Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nemsoká az pontosan mit jelent?Roniee21 írta:Nem soká itt a GÓÓÓL 2. ÉS "2007 v égén úgytom jön a 3 is
Ha felültudja múlni a 2-őt,akkorEnrique írta:Jaja, én már nagyon várom.
Magyar bemutatónak december 28-át olvastam. Nincs messze.![]()
Legnagyobb!!!antiimperialista írta:A Brian élete óriási!!!!!
Van-van..:fcjoc írta:Prison 2x09 -hez van már magyar felirat? köszi
FoRcA BaRcA!
Tényleg nem rossz,amúgy én is találtam dvd-t Győzike helyett! Mondjuk én korábbi meccsünket néztem megantiimperialista írta:A Brian élete óriási!!!!!
Nézzetek DVD-t. Tegnap pl. én is azt néztem ( Brian élete ). De tudom ajánli a V, mint Vérbosszút, Amerika kommandót, Jackie Brownt, Sin City-t, Kill Billeket, PONYVAREGÉNYT, Ideglelést. Csak hogy néhányat említsek, azokból, amik megvannak nekünk.Los Banditos írta:Ha lenne valami más értelmes a TV-ben szerinted énis ezt nézném?ozsimiki írta:Te vagy rá az élő példa: jajj szánalmas,de azért mégis megnézed...Los Banditos írta:Ez a győzike nagyon számalmas...Ingyen hot-doggal akarja kifújni az emberek orrát.![]()
![]()
Ha lenne valami más értelmes a TV-ben szerinted énis ezt nézném?ozsimiki írta:Te vagy rá az élő példa: jajj szánalmas,de azért mégis megnézed...Los Banditos írta:Ez a győzike nagyon számalmas...Ingyen hot-doggal akarja kifújni az emberek orrát.![]()
Te vagy rá az élő példa: jajj szánalmas,de azért mégis megnézed....Los Banditos írta:Ez a győzike nagyon számalmas...Ingyen hot-doggal akarja kifújni az emberek orrát.![]()