, elírtam a 22-t, bocsi, közben már javítottam.Silvanus írta:Most akkor 20.00-tól lesz holnap este a Recre elleni meccs, vagy 22.00-tól??? Mert ha 22.00-tól, akkor az azért érdekes, mert a Sport1 a Real meccset adja akkor, a Sport Klub pedig csak a 20.00-tól kezdődőt adhatja... MI LESZ???
Kösz, nem kell, livescore-on nézem majd. Sport2-m nincs, ezért kérdeztem a link-etSaviola írta:Majd a fontosabb esemyéneket beírom félidőben,ha az úgy megfelel..![]()
Sport 2.:mrmonster írta:Nincs linkje valakinek? Megnézném a "tarcsikat", mit produkálnak.